• $32,4047
  • 35,0128
  • 2326.13
  • 9079.97
27 Mart 2017 Pazartesi 01:04 | Son Güncelleme:

Boyuna bosuna bakmaz külahları değişiriz! 

Boyuna bosuna bakmaz külahları değişiriz! 

Cumhurbaşkanı: Her kim burnumuzun dibinde faaliyet gösteren terör örgütleriyle işbirliği yaparsa, boyuna bosuna bakmaz, külahları değişiriz!

KİMSEYE HUSUMETİMİZ YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye karşı terör örgütleriyle işbirliği yapan ülkelere sert tepki gösterdi. Türkiye’nin hiçbir ülkeye husumeti olmadığına dikkat çeken Erdoğan, Avrupa, ABD ve Rusya’ya seslenerek, "Her kim gelip burnumuzun dibinde ülkemizi parçalamak, milletimizi bölmek için faaliyet gösteren terör örgütleriyle işbirliği yaparsa, boyuna bosuna bakmaz, külahları değişiriz" dedi.  

Yazıklar olsun almanya! 

Şimdi de bizi AB'den çıkarmakla, askerimize silah satmamakla tehdit etmeye başladılar.  DEAŞ'a kazaen verecek silahları var. YPG'lilere verecek silahları var, PKK'lı canilere verecek silahları var. NATO'da beraber olduğumuz ülke bana silah vermeyecek, terör örgütüne silah verecek. Üstelik biz hibe değil parasıyla istiyoruz. Neymiş kongreden izin çıkmamış. E terör örgütlerine nasıl çıkıyor? Size yazıklar olsun. Unutmayın yılanla çuvala giren ısırılmaktan kurtulmaz" diye konuştu. 

Haçlı ittifakı kendini gösterdi

Erdoğan: AB üyesi ülkeler Vatikan'da bir araya geldiler. Papa ne zaman AB üyesi oldu?   

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB üyesi ülkeler Vatikan'da bir araya geldiler. Hayırdır ya Papa'nın huzurunda niye bir araya geldiniz? Papa ne zamandan beri AB üyesi oldu? Haçlı ittifakı kendini eninde sonunda gösterdi. Siz Türkiye'yi Müslüman olduğu için içeri almıyorsunuz. Yarın 'Vatikan'a gittik, orada Papa'yı da bir görelim dedik, yaptığımız buydu' demeye başlarlar. 

ÇOCUKLARI GÖMEN ZİHNİYET 

Şehirlerinin en önemli meydanlarını, salonlarını teröristlere verdiler. Tüm Müslümanları rencide eden pankartlarla yürüdüler. Atlarıyla itleriyle köpekleriyle insanlarımıza saldırdılar.  Siz kız çocuklarını diri diri toprağa gömen o cehalet anlayışının devamısınız. Üçüncü havalimanı gelecek yıl bitecek. Yılda yolcu sayısı 90 milyon. 2023'te ikinci etabını da açacağız, kapasite 150 milyon olacak. Dünyanın bir numarası... Batı niye çıldırıyor? İşte bundan dolayı.

16 Nisan darbecilere tokattır

Enerji Bakanı Berat Albayrak, ülkenin bekasına kast edenlere 16 Nisan'ın cevap olacağını söyledi.

Toplu açlışı töreninde konuşan Enerji Bakanı Berat Albayrak da 16 Nisan'ın Türkiye'nin geleceği ve büyük Türkiye ideali için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: 15 Temmuz'da yaşadıklarımızı unutmadık. 15 Temmuz'da nasıl tüm terör örgütleri birleşti ve ülkemizin bekasına kastettiyse 16 Nisan, buna atılacak en büyük tokattır. 15 Temmuz'un rövanşını almaya hazır mıyız? Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet için 'evet' demeye hazır mıyız?

Yeni sistemin ayak sesleri gümbür gümbür 

"16 Nisan'dan sonra artık ülkemizi soyamayacaklarını bilenler, şimdi tüm güçleriyle olumsuz bir netice çıkması için uğraşıyorlar. Fakat korkunun ecele faydası yok. 16 Nisan'da değişim kaçınılmazdır. Türkiye'nin cumhurbaşkanlığı sistemine geçişinin ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. Ben bunu görüyorum. Milletimiz kararını vermiş durumda." 

Yaşananlara sessiz kalmam faşistsiniz!

AB ile ilişkilerin bozulmasını eleştiren akademisyenlerin gerçekleri bilmediğini ifade eden Erdoğan, “Bunlar benim bakanıma sınırlarını kapatırsa, sessiz mi kalacağım? Camilerimizi yakıp, yıkmadınız mı? Solingen faciasını biz bir kenara koyabilir miyiz? Faşistsiniz, faşist.” 

İsviçre elçisi Dışişleri’ne çağrıldı 

İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. İsviçre'nin başkenti Bern'de terör örgütü PKK yandaşlarınca miting düzenlenmesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef gösterilerek "Kill Erdogan (Erdoğan'ı öldürün)" pankartı açılması Ankara'da tepkiyle karşılanmıştı. Dışişleri Bakanlığı, İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Walter Haffner'ı çağırarak, terör örgütü yandaşlarının Bern'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan miting düzenlemesinden duyduğu rahatsızlığı iletti. 

Üzüyorsanız üzüleceksiniz böyle gitmez  

 

"siz bizi üzüyor musunuz? Üzüleceksiniz ve daha bu işin başı. Bize verilen hiçbir sözün tutulmadığı, buna karşılık terör örgütlerinin sürekli desteklendiği, öne sürüldüğü bir düzenin devam edebilmesi mümkün değildir. 

Aklınızı başınıza alın

Türkiye afra tafra yapılacak bir ülke değildir. Burnumuzun dibinde bizi parçalamak isteyen terör örgütlerini kazanma pahasına bizi karşısına almayı göze alan ülkelere akıllarını başlarına almalarını tavsiye ediyorum."

Ordumuz mankurtlardan temizlendi  

“15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunan FETÖ ihanet çetesi mensuplarının ayıklanmasıyla ordumuzun operasyon kabiliyeti daha da artmıştır. Şu anda Silahlı Kuvvetlerimiz, polisimiz ve korucularımız el ele, omuz omuza terör örgütlerine karşı inlerine girdiler, gereğini yapıyorlar. Fırat Kalkanı Operasyonu ile Suriye'deki oyunu tam ortasından bozduk. Şimdi sıra diğer bölgeleri derleyip, toparlamaya geldi.” 

Kandil ‘hayır’ diyorsa tersini yapmak lazım  

"Kandil, İmralı 'Hayır' diyorsa bunun tersini yapmak lazım. Bunlar bizim ülkemizi bölmek isteyenler değil mi? Pensilvanya, FETÖ 'Hayır' diyor. Bunlar 15 Temmuz'da darbe yapanlar değil mi? O zaman bunun tersini yapmak lazım. 'Biz 15 Temmuz'dan ders almadık, hala hayır' diyorsak, kusura bakmayın... Bu demek değil ki 'Hayır' diyenlere siz öyle veya böyle hakaret mi ediyorsunuz? Hayır canım, ben hatırlatıyorum sadece. Çünkü doğruyu söylemek bizim görevimizdir." 

 

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!