Göksu Deresi’nin Boğaz’la birleştiği yerde bulunan mekân bir Çerkez olan Murat Çelikkanat’ın iş dünyasından koparak hayallerinin peşi sıra gitmesiyle hayata geçti. Restoran önce Çerkes Mutfağı’nın günümüze uzanan tatlarıyla misafirlerini buluşturuyordu. Yeni sezonda dünyanın en iyi aşçılık okulu olarak kabul edilen Culinary Institute of America’dan mezun ve dünyanın en iyi restoranlarında 13 yıl boyunca görev yapan Şef Gökhan Sorguç’u transfer edildi. Moleküler mutfakta İspanya’da bulunan El Bulli, Chicago’daki Moto Restaurant gibi başarılı mutfaklarda uygulanan yönteme göre; mutfakta yemeği pişiren şefler, servise de çıkıyor ve pişirdikleri yemeğin tüm detaylarına hakim olarak servis ediyorlar. Mönüde Çerkez Mutfağı’nın müdavimlerinin favorisi olan Barbunyalı Haluj gibi özel lezzetler hala yer alıyor. Atom Karides, Cafe De Paris Soslu Bonfile, Beğendili Pizza mekânın spesiyalleri arasında. Çok özel bir lezzet olan Reuben Sandviç’in içerisine konulan et ise 10 günlük dinlendirme ve marin işlemlerinin ardından hazırlanıyor.
14 Eylül 2014 Pazar 02:02 | Son Güncelleme: