• $32,3242
  • 35,1412
  • 2293.41
  • 9059.84
31 Aralık 2017 Pazar 00:01 | Son Güncelleme:

Gökyüzü burçlarınızı anlatıyor

Gökyüzü burçlarınızı anlatıyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

KOÇ BURCU: Meslek ve kariyer yaşamınızda zirveyi zorlayacaksınız. Hedeflerinize ulaşmak için daha çok çalışarak daha fazla sorumluluk almanız gereken bir yıl olabilir. İş değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Bazılarınız kendi işini kurabilir. Çetin hava şartlarıyla mücadele edeceğiniz bu yıl, başkalarının kaynaklarını kullanarak zorlu şartları yumuşatabilirsiniz. Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili elde edeceğiniz fırsatlar parasal anlamda sizi rahatlatabilir. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olurken, arkadaş ve sosyal çevrenizde bazı kopmalar yaşayabilirsiniz. Bebek isteyenler için olumlu bir dönem olurken çocukları olanların onların geleceğine yönelik önemli adımlar atacakları bir yıl olacaktır. Yıldızlar sizinle olsun.

BOĞA BURCU: Yurtdışı alanlarında daha çok sorumluluk alacağınız gelişmeler olabilir. Yeni bir dil öğrenmek ve hatta bunu meslek yaşamınıza adapte etmek isteyebilirsiniz. Okuyan Boğalar gidebilecekleri en iyi üniversiteye gitmeyi başarırken, bazılarınız uzaklarda yaşayan aile ya da tanıdıklarının sorumluluklarını alabilirler. Mesleğinizi yurt dışına taşımak hatta işinizi kurumsallaştırmak isteyebilirsiniz. Bekârsanız bu yıl evlenebilirsiniz. Bazılarınız yeni ortaklı bir iş kurabilir. İlişkilerinizde yeni tanışacağınız kişiler size şans getirebilir. Yılın ikinci yarısından sonra büyük değişimlere doğru hayatınızın hemen her alanında yol almaya başlayacaksınız. Yıldızlar sizinle olsun.

İKİZLER BURCU: Evlilik, ortaklık ve ilişkilerinizin üzerinden ortaklaşa gelirlerinizle ilgili adaletli paylaşımlar yaparak bu alanda sorumluluk almanız gereken bir yıla giriyorsunuz. Bazılarınız işlerini daha da kurumsallaştırmak üzere adım atabilir ve bu noktada her şeyin usulüne göre olmasını isteyeceksiniz. Ruhsal anlamda zorlanacağınız, kendinizi yaşlı hissedeceğiniz bu yıl aslında yaşlılığın olgunlaşmak olduğunun farkına varmalısınız. İş yaşamınızda yoğun bir dönem geçirebilir, yeni iş arkadaşlarını ekibinize dahil edebilirsiniz. Sağlık açısından şanslı bir yıl geçirirken, mesleğinizde öne çıkmaya, daha çok tanınmaya yönelik adımları atabilirsiniz. Özellikle satış, pazarlama, internet alanlarında yapacağınız çalışmalar ses getirebilir ve sizi öne çıkarabilir. Yıldızlar sizinle olsun.

YENGEÇ BURCU: Evlilik ortaklık ve çevresel ilişkilerinizde zorlanacağınız karşı tarafın sizin için tam olarak ne ifade ettiğini anlayacağınız bu yıl sorumluluklarınızda bu alanlarda olacaktır. Bazılarınız evlilik yaparken devam eden ilişki ve evliliklerinizde büyük sınavlardan geçebilirsiniz. Bu yıl karşınızdaki her kişi size bir şeyler öğretmeye gelecektir. Çocuklar ve aşk yaşamınızda daha şanslı olabilirsiniz. Hamilelik bekleyenler için sürpriz gelişmeler olabilir. Bekarsanız gizemli bir partner hayatınıza girebilir ve bu kişi sizi olgunlaştıracaktır. Yıldızlar sizinle olsun.

TERAZİLER İÇİN EVLİLİK ZAMANI

ASLAN BURCU: Sağlıklarına özen göstermeleri gereken bir yıl olacak. Özellikle iskelet sistemi, kaslar kemik ve dişleriyle ilgili destekleyici şekilde beslenmeleri ve spor yapmaları hatta kontrollerini yaptırmaları yerinde olabilir. Çalışıyorlarsa işlerinin kurumsallaşması yolunda daha çok sorumluluk alarak daha fazla çalışmaları gerekebilir. Günlük yaşamlarında daha programlı ve disiplinli olmalılar. Ev ve aile yaşamında genişleyecekleri bir yıl olabilir. Aileye yeni bir üye dahil olabilir. Aileleriyle daha çok zaman geçirebilir bazıları ev sahibi olabilir. Tanıştıkları kişiler onların kadersel yollarını destekleyici ve kolaylaştırıcı nitelikte olacaklar. Yıldızlar sizinle olsun.

BAŞAK BURCU: Çocuklarının gelecek planlamasında daha çok sorumluluk almaları gereken bir yıl olabilir. Bazılarınız hamile kalabilir. Bekarsanız sorumluluk sahibi disiplinli ve ciddi görünümlü olgun bir partner hayatınıza girebilir. Mantıklı ilişkiler yaşama potansiyeliniz bu yıl yüksek. Bazılarınızın çocuklarının evliliği üzerinize fazladan yük bindirebilir ancak bundan şikayet etmeyeceksiniz. Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla birlikte olmak onlardan iletişim kanalıyla bir şeyler öğrenmek size bu yıl keyif verecektir. Kısa eğitimler kısa geziler ve derin paylaşımlar bu yıl en büyük şansınız olacaktır. Yıldızlar sizinle olsun.

TERAZİ BURCU: Ev ve ailenizle ilgili konularda daha çok sorumluluk almanız gereken durumlar olabilir. Büyük bir borcun altına girerek ev alabilirsiniz, bazılarınız için evlilik zamanı. Bazılarınız ailelerindeki kişilerin de sorumluluğunu üzerine alabilir. Tüm bunlar aslında bu yıl sizin en büyük sınavlarınız ve zorlanacağınız konular olacaktır. Ancak dengeyi en kolay bulan burç olarak bunun altından kalkabilirsiniz. 

AKREP BURCU: Yıl boyunca en şanslı burç siz olacaksınız. Çünkü tüm yıl Jüpiter sizin burcunuzda olacak. Bu durumda isteklerinize ve hayallerinize ulaşmak için tembellik etmek yerine hareket etmelisiniz. Tanışacağınız kişiler sizi hedeflerinize götürebilir. Çevrenizde bir büyüme ve genişleme siz konusu. Bu arada kilo almamaya dikkat edin ve bol spor yapın. Mesleğinizle ilgili yapacağınız her türlü çalışma nizamına uygun olmalı bu yıl. Yeteneklerinizi disiplinli çalışmayla ortaya çıkarabilirsiniz. Yıldızlar sizinle olsun.

YAYLAR PARA BİRİKTİRECEK

YAY BURCU: Bu yıl parayı harcamak yerine biriktirmeyi öğrenecek ve elinizdekilerle yetinmeye çalışacaksınız. Bazılarınız kazançlarını artırmak için daha fazla çalışmak ve sorumluluk almak zorunda kalabilir. Ev almak için para biriktirmek sizi zora sokabilir. Tutumlu olmak bu yıl sizin en büyük sınavınız. Aşırı yapılan harcamalar neticesinde parasal kıtlık yaşamamak için bu sınavı atlatmalısınız. Daha çok maneviyatın kapılarının açıldığı bu yılı meditasyon dua ya da enerji çalışmalarıyla geçirmek isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak çok büyüyeceğiniz ve olgunlaşacağınız bir yıl olacaktır. Yıldızlar sizinle olsun.

Kovalar şanslı olacak

OĞLAK BURCU: Tüm hayatınızı yeniden inşa etmek ve yapılandırmak için daha çok çalışmak ve sorumluluk almak zorunda kalacaksınız. Ama siz zaten Satürn insanısınız ve bu enerji sizde doğuştan var. Bazılarınız evlenebilir bazılarınız hamile kalabilir bazılarınız iş kurabilir sağlığınıza bu yıl daha çok dikkat etmeniz gerekecektir. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konularda daha şanslı olacaksınız. Hayallerinizden birisi bu yıl gerçekleşebilir. Yıldızlar sizinle olsun.

KOVA BURCU: Ruhsal anlamda büyük sınavlardan geçeceğiniz bu yıl daha çok yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ancak bu yalnızlığın sizi depresyona iteceğini de bilmelisiniz. Bazı bilinçaltı korkularınızın yüzeye çıkarak sizi huzursuz edeceğiniz bu dönemlerde onlarla yüzleşip kabul etmelisiniz. Hayatınızın bu dönemi yapılandırmadan önce düşüncelerinizi terbiye etmekten geçecektir. Meslek ve kariyer yaşamınızda yükseleceğiniz ve şanslı olacağınız da bir yıl olacağından ele geçen fırsatlardan yararlanın. Yıldızlar sizinle olsun.

BALIK BURCU:  Bazılarınız arkadaşlarıyla yapacağı grup faaliyetlerini sosyal projelerle birleştirerek bu durumdan para kazanabilir. Bazılarınız arkadaşlarıyla iş birliği içinde olacakları işler yapabilir. Hayallerinizi somut gerçeklere dayandırmanız gerekebilir. Yurt dışı konularında kapıların açılacağı bu yıl mesleğinizi yurt dışına taşıyabilirsiniz. Mesleğinizde yapacağınız araştırmaların faydasını göreceğiniz bu yıl aktif olarak iş yaşamında oldukça talihin sizin yanınızda olduğunu anlayacaksınız. 

Yıldızlar sizinle olsun.

 

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'