• $32,3787
  • 34,9659
  • 2325.67
  • 9089.74
10 Mayıs 2015 Pazar 02:00 | Son Güncelleme:

VENÜS: SEVGİ GEZEGENİ

VENÜS: SEVGİ GEZEGENİ

Venüs, duygusal ilişkide sevgili veya eşle nasıl bir ilişki kurduğumuzu, nasıl bir ilişkinin bizi mutlu edeceğini anlatır. Venüs ayrıca yapmaktan hoşlandığımız, bizi mutlu eden ve zevk aldığımız şeyleri de anlatır.

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

Örneğin, Venüs’ü Aslan’da olan biri tatile bayılır, eğlence ortamlarına katılmak hoşuna gider, gösterişli kıyafetler, takılar alır, altın renkli, kaplan desenli şeylere bayılır. Sevgilisinden şık ve gösterişli jestler almak ister, mesela yatağa getirilen sürpriz bir kahvaltıya bayılır. Arkadaş veya ailesiyle bir aradayken, oyunlar oymayı sever. Kendini göstereceği, yaratıcılık isteyen işte çalışmak, insanlara örnek olmak ister, gıpta edilen, izlenen, takip edilen biri olmak hoşuna gider. Sahne olan bir yerde kendini ifade ederken kendinden emin ve mutludur.

Burçların elementleri vardır, Ateş, Su, Toprak ve Hava.

Bu hafta Venüs’ünüzü hem burçlara göre hem elementine göre yazdım. Venüs’ünüzü okuyun ve nasıl bir sevgilisiniz ve zevkleriniz neler görün. Sevgiliniz veya eşiniz nasıl bir sevgili, nelerden hoşlanır, tanıyın.

Ateşler, yaşayarak tüketir

Koç, Aslan ve Yay Ateş elementi burçlarıdır. Genel özellikleri; ateşli duygusal yapı, taşkın duygular ve istekler, aşk ve diğer arzularını yaşama isteği ve hevesi, aşka açık olmaktır. İlişkiyi yaşamaya odaklı oldukları için, biten bir ilişkinin hezimetinden çabuk sıyrılıp yeni bir ilişkiye geçebilirler. Çakılıp kalmazlar, çünkü bir ilişkide yaşayarak tüketirler, içlerindeki hevesi yaşamış olurlar. Venüs Koç’ta daha atak, duygusal ve talepkârdır, Aslan’da gururlu, istekli ve hükmedicidir, Yay’da maceracı, romantik ve heveslidir. 

Toprakların ilişkisi ömürlük

Boğa, Başak ve Oğlak Toprak elementi burçlarıdır. Genel özellikleri; ayakları yere sağlam basmak, kalıcı ilişki ve sevgiye odaklanmak, sevdiği kişiyle ömürlük bir ilişki kurmak, aşkta klasik kurallara itibar etmek. İlişkide aktif değil, pasif görünür ama aslında seçicidirler. Sevgi ve ilişkiyi büyütmek, beslemek isterler. Bir kişiye duygusal olarak ait olmak isterler. Venüs Boğa’da şuh, çekici ve seksidir, Başak’ta sevgilisine kedi misali bağlı, koruyan ve sahiplenen olur, Oğlak’ta otoriter ve iddialıdır, aktif olmak ve seçmek ister.

Havalar aşkta yenilikçidir

İkizler, Terazi ve Kova Hava elementi burçlarıdır. Genel özellikleri; ele avuca sığmazlık, hareketlilik, yenilik severlik, ilişkide aktif ve seçen olmak. Sadece duygusal değil fikirsel anlaşma da arayan kişilerdir. İlişkiyi güncellenen, yeniliklerle zenginleşen bir hayat alanı olarak görürler, rutin bir ilişkiden sıkılırlar. Sevince duygularını çabuk gösterirler, bıktıklarında da çabuk belli ederler. Venüs İkizler ’de aşkta flörtçü, taktikçi ve yenilikçidir, Venüs Terazi’de kelebek havası vardır, hayran sever ve sevmekten çok sevilmeye önem verir, Venüs Kova’da yenilik sever, iddialıdır, sıra dışı aşklar yaşamak ister ve aşık olunca çılgınlık yapmaktan çekinmez. 

Su elementi duygusaldır

Yengeç, Akrep ve Balık Su elementi burçlarıdır. Genel özellikleri; duygusal, değişken ruh hali, sevdiklerine aşırı bağlılık. Duygusallıkları tavan yapar adeta, sevince derinden severler, sevdiklerine bağlanırlar, aşk ve sevdikleri için her şeyi yaparlar. Venüs Yengeç’te kırılgan, küsen ve hassas kalplidir, çekici ve romantiktir, Venüs Akrep’te seksi, çekici ve aşırı duygusaldır, kıskançlık ve sahiplenmesi vardır, Venüs Balık’ta romantik, hülyalıdır, platonik aşka yatkındır ya da ulaşması zor birine âşık olmayı sever, aşkı fantezileriyle süsler.

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı