"Van Persie ruhunu şeytana sattı"

Robin van Persie'nin Fenerbahçe ile anlaştığı haberlerinin gittikçe güç kazanmasının ardından İngiliz futbolseverlerden ilginç tepkiler geldi.

Haber; Sporx.com dış haberler
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
'Van Persie ruhunu şeytana sattı'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
04 Temmuz 2015 19:57
Son güncelleme 04 Temmuz 2015 20:33
SPORX DIŞ HABERLER - Robin van Persie'nin Fenerbahçe ile anlaştığı haberlerinin gittikçe güç kazanmasının ardından İngiliz futbolseverlerden ilginç tepkiler geldi.

Özellikle Arsenal taraftarı olan Twitter kullanıcıları Robin van Persie'nin Fenerbahçe'ye gidişini eleştirirken ünlü İngiliz televizyoncu Piers Morgan da yorum yapan isimlerdendi.

Morgan, "İçindeki küçük çocuk Türkçe'de nasıl çığlık atıldığını öğrenmeli. Elveda" derken bir bahis şirketi de, "İçindeki küçük çocuk Türkiye'de nasıl para kazanılacağını öğrenmiş" ifadelerini kullandı.

Van Persie, Arsenal'dan Manchester United'a transfer olduğu dönemde "Benim açımdan da, Arsenal açısından da bir dargınlık yok. Kimse birbirine kızgın değil. Onlar benim hayatımda önemli bir yere sahipler. Sadece gelecek adına anlaşamadık, hepsi bu. Bu tip durumlarda içimdeki çocuğu dinlerim ve kendisini 'Manchester United' diye bağırıyordu." ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Arsenal taraftarlarından bir tanesi ise, "Van Persie efsane olacaktı ama zengin olmak için ruhunu paraya sattı" diyerek çok sert bir eleştiride bulundu.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam