• $32,4059
  • 35,1357
  • 2324.32
  • 9079.97
21 Nisan 2018 Cumartesi 00:46 | Son Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul 116. yeni bölüm fragmanı Diriliş son bölüm TRT 1'de Sadettin Köpek ölüm sahnesi

Diriliş Ertuğrul 116. yeni bölüm fragmanı Diriliş son bölüm TRT 1'de Sadettin Köpek ölüm sahnesi

Diriliş Ertuğrul 115. son bölüm izleyenler Sadettin Köpek öldü mü sorusuna yanıt aradı. 18 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan Diriliş Ertuğrul son bölüm izleyenler Diriliş Ertuğrul 116. yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin nefes kesen sahneleri izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Diriliş Ertuğrul son bölümde, Ertuğrul’un Günalp ve Köpek’le olan hesaplaşmasında neler yaşandı? Ertuğrul ve alplar, hedeflerine ulaşıp Köpek’in ordugâhından sağ salim çıkabildiler mi? Ahmet, Tekfur Kritos’u obaya saldırmamak hususunda oyalayabildi mi? Obaya yapılan saldırı bertaraf edildi mi? Haberimizde bulunan Diriliş son bölüm izleme linkinden diziyi izleyerek bu soruların yanıtlarını öğrenebilirsiniz. Diriliş Ertuğrul 116. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Ancak fragman yayınlandığı takdirde sayfamızda bulabilirsiniz. Kamyeri’nin Ertuğrul tarafından kurtarıldığını öğrenen Köpek, öfkeden deliye dönmüştü. Marya ise Aydoğmuş’a gönderilecek bilgiyi verdiği sırada, Ahmet onun casusluk yaptığını öğrenmişti. Aydoğmuş, Günalp’ın gidişiyle meydanı boş bulmuş ve sultanla anasını öldürmek için, askerleriyle obaya saldırmıştı. Ertuğrul ise ulak kılığında Köpek’in otağına girmeyi başarmış ancak karşısında Günalp’ı bulmuştu…

TRT 1 ekranlarının nefes kesen dizisi Diriliş Ertuğrul 115. son bölüm izleyenler Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayında mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Her Çarşamba akşamı izleyici kitlesini ekran başına toplayan Diriliş Ertuğrul’da bu hafta nefes kesen gelişmeler yaşandı. Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na geldi. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başardı. Sonrasında Ertuğrul’un planı sayesinde Hüsameddin Karaca ve Togan, Köpek’in güvenini kazandı. Diriliş Ertuğrul 116. yeni bölüm fragmanı gelecek hafta yaşanacaklara dair ipucu verecek. Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonrasında Ertuğrul’un planı sayesinde Hüsameddin Karaca ve Togan, Köpek’in güvenini kazanmıştı. Obada ise Hafsa, gebeliğinden ötürü rahatsızlanmış ve Mahperi’nin önerisiyle Konya’ya şifahaneye gönderilmişti. Ahmet, imparatorun ordu vereceği haberini Kritos’a vermişti. Ertuğrul’un Günalp ve Köpek’le olan hesaplaşmasında neler yaşanacak? Ertuğrul ve alplar, hedeflerine ulaşıp Köpek’in ordugâhından sağ salim çıkabilecekler mi? Ahmet, Tekfur Kritos’u obaya saldırmamak hususunda oyalayabilecek mi? Obaya yapılan saldırı bertaraf edilebilecek mi? Mahperi ile Hayme ve Halime arasında neler yaşanacak? Gıyaseddin ve Mahperi, saraya dönebilecekler mi?

SADETTİN KÖPEK BÖYLE ÖLDÜRÜLDÜ 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonrasında Ertuğrul’un planı sayesinde Hüsameddin Karaca ve Togan, Köpek’in güvenini kazanmıştı. Obada ise Hafsa, gebeliğinden ötürü rahatsızlanmış ve Mahperi’nin önerisiyle Konya’ya şifahaneye gönderilmişti. Ahmet, imparatorun ordu vereceği haberini Kritos’a vermişti.

Kamyeri’nin Ertuğrul tarafından kurtarıldığını öğrenen Köpek, öfkeden deliye dönmüştü. Marya ise Aydoğmuş’a gönderilecek bilgiyi verdiği sırada, Ahmet onun casusluk yaptığını öğrenmişti. Aydoğmuş, Günalp’ın gidişiyle meydanı boş bulmuş ve sultanla anasını öldürmek için, askerleriyle obaya saldırmıştı. Ertuğrul ise ulak kılığında Köpek’in otağına girmeyi başarmış ancak karşısında Günalp’ı bulmuştu…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE - TRT 1
 
Ertuğrul’un Günalp ve Köpek’le olan hesaplaşmasında neler yaşanacak? Ertuğrul ve alplar, hedeflerine ulaşıp Köpek’in ordugâhından sağ salim çıkabilecekler mi? Ahmet, Tekfur Kritos’u obaya saldırmamak hususunda oyalayabilecek mi? Obaya yapılan saldırı bertaraf edilebilecek mi? Mahperi ile Hayme ve Halime arasında neler yaşanacak? Gıyaseddin ve Mahperi, saraya dönebilecekler mi?

ASLIHAN HATUN TARİHTE NASIL ÖLDÜ? TIKLAYIN

EMİR SADETTİN KÖPEK NASIL ÖLDÜ? TIKLAYIN

Gerçek Sadeddin Köpek kimdir - TIKLA ÖĞREN  ?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 115. BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul Dizisi Konusu

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?
Ertuğrul Bey artık başka bir dünyadaydı. Ve bu dünya da at koşturmak daha çok akıl, cesaret ve sabır istiyordu. Karşısına daha güçlü ve daha acımasız olarak çıkan Tapınakçılar, Ertuğrul Bey’i zafer için yeni yöntemler bulmaya zorlayacaktı. Zira Tapınakçıların gizli eli olan Simon bir kılıç darbesiyle öldürülemeyecek kadar zeki ve güçlüydü. Üstelik Simon yalnız da olmayacaktı. Ertuğrul Bey, Simon’a destek olan Müslümanları öğrendiğinde ne yapacaktı? Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindeydi. Peki, aklı onu bu cehennemin ateşinden koruyabilecek miydi?

Karacadağ etekleri birçok Türkmen Obasına yurt olmuştu. Fakat aslen Tatar olan Çavdaroğlu Obası, aralarında en güçlü olanlarıydı. Bu güçlerini ise başarısızlığa tahammülü olmayan ve obayı demir yumrukla yöneten Candar Bey’den alıyorlardı. İktidarını yıllarca koruyan Candar Bey, en büyük imtihanını evlatlarıyla verecekti. Candar Bey’in büyük oğlu Ural’ın ihtirası obanın kaderini belirleyecekti. Çavdaroğlu ve Kayı Obası arasında yaşanacak gerilimi Candar Bey’in hamleleri durdurabilecek miydi? Ertuğrul Bey, Çavdaroğlu Obasından hiç beklemediği teklifler ve tehditler alacaktı. Peki, Kayılar ve Çavdaroğulları’nın yolu nerede ve nasıl kesişecekti? Ertuğrul’un vereceği her karar hem obanın kadınları hem de beyleri için yeni sonuçlara gebeydi.


Ertuğrul artık obanın beyi olmuştu. Obada yeni sorunlar baş göstermişti. Göç yolunda yorgun düşen Kayılar ülküleri ve nefisleri arasında sıkışıp kalmıştı. Onlar için bu imtihan hiç kolay olmayacaktı. Dışarıda düşmanlarıyla mücadele veren Ertuğrul Bey’i içerde ise yeni sorunlar bekliyordu. Göç yolunda sevdiklerinden ayrı düşen ve kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kayılar birliklerini koruyabilecekler miydi?

İhanet, ihtiras ve akıl oyunlarıyla yüz yüze gelen Ertuğrul için tek hedef vardı. Bir milletin dirilişine vesile olmak…          

Diriliş Ertuğrul Oyuncuları

Ares (Cemal Hünal)

Karacahisar Kalesi komutanı Ares, Haçlı Ordusu’nun önemli komutanlarından biridir. Dinine son derece bağlıdır. İstediklerini elde etmek için hainlik yapmaktan kaçınmaz. Ertuğrul’un en büyük düşmanlarından biri olan Ares, onu alt etmek için her yolu dener.

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Cemal Hünal, çocukluğunu Teşvikiye’de geçirir. Saint Benoit Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra,İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gider. Los Angeles Ucla Extension’da, Santa Monica Collage’da ve London Film School’da tiyatro ve sinema üzerine eğitim alır. Çağan Irmak tarafından yönetilen Issız Adam filmiyle ismini duyurur.

Bamsı Beyrek (Nurettin Sönmez)

İri cüsseli, cesur, çok iyi kılıç kullanan Bamsı Beyrek, aslında çok iyi bir kalbe sahiptir. Ertuğrul’a koşulsuz bir sadakat besler. Ertuğrul için de Bamsı Beyrek vazgeçilmez alplardan biridir. Bamsı Beyrek’in en önemli özelliklerinden biri çift kılıçla savaşabilmesidir. Bir diğeri ise en zor zamanlarda bile sempatik tavrını korumasıdır.

Nurettin Sönmez 1978 tarihinde İstanbul’da doğar. Spikerlik kursuna gittiği sırada hocasının teşvikiyle oyunculuğa yönelir. Nurettin Sönmez Can ve Arsen Gürzap’ın Dialog Oyunculuk Okulu’nda eğitim alır. Ekranlara ilk olarak 2011 yılında Mavi Kelebekler adlı dizide oynadığı Branko Brekoviç rolüyle çıkar

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür