• $32,3912
  • 35,0823
  • 2326.79
  • 9087.25
4 Haziran 2017 Pazar 00:01 | Son Güncelleme:

Hangi ünlü hangi oyunda yer aldı?

Hangi ünlü hangi oyunda yer aldı"

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Yapımcılar, oyunları daha etkileyici kılmak adına ünlü oyuncuları konsol oyunlarında ağırlamaya başladılar. Bu da biz oyunseverleri heyecanlandırdı. Geçmişten günümüze hangi ünlü hangi oyunda yer aldı derleyelim istedik. 

The Wheelman

Açık dünya yapımları her zaman üstüne oyuncuları çekmiştir. Ne yazık ki içinde Vin Diesel olmasına rağmen Wheelman o kadar ilgi görmedi ve birkaç sene içinde ilgi gittikçe düştü.

Grand Theft Auto: Vice City Stories

"Grand Theft Auto serisinde hiç ünlü çıktı mı?" sorunuzun cevabı işte burada. PSP ve PS2 için bulunan Vice City Stories, bazen unutulan bir yapım olmasına rağmen hatırlanacak noktalarından birisinin Phil Collins olmasıydı. İngiliz sanatçı, oyunun sonlarına doğru bize görev veren bir karakter olarak bulunuyor, hatta Rockstar daha da ileri gidip, Phil Collins'in hit parçalarından biri olan "In The Air Tonight"ı konser haline bile getirmiş.

Lemmy Kilmister ve Jack Black - Brütal Legend

Rock ve metal türündeki müzik sevenlerin özellikle birkaç kez bitirdiği Brütal Legend, sağlam "ses" getiren yapımlardan biriydi. Konu rock ve metal olunca belli başlı isimlerin Brütal Legend'de çıkması normal bir durum. Ozzy Osbourne ve Lemmy Kilmister gibi rock dünyasının efsanelerini, baş karakter olarak oynadığımız Jack Black'e macerasında yardım ederken buluyoruz.

Mike Tyson's Punch Out!

NES platformunda bulunan klasik arcade oyununda en son bölümünde, isimden de anlaşılacağı gibi Mike Tyson bulunuyor. Tabii son bölümde bulunduğu için Mike Tyson'u yenmek biraz zor. Bu arada belirtelim,  Mike Tyson's Punch Out, ilk Türk karakteri bulunduran yapımlardan biri. 

Blood on the Sand

2000-2005 seneleri arasında popülerleşen rap ve hip-hop kültürü oyunlara da yavaş yavaş yansıyordu. O sıralar müzik piyasasında iyi bilinen 50 Cent ise 2005 senesinde kendi oyunun yüzü oldu.

ShaqFu

Bir basketbolcu ile dövüş oyunlarını birleştirmek başta garip gelebilir. Fakat bunu görmezden gelip yine de piyasaya böyle bir oyun çıkarmak isteyen yapımcılar Shaquille O'Neil'i seçmişler. Konsepti gerçekten garip olmasına rağmen Genesis/Mega Drive konsolundaki en çok satan oyunlardan biri oldu.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi