• $32,3773
  • 35,096
  • 2325.97
  • 9094.31
26 Şubat 2015 Perşembe 14:08 | Son Güncelleme:

'G.Saray'ı liderlikten edeceğiz'

'G.Saray'ı liderlikten edeceğiz'

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray ile yarın deplasmanda yapacakları maçı kazanmak istediklerini belirterek, "Rakibimizi çok iyi analiz ettik, eksiklerini, yaptığı hataları futbolcularımız ezberledi. Rakibimizin zaaflarını iyi değerlendirerek karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp Galatasaray'ı liderlik koltuğundan indireceğiz" dedi.

Özdilek, Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu ve rakibe saygı duyduklarını ancak çekinmediklerini söyledi.

İstanbul'a 3 puan için gideceklerini belirten Özdilek, "Galatasaray iyi futbol oynamasa da kazanmasını biliyor. Biz de bu maçı çok istiyoruz. O nedenle pozisyonu yüksek bir maç olacak. Galatasaray, seyircisi önüne uzun zaman sonra lider olarak çıkacak. Bunun da moral ve motivasyon olarak avantajı olacaktır ve bunu bize karşı kullanmak isteyeceklerdir. Biz, rakibimizi çok iyi analiz ettik, eksiklerini, yaptığı hataları futbolcularımız ezberledi. Rakibimizin zaaflarını iyi değerlendirerek karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp Galatasaray'ı liderlik koltuğundan indireceğiz" diye konuştu.

Kağıt üzerinde her ne kadar Galatasaray favori gösterilse de futbolun sahada oynanan bir oyun olduğuna dikkati çeken Özdilek, rakibin hamlelerine mutlaka reaksiyon göstereceklerini vurguladı.

Bu tür karşılaşmalarda sakin olmak gerektiğini belirten Özdilek, şunları kaydetti:

"Biz de sakinliğimizi koruyarak, ne yaptığımızı bilen bir takım görüntüsü içinde olacağız. Güçlü yanlarımızı cuma günü sahaya yansıtırsak istediğimizi elde edeceğiz. Galatasaray karşısında alacağımız galibiyet ligdeki sıralamada bizi de ciddi anlamda rahatlatacaktır. O nedenle bu maçta rakibimize ve spor kamuoyuna sürpriz yapmak istiyoruz. Belki de hiç kimse bizim kazanabileceğimizi düşünmüyor ama biz bu karşılaşmadan üç puanla ayrılan taraf olacağız. Buna yürekten inanıyoruz."

"Galatasaray maçı, kazanabileceğimiz bir müsabaka"

Melo'nun sakatlığı nedeniyle karşılaşmada oynayamayacak olmasının kendileri için çok önemli olmadığını dile getiren Özdilek, Galatasaray'ın Melo olmadan da kazanabildiğini, rakibin eksik oyuncularıyla ilgilenmediklerini, kendi oyun sistemlerini sahaya yansıtmak isteyeceklerini söyledi.

Özdilek, Galatasaray karşısında ortaya koyacakları performansla maçı kazanmayı ne kadar çok istediklerini göstereceklerini belirterek, "Galatasaray maçı, kazanabileceğimiz bir müsabaka. İstanbul'a bu düşünceyle gidiyoruz. Bu potansiyel ve oyuncu kalitesine sahibiz. Bu tür müsabakalardan hiç çekinmiyorum, çekinmem de. Oyuncularım da bu maçın keyfini çıkaracak" şeklinde konuştu.

AA

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi