• $32,3375
  • 35,0941
  • 2308.49
  • 9079.97
26 Kasım 2017 Pazar 10:46 | Son Güncelleme:

Acun Ilıcalı TV 8'de açıkladı Survivor ne zaman? 2018 Survivor son dakika tarihi

Acun Ilıcalı TV 8'de açıkladı Survivor ne zaman" 2018 Survivor son dakika tarihi

Survivor 2018 All Star merakla beklenirken, izleyiciler Survivor ne zaman başlayacak sorusunun cevabını arıyorlar. Yarışmanın başlayacağı tarih henüz kesinleşmemişken, yarışmaya katılacak iki isimler belli olmaya başladı. Survivor Allstar yarışması hayranları tarafından merakla bekleniyor. Geçen sene TV 8'de ekrana gelen fenomen yarışması büyük bir heyecana sahne olmuştu. 2018 Survivor All Star yine nefes keseceğe benziyor. Survivor fanatikleri 2018 Survivor All Star ne zaman hangi tarihte başlayacak sorularını şimdiden araştırmaya başladı bile. Genel olarak, Ocak ve Şubat aylarının sonlarına doğru başlayan yarışmanın, 2018 yılında da bu zaman dilimi içerisinde başlaması bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın, Survivor programına katılacak ‘Ünlüler' ekibini yavaş yavaş oluşturmaya başladığı haberleri gelse de Ilıcalı yaptığı açıklamada konuya açıklık getirdi. Survivor 2018'in Gönüllüler takımının ilk yarışmacısı Cumali Akgül, Ünlüler takımının ilk yarışmacısı ise Turabi oldu. Ilıcalı son olarak Sema Aydemir, Merve Aydın ve Nagihan Karadere'nin All Star'da yarışacağını duyurdu. All Star Merve Aydın ve Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi. Survivor Türkiye bir yeni yarışmacıyı daha açıkladı: Murat Ceylan Survivor 2018 kadrosuna dahil oldu. Peki ama Murat Ceylan kimdir?

2018 Survivor All Star ne zaman başlayacak? Survivor 2018 kadrosunda kimler var? sorusunun cevabı yavaş yavaş belli belli oluyor. Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla merakla beklenen Survivor 2018'de All Star'lar ile Gönüllüler'den oluşan iki takımın yarışacağı netlik kazandı. Acun Ilıcalı, kendi kanalında yayınlanan Gel Konuşalım adlı programa konuk olarak, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı'dan ilk gelen açıklama ise Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı oldu. Survivor 2018 ne zaman başlayacak?  Survivor 2018 10 Şubat tarihinde başlayacak. TV8'in Gel Konuşalım adlı programında Survivor 2018'in 5 yarışmacısınıda dile getiren Acun Ilıcalı izleyicilerin merakını giderdi. Peki Survivor 2018'e kesin katılacak olan yarışmacılar kimler? Daha önce Survivor 2018’de bir ilk yaşanacağını ve All Starlar ile gönüllülerin karşı karşıya geleceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bugün de All Starlar kadrosunun ilk 3 ismini duyurdu. Ilıcalı, “Survivor2018 ’de bir ilk yaşanacak demiştik, All Starlar yeni Gönüllüler’e karşı... İşte bu yılın All Starlar kadrosuna dahil olan 3 isim; Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın. Hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SURVIVOR ALL STAR SEMA AYDEMİR KİMDİR- TIKLA ÖĞREN 

SURVIVOR YENİ YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL KİMDİR? - TIKLA ÖĞREN 

SURVIVOR 2018 KADROSU İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı'dan ilk gelen açıklama ise Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı oldu. 

SURVİVOR ALL STAR 2018 KADROSU

Daha önce Survivor 2018’de bir ilk yaşanacağını ve All Starlar ile gönüllülerin karşı karşıya geleceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bugün de All Starlar kadrosunun ilk 3 ismini duyurdu. Ilıcalı, “Survivor2018 ’de bir ilk yaşanacak demiştik, All Starlar yeni Gönüllüler’e karşı... İşte bu yılın All Starlar kadrosuna dahil olan 3 isim; Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın. Hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YARIŞMA NEREDE ÇEKİLECEK?

Yarışma Dominik Cumhuriyeti adalarında çekilecek.

SURVİVOR 2018 KADROSUNDA KİMLER VAR?

Iğdır Suveren Köyü’nden Survivor yarışması için müracaatta bulunan Cumali Akgül, yarışmaya başvurduktan sonra dikkat çekmek için yürüyüş gerçekleştirdi. Beyazıt Öztürk’ün ısrarları ile Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısı oldu.

TURABİ SURVİVOR'DA 3. KEZ YARIŞACAK

Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından Survivor 2018'in fragmanını paylaştı. Fragmanda tek başına görünen Turabi yarışmada olacağını da göstermiş oldu. Fragmanı görenler, "Acun yine reytingleri alt üst edecek." yorumunda bulunmadan edemedi.

Sema Aydemir kimdir?

All Star performansı merakla beklenen Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985’te Bursa’da doğdu. Tayfun Akgün'ün antrenörlüğünde Enkaspor'un atleti olan Sema Aydemir, 400m engelli yarışlarıyla tanındı.  Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etti. 

400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti.  2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşandı. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunuyor. 21 Ocak 2017'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda yer aldı. 

NAGİHAN KARADERE KİMDİR

Fenerbahçe’de yetişen Nagihan Karadere, 1 Ocak 1984 ‘te doğdu. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı. Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yer aldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Nagihan Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. 7 Şubat 2016 tarihinde Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer alan Nagihan Karadere, Kıbrıs'taki Çeyrek Final'de Beşinci oldu.

MERVE AYDIN KİMDİR?

Merve Aydın 17 Mart 1990, Bakırköy, İstanbul’da doğmuş Türk atlettir. ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur.2008’de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011’de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4×400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçmiştir.

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35’lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşımıştır. 12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya’da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23’lük derece ile 800 m Türkiye rekorunun sahibidir. 2014 Mart’ından itibaren star TV’de yayınlanan Survivor’da, ünlüler takımında yer almıştır. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun’la birlikte 3. olmuştur. Daha sonra All Star’a katılmış ve ikinci olmuştur.

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan: 27 yaşındadır. Yakışıklı sunucu Murat Ceylan 1989 yılının 15 Mayıs’ında dünyaya gelmiştir. Boğa burcu olan Murat Ceylan’ın kilosu: 70 kg, boyu ise: 1.86 cm’dir. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Londra’ya giderek Endüstriyel Tasarım bölümüne başlayan Murat Ceylan bir süre sonra okuduğu bölümün kendisine göre olmadığı düşündüğü için bırakma kararını vererek İstanbul’a geri döner ve tekrar üniversite sınavlarına hazırlanır.

Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü kazanarak öğrenimine burada devam etmektedir. Müziğe büyük ilgisi olan Murat Ceylan, Profesör Ergi can Saydam’ dan 8 yıl süre ile müzik dersleri almıştır. Aynı zamanda spora da ilgisi olduğunu söyleyen Murat Ceylan kendini geliştirerek profesyonel olarak fitness ile 7 yıldır uğraştığını söylüyor. Lisanslı binicilik yaptığını söyleyen Murat Ceylan, İstanbul Atlı Spor Kulübünün lisanslı binicisidir. Survivor yarışmasının Panama ayağına katılan Murat Ceylan ünlüler – gönüllüler yarışının 3. sezonunda gönüllülerin cephesinde yarışmaya katılmıştır 2013 de. Bu yarışmadan sonra yıldızı parlayan yakışıklı sunucu 2014 yılının 17 Eylül’ünde tv8’de ekranlara gelen Para Bende yarışmasında sunuculuk yapmaya başlamıştır. Yarışmanın formatı gereği partneri olan yarışmanın diğer sunucusu Almeda Abazi ile her hafta farklı bir ülke farklı bir şehirde kıyasıya yarışıyordu. Sesi de oldukça güzel olan karizmatik sunucu bir albüm de çıkarmıştır. Yeni Nesil isimli albüm çıkaran Murat Ceylan, bu albümünü 2016 yılında çıkarmış, aranjörlüğünü ise Ozan Doğulu üstlenmiştir.

SURVİVOR 2017 KADROSU

ÜNLÜLER TAKIMI

Adem Kılıççı,Serhat Akın,Berna Öztürk,Sedat Kapurtu,Furkan Kızılay,Seda Demir,Tarık Mengüç,Sema Apak, Pınar Saka,Şahika Ercümen,Sabriye Şengül: 

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Gökhan Gözükan,Fulya Şahin,Ogeday Girişken,Denisa,Elif Şadoğlu,Eser West,Burçak Tuncer,Tuğçe Melis Demir:,Volkan Çetinkaya, Berna Keklikler ve Erdi Ünver 

SURVİVOR 2016 KADROSU

ÜNLÜLER TAKIMI

Serkan Erca,-Ezgi Avcı,Eda Akkaya,Nagihan Karadere,Ebru Öztürk,Çağan Atakan Arslan,Tuğba Özay,Yunus Günçe,İbrahim Yattara,Yılmaz Morgül

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

İBRAHİM GİYDİRİ,-GİZEM MEMİÇ,EFECAN DİANZENZA,NİHAL CANDAN,SEMİH ÖZTÜRK,ZAFER METE,DAMLA CAN,SERKAN TÜTÜNCÜ,AYLİN ŞALLI,GİZEM KERİMOĞLU

 

İŞTE ACUN ILICALI’NIN TWİTTER’DAN YAPTIĞI AÇIKLAMA

“Survivor 2018 için henüz hiç kimseye bir teklif yapmadık. Bu konuda bilgi kirliliği yapılmamasını rica ediyoruz” 

Survivor Allstar 2018 için ismi geçen yarışmacılar ise şöyle:

Turabi Çamkıran, Adem Kılıççı, İlhan Mansız, Çağan Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Sabriye Şengül, Semih Öztürk, Berna Keklikler, Serhat ?kın, Serkay Tütüncü, Sema Apak, Damla Can, ?geday Girişken, Merve Aydın, Furkan Kızılay, Nagihan Karadere, Murat Ceylan, Nihat Alptuğ, Altınkaya, Anıl Tetik, Ümit Karan, Gökhan Keser, İbrahim Yattara, Duygu Çetinkaya, Hakan Hatipoğlu, Efecan Dianzenza, Hasan Yalnızoğlu veTuğçe Melis

Biz de Survivor 2018 kadrosu ile ilgili haberler geldikçe sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

SURVIVOR NEDİR?

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yayınlanan bir televizyon yarışmasıdır. İlk olarak 1992 yılında ingiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından ortaya çıkartıldı. Programda 2 grup yarışmacı ıssız bir adaya bırakılarak burada birbirleriyle yarışır ve kazanan gruba ödül verilir. Yarışmalarda her hafta birileri elenerek adaya veda etmektedir.  Sadece tek bir kişi kalana kadar devam eden oyunlarda finaliste büyük bir para ödülü verilmektedir. Survivor'ın türkçe anlamı sağ kalan kişi demektir. Bugün Türkiye televizyonlarında da yayınlanan bu program gençlerin ve toplumun ahlakını bozmaktadır. 

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'