• $32,3337
  • 35,1081
  • 2308.84
  • 9079.97
17 Ocak 2018 Çarşamba 20:15 | Son Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster neden yok, ne zaman? 17 Ocak ATV yayın akışı

Kim Milyoner Olmak İster neden yok, ne zaman" 17 Ocak ATV yayın akışı

Ekranların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşuyor. Ancak programın bu akşam başlamaması nedeniyle kullanıcılar Kim Milyoner Olmak İster neden yok, ne zaman sorularına yanıt arıyor. 17 Ocak ATV yayın akışında Kim Milyoner Olmak İster programı gözüküyor mu? En son 10 Ocak’ta izleyicisiyle buluşan Kim Milyoner Olmak İster’e TRT'de yönettiği yarışmaların yanı sıra Uluslararası Eurovision Şarkı Yarışması'ndan tanıdığımız duayen sunucu Bülend Özveren katılmıştı.

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kim Milyoner Olmak İster neden yok? Çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen bilgi yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’in 17 Ocak Çarşamba akşamı başlaması nedeniyle, izleyiciler 17 Ocak ATV yayın akışı hakkında araştırma yapıyor. En son 10 Ocak’ta izleyicisiyle buluşan Kim Milyoner Olmak İster’e TRT'de yönettiği yarışmaların yanı sıra Uluslararası Eurovision Şarkı Yarışması'ndan tanıdığımız duayen sunucu Bülend Özveren katılmıştı. 15 yıl boyunca sunuculuk yaptıktan sonra yarışmacı koltuğunda oturmanın nasıl bir his olduğunu merak ettiğini söyleyen Bülend Özveren, dört joker hakkını kullanarak 9. soruya kadar geldi. 9. soruda çekilen Özveren, 30 bin lira kazandı.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

ATV ekranlarında bu akşam yayınlanacak Osmanlıspor – Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçı nedeniyle, sevilen yarışma programı bu hafta yayınlanmayacak. Programın yeni bölümünün 24 Ocak Çarşamba akşamı yayında olması bekleniyor.

ATV YAYIN AKIŞI – 17 OCAK

08:00 KAHVALTI HABERLERİ: Türkiye, güne Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Nihan Günay'ın sunduğu Kahvaltı Haberleri, hafta içi her sabah en önemli, en ilgi çekici ve en renkli haberlerle 08.00'da ekranlarda.

10:00 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT: Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı 10.00'da Atv ekranlarında.

13:00 ATV GÜN ORTASI BÜLTENİ: Deniz Türe'nin sunumuyla, hafta içi her gün 13.00'te Atv'de

14:00 BAHTİYAR ÖLMEZ: Bahtiyat Ölmez 14.00'da Atv ekranlarında.

15:00 BENİ BIRAKMA: Beni Bırakma 15.00'da Atv ekranlarında.

16:20 ESRA EROL'DA: Sevilen sunucu Esra Erol sürprizlerle dolu yeni formatıyla haftaiçi her gün 16.20'de ekranlarda.

19:00 ATV ANA HABER BÜLTENİ: Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla Atv ana haber 19.00'da Atv'de.

20:30 OSMANLISPOR - BEŞİKTAŞ: Ziraat Türkiye Kupası Rövanş maçı bu akşam 20.30'da Atv ekranlarında.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER SON BÖLÜM İZLE - ATV

MURAT YILDIRIM YENİ SUNUCU OLDU

Murat Yıldırım,  ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasının yeni sunucusu oldu. Kim Milyoner Olmak İster'in efsane sunucusu Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirmesinin ardından koltuğu bir başka usta isim Selçuk Yöntem almış ve kısa sürede programla özdeşleşmişti. Selçuk Yöntem bir süredir devam ettiği görevini genç neslin sevilen oyuncularında Murat Yıldırım’a bıraktı. Görevi kendisi gibi bir başka oyuncudan devralan Murat Yıldırım, 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasını dün akşamdan itibaren sunmaya başladı. Uzun süredir televizyon projelerinden uzak olan yakışıklı oyuncunun sunuculuk performansı ardından özel hayatı da merak konusu oldu. Peki, Murat Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, hangi üniversiteden mezun? İşte, hakkındaki detaylar!

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Türk dizi ve sinema oyuncusu Murat Yıldırım, 1979 yılında doğdu. Annesi ve babası aslen Mardinli olan oyuncu, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO'daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü. 2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde "Mesut" karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar