• $32,3818
  • 35,0771
  • 2326.18
  • 9138.22
16 Temmuz 2017 Pazar 00:01 | Son Güncelleme:

Haritalarımızdaki şans göstergesi

Haritalarımızdaki şans göstergesi

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Astrolojide şans ve fırsat gezegeni, bolluk ve bereketin temsilcisi Jüpiter’dir. Doğum anında Jüpiter’in bulunduğu burç ve konum,  haritanızda yani hayatınızda en şanslı olduğunuz alanı, koşulları onları nasıl geliştireceğinizi belirler. Söz konusu Jüpiter olunca onun zorlayıcı açıları bile fırsatları getirir. Şans bazılarının ayağına gelir, bazıları ise birtakım mücadeleler sonunda o şansı elde eder. Ama sonuçta Jüpiter’in her türlü açısı kıymetlidir. Doğum haritanızı biliyorsanız Jüpiter’inizin hangi burçta olduğunu da biliyorsunuzdur. Peki Jüpiter hangi burca nasıl ve neyle şans getiriyor? 
 
Jüpiter Koç’ta: Öncü ve lider olduğunuz, yenilikleri takip ettiğiniz ve uyguladığınız her alanda şansı bulursunuz. Kaza risklerinden korunursunuz.
 
Jüpiter Boğa: Siz doğuştan şanslı sayılırsınız. Mal mülk sahibi olabilirsiniz. Hatta zengin bir aileye doğmuş bile olabilirsiniz. Para oturduğunuz yerden gelir.
 
Jüpiter İkizler: Eğitim ve bilgiden yana şanslı olursunuz. Yakın çevreniz en büyük şansınızdır. Yeteneklerinizi geliştirdiğiniz ve fikir ürettiğiniz konular şans getirir.
 
Jüpiter Yengeç: Şanslı bir yerleşim. İyi bir aileden gelebilirsiniz, iyi bir aile kurabilirsiniz. Para biriktirip ev sahibi olabilirsiniz. 
 
Jüpiter Aslan: Doğuştan rol yapma yeteneğine sahip olursunuz. Ayrıca liderlik yetenekleriniz geliştiğinden iyi bir patron olabilirsiniz. Çocuklarınız, aşk hayatınız, şans ve kumar oyunlarında talih sizden yanadır.
 
Jüpiter Başak: İyi bir bilgi ve analitik zihin konusunda şanslı olursunuz. Emek verdiğiniz her konuda şansı yakalayabilirsiniz. Şansınız çabanızla doğru orantılıdır. Ayrıca iyi bir sağlık da verir.
 
Jüpiter Terazi: İlişkiler, ortaklılar ve evlilik açısından şanslı olursunuz. Estetik ve güzellik açısından avantajlısınızdır. Şans size geliştirdiğiniz ve kurduğunuz ilişkiler yoluyla gelebilir.
 
Jüpiter Akrep: Hırsınız ve sezgilerinizle şansı yakalayabilirsiniz. Eşinizin, ailenizin ya da ortağınızın sayesinde avantajlı durumlar elde edebilirsiniz. Korkmadığınız her durum size fırsat yaratabilir.
 
Jüpiter Yay: Doğuştan şanslısınız. Hayatınızın her alanında sıkıntı yaşasanız da hep dört ayağınızın üstüne düşenlerdensiniz. Yurt dışı imkanlarınız sonsuz olur. İyi bir eğitim hayatı ve yabancı dillere yatkınlık verir. 
 
Jüpiter Oğlak: İtibar ve kariyer verir. İş hayatınız, patronlarınız, yöneticileriniz açısından şanslı olursunuz. İyi çalışan ve başarıyı  kolay yakalayan biri olabilirsiniz. 
 
Jüpiter Kova: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız açısından şanslı olursunuz. Arkadaşlarınız en büyük şansınız olur. Dilekleriniz daha çabuk gerçekleşebilir.
 
Jüpiter Balık: Avantajlı bir yerleşim. Zenginlik verir. Hisleri çok kuvvetli olur. Dahil olmadığınız her konuda şans sizi bulur. Zengin bir hayal dünyanız olur ama aynı zamanda o hayalleri gerçekleştirme şansı da verir.
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi