• $32,4327
  • 35,0916
  • 2326.71
  • 9079.97
21 Ocak 2018 Pazar 11:01 | Son Güncelleme:

Zahide Yetiş bebeği kız mı erkek mi kaç aylık hamile? Zahide Yetiş kimdir nereli kaç yaşında?

Zahide Yetiş bebeği kız mı erkek mi kaç aylık hamile" Zahide Yetiş kimdir nereli kaç yaşında"

Zahide Yetiş hamile olduğunu açıkladı. Zahide Yetiş'in bebeği kız mı erkek mi olacak canlı yayında sürpriz bir partiyle açıklandı. Zahide Yetiş'in bebeği erkek olacak. Zahide Yetiş eşi Cem Ersoy ile de ilk kez görüntü verdi. Peki Zahide Yetiş kaç yaşında ve şu anda kaç aylık hamile? Haziran ayında Show ekranlarına veda edecek olan Zahide Yetiş doğum yapacak. Zahide Yetiş pazartesi günü ekrana gelen programında hamileliğini şu sözlerle duyurmuştu: "Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim." Zahide Yetiş ile Cem Ersoy 2014 yılında evlendi. Zahide Yetiş eşine dair sosyal medya hesaplarından hiç paylaşım yapmadığı için merak konusuydu. Cem Ersoy ilk kez eşinin hamileliğinde ekrana çıktı. Sunucu Zahide Yetiş hamileliğini ilk öğrendiğinde bu müjdeli haberi yakın dostu Müge Anlı'ya "teyze oluyorsun" diyerek verdi. Müge Anlı da bu jesti karşılıksız bırakmadı.

Show TV'nin sevilen ekran yüzü Zahide Yetiş anne olmaya hazırlanıyor. Hamile olan Zahide Yetiş 39 yaşında. Zahide Yetiş ve eşi Cem Ersoy'un bu ilk çocukları. Zahide Yetiş'in dünkü programında sürpriz bir parti vardı. Programa katılan Müge Anlı, Cem Ersoy-Zahide Yetiş çiftinin bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Cem Ersoy bebeğin cinsiyetini öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Zahide Yetiş'in bebeği erkek olacak ve haziran ayında dünyaya gelecek. Zahide Yetiş, 1979 yılında Avusturya, Viyana'da doğmuştur. Babası burs kazanıp okul için Viyana'ya gittiğinde yeni evli imiş ve Zahide orada doğmuştur.  "Allah'ın emir ve yasaklarına uyan" demekmiş Zahide'nin anlamı. Anne tarafı Yunanistan - Selanik, baba tarafı Kütahya'dan İzmir'e gelmiştir. Bir kız, üç erkek kardeşi vardır. Zahide Yetiş çok küçükken anne babası boşanmışlar, o babaannesinin yanında İzmir'de büyümüştür. 

ZAHİDE YETİŞ KAÇ AYLIK HAMİLE 

Zahide Yetiş 4 aylık hamile. 5 ay sonra doğum yapacak olan Zahide Yetiş bebeğini Haziran ayında dünyaya getirecek.  Zahide Yetiş ile Cem Ersoy 2014 yılında evlendi. Zahide Yetiş eşine dair sosyal medya hesaplarından hiç paylaşım yapmadığı için merak konusuydu. Cem Ersoy ilk kez eşinin hamileliğinde ekrana çıktı.

ZAHİDE YETİŞ'İN BEBEĞİNİN CİNSİYETİ NE?

Sunucu Zahide Yetiş hamileliğini ilk öğrendiğinde bu müjdeli haberi yakın dostu Müge Anlı'ya "teyze oluyorsun" diyerek verdi. Müge Anlı da bu jesti karşılıksız bırakmadı.

Zahide Yetiş'in hamile olduğunu öğrenen izleyicileri bebeğin cinsiyetini merak ediyorlar. Show TV'de yayınlanan 'Zahide Yetiş'le' programının sunucusu Zahide Yetiş canlı yayında hamile olduğunu açıklamıştı. Cem Ersoy'la evli olan sunucu Zahide Yetiş'in bu günkü programında sürpriz bir parti vardı. Programa katılan Müge Anlı, Cem Ersoy-Zahide Yetiş çiftinin bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Cem Ersoy bebeğin cinsiyetini öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Bebeğin erkek olacağı duyuruldu.

ZAHİDE YETİŞ HAMİLE Mİ?

Show TV'de yayınlanan 'Zahide Yetiş'le' programının sunucusu Zahide Yetiş canlı yayında hamile olduğunu açıkladı. Zahide Yetiş hamile olduğunu bu sözleriyle açıkladı "Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim."

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR?

Zahide Yetiş, 1979 yılında Avusturya, Viyana'da doğmuştur. Babası burs kazanıp okul için Viyana'ya gittiğinde yeni evli imiş ve Zahide orada doğmuştur. "Allah'ın emir ve yasaklarına uyan" demekmiş Zahide'nin anlamı. Anne tarafı Yunanistan - Selanik, baba tarafı Kütahya'dan İzmir'e gelmiştir. Bir kız, üç erkek kardeşi vardır. Zahide Yetiş çok küçükken anne babası boşanmışlar, o babaannesinin yanında İzmir'de büyümüştür. Ortaokul ve Lise yıllarında Güzel Konuşma, Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında birincilikler aldı. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji'de tamamladı. Ardından 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Çocukluk yıllarında TRT'de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuk hayatı başladı. Reklam Seslendirmeleri yanı sıra Haber Spikeri ve Metin Yazarı olarak görev yaptı.

TV8 'de "Kentlerin Dili" adlı programla Türkiye'yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yaptı. Altı yıl boyunca Türkiye'nin ilk Teknoloji Programı olan 'İnternet TV' yi sundu, 'İnternet Dünyası' adlı bir gazete köşesi hazırladı.

İzmir Fatih Kolejinde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi.

TRT Kurumunda, İzmir ve Ankara televizyonlarında "Genç Gözüyle Tartışma" , "İnternet TV", "Türk Site", "Gün Başlıyor", "Şans Karesi" ve "İzlenimler" gibi kadın, eğitim, kültür, eğlence ve tartışma ve yarışma programlarının sunuculuğunu yaptı.

Kanal D'de yayınlanan tam üç sezon "Doktorum" Proğramını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile beraber sundu. Daha sonra ATV'de "Zahide'yle yetiş hayata" adlı programda sunuculuk yaptı.

"Zahide'yle yetiş hayata" adlı programda:

Emekli İstanbul müftü yardımcısı Yusuf Kavaklı ise islam dini hakkında konuşuyor.

Programda adli vakalar için Avukat Olgun Hamarat teşhislerde bulunuyor.

psikolog Kadriye Tavşan Çakır.

Kişisel para yönetimi uzmanı Özlem Denizmen

Şifalı bitkiler, kür tarifleri ile İbrahim Saraçoğlu ve Ahmet Maranki

Çocuk doktoru Hayri Gözlükgiller

Meltem Açıkel ile Püf Noktaları

Programın aşçısı İtalyan Şef Danilo Zanna'dır.

Zahide Yetiş bir kere evlenip boşandı.

Zahide Yetiş, işadamı Cem Arısoy ile Paris'te 16 Eylül 2014 tarihinde evlendi. 19 Eylül 2014 tarihinde de İstanbul Kuruçeşme'de düğün yaptı.

Kitapları :

- Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor

 

 

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür