• $32,3439
  • 35,1213
  • 2240.31
  • 8895.8
22 Kasım 2017 Çarşamba 09:19 | Son Güncelleme:

Kırgın Çiçekler yeni 99. bölüm fragmanı son 98. Bölüm izleme linki ATV’de

Kırgın Çiçekler yeni 99. bölüm fragmanı son 98. Bölüm izleme linki ATV’de

Kırgın Çiçekler yeni 99. Bölüm fragmanı son 98. Bölüm izleme linki merak ediliyor. Kırgın Çiçekler izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her bölümü ayrı bir heyecan taşıyan dizide olaylar heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Dizinin sevenleri son bölümün ardından Kırgın Çiçekler fragmanı için heyecanlı bekleyişlerini devam ettiriyorlar. Dizinin oyuncu kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan gibi isimler yer alıyor. Kırgın Çiçekler son bölümde Meral, Kader'e her şeyi itiraf etmek isterken, Zehra onu vazgeçirmeye çalışır. Kızlar eski yurtlarından bir arkadaşlarının ölümüyle çok üzülür. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve Kırgın Çiçekler son 98. Bölüm izleme linki haberimizde sizlerle.

Kırgın Çiçekler son 98. Bölüm izleme linki ve Kırgın Çiçekler yeni 99. Bölüm fragmanı merak ediliyor. Kırgın Çiçekler izleyicisi ile her pazartesi ATV ekranlarında buluşuyor. Dizide yetimhanede kalan Eylül, Songül, Meral, Kader ve Cemre’nin hikayesi anlatılıyor. Onlara her konuda yardımcı olan yurt görevlisi Feride hanımı başarılı oyuncu İpek Karapınar canlandırıyor. Kırgın Çiçekler son bölümde Meral, Kader'e her şeyi itiraf etmek isterken, Zehra onu vazgeçirmeye çalışır. Kızlar eski yurtlarından bir arkadaşlarının ölümüyle çok üzülür. Feride ve Ali olayın peşine düşer. Songül kızlara hamile olduğunu müjdeler. Haberi alan Güney, sevinçten deliye döner. Kader hayatındaki sır perdesini kaldırır. Neriman'ın akrabası olduğunu öğrenir. Ejder, gerçek torunun Kader olduğunu açıklar. Meral'in Kader'in yerine geçerek yalan söylediğini öğrenen kızlar büyük şok yaşarlar.

Kırgın Çiçekler yeni 99. bölüm fragmanı ve Kırgın Çiçekler son 98. Bölüm izleme linki haberimizde sizlerle.

KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ 99. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON 98. BÖLÜM İZLE

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM ÖZETİ

"Kız kardeşim diye diye babamı, dedemi, hayatımı çalmış!"

Meral, Kader'e her şeyi itiraf etmek isterken, Zehra onu vazgeçirmeye çalışır. Kızlar eski yurtlarından bir arkadaşlarının ölümüyle çok üzülür. Feride ve Ali olayın peşine düşer. Songül kızlara hamile olduğunu müjdeler. Haberi alan Güney, sevinçten deliye döner. Kader hayatındaki sır perdesini kaldırır. Neriman'ın akrabası olduğunu öğrenir. Ejder, gerçek torunun Kader olduğunu açıklar. Meral'in Kader'in yerine geçerek yalan söylediğini öğrenen kızlar büyük şok yaşarlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU NEDİR?

Eylül 16’sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal’le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal’in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül’ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül’ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül’ün yetimhane günleri başlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Özgür Çevik (Toprak) Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar (Feride) Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu’nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz (Eylül) 16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız (Songül) 16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül’ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan (Cemre) 16 yaşında. Nişantaşı’nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak (Kader) 16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker (Meral) 16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

KIRGIN ÇİÇEKLER’DE EMRA AYDIN RÜZGARI

ATV dizisi 'Kırgın Çiçekler'in 96'ncı bölümüne sürpriz bir isim katılıyor. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümüne ünlü sanatçı Emre Aydın damga vuracak. Aydın, 'Beni Vurup Yerde Bırakma' şarkısını ilk kez ekranda söyleyecek. Aydın, oyuncu Mehmet Aykaç ile 'Sen Beni Unutamazsın' şarkısına düet yapacak. Konuyla ilgili Aykaç, "Emre Aydın gibi bir sanatçıyla aynı sahneyi paylaşmak beni hem mutlu etti, hem de heyecanlandırdı" dedi.

Başkan Erdoğan'ın fotoğrafıyla yayınlandı: Türkiye için mükemmel zamanlama!
Başkan Erdoğan'ın fotoğrafıyla yayınlandı: Türkiye için mükemmel zamanlama!

Başkan Erdoğan'ın fotoğrafıyla yayınlandı: Türkiye için mükemmel zamanlama!

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer

ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!
ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!

ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!