• $32,3439
  • 35,1213
  • 2240.31
  • 8895.8
15 Ocak 2018 Pazartesi 15:00 | Son Güncelleme:

Survivor 2018 kadrosunda kimler var?

Survivor 2018 kadrosunda kimler var"

Survivor yarışmasının bu yılki sezonunun ne zaman başlayacağı izleyenler tarafından merak ediliyor. Yarışma hakkında aranan bir diğer konu da Survivor 2018 kadrosunda yer alacak isimler. Acun Ilıcalı yarışmanın başlayacağı tarihi açıklarken, katılacak yarışmacıların büyük bir kısmı da belli oldu.

Survivor 2018 için geri sayım başladı. Yayınlanan diğer tüm sezonlarından daha heyecanlı bir sezonun bizleri beklediği Survivor 2018 için Acun Ilıcalı, bombaları birer birer patlatıyor. Bazen katılacak isimleri kendisi açıklıyor bazen de yarışamacıları kendileri Survivor 2018'e katılacaklarını açıklıyor. Bu durum Survivor 2018 için beklenti seviyesini kat be kat arttırıyor. Son günlerde ise iki yeni isim için daha Survivor'a katılacağı iddiası ortaya atıldı. Peki o yeni isimler kimler?  Survivor yeni sezonun yarışmacılarının isimleri de açıklandı. 

SURVIVOR YARIŞMACILARI INSTAGRAM'DAN MEYDAN OKUYOR- TIKLA ÖĞREN 

SURVIVOR ALL STAR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? - TIKLA ÖĞREN 

SURVIVOR YENİ YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL KİMDİR? - TIKLA ÖĞREN 

SURVIVOR 2018 KADROSU İÇİN TIKLAYINIZ

SURVIVOR ALL STAR SEMA AYDEMİR KİMDİR- TIKLA ÖĞREN 

SURVİVOR ALL STAR 2018 KADROSU

Survivor yeni sezonun yarışmacılarının isimleri de açıklandı. Peki Survivor 2018 yarışmacıları kimdir, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Cumali Akgül, Turabi, Ümit Karan nereli, Nihat Doğan, Sema , Merve Aydın ve Nagihan hakkında bilgiler.

Survivor 2018'in sürpriz isimi o mu Fenerbahçe'den Survivor'a!

Aldığı 3 yıllık doping cezası nedeniyle Fenerbahçe'den gönderilen milli atlet Nevin Yanıt, cezayı erittikten sonra yönetici Fikret Çetinkaya'nın başkan Aziz Yıldırım'ı ikna etmesi üzerine Sarı-Lacivertlilere geri dönmüştü. Nevin, yaşadığı Mersin'de çalışmalara başlayıp yaptığı açıklamalarda iddialı sözler sarf etti. Ancak milli sporcu, beklenen patlamayı bir türlü yapamadı ve her seferinde düşük performans sergiledi.Böyle olunca Fenerbahçe, Nevin'le ikinci kez yollarını ayırma kararı aldı. Nevin Yanıt şu anda boşta, bir kulübün kendisine talebi olmamış. Sürpriz bir gelişme ise, milli atlet Survivor'a katılma kararı aldığı öğrenildi.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR 

Peki zirvedeki isimleri biraraya getiren Survivor 2018 All Star ne zanan başlıyor kadroda kimler var? İlk sorunun yanıtıyla başlayalım. Survivor 2018 Şubat ayında başlayacak.  Survivor 2018 All Star kadrosunda şu ana kadar açıklanan isimler şunlar: Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın.

CUMALİ AKGÜL KİMDİR ASLEN NERELİ

Survivor 2018 All star kadrosunda bileğinin ya da ayağının hakkıyla yer alan isim Cumali Akgül oldu. Aslen Iğdır'lı olun Cumali Akgül, Survivor'a katılmak için memleketinden İstanbul'a kadar yürüdü.32 yaşında olan Cumali Akgül yaklaşık 50 günlük yürüyüşün ardından Acun Ilıcalı ile görüştü ve Survivor yarışmacısı oldu. Cumali Akgül Iğdır’ın Suveren köyünden. Survivora daha önce defalarca başvuru yapan Akgül yarışmaya kabul edilmemiş.

NİHAT DOĞAN KİMDİR ASLEN NERELİ?

13 Şubat 1976 senesinde dünyaya gelen Nihat Doğan aslen Muşludur. Nihat Doğan ilk sanat dünyasına Türk halk müziği parçalarını seslendirerek giriş yapmıştır. 1995 yılında Kırdın Kalbimi adlı parça ile profesyonel müzik kariyerine adım atmıştı. 2011 yılında katıldığı Survivor'a katılan Nihat Doğan, finale kadar gelmiş ancak büyük ödülü ve birinciliği Derya Büyükuncuya kaptırmıştı. Nihat Doğan Survivor All Star kadrosuna da dahil edilmiş ancak Özgecan için söylediği çirkin sözler sonrasında kamuoyundan büyük tepki alınca Acun Ilıcalı kadro dışı bırakmıştı.

ÜMİT KARAN KİMDİR ASLEN NERELİ?

Ümit Karan, 1 Ekim 1976‘da Berlin, Almanya‘da doğdu. 1996 senesinde Gençlerbirliği‘ne transfer olan Ümit Karan futbolculuk kariyerinde zirveye 2001 yılında transfer olduğu Galatasaray ile çıktı. Futbola 2010 sezonunda Eskişehirspor'da veda eden Ümit Karan, sonraki yıllarda antrenörlük yapmaya başladı. 2011 yılında FETÖ'nün futbolda şike iftiraları ile cezaevine giren Ümit Karan, 5.5 ay Metris'te yattı. Ümit Karan eşi Zeynep Karan ile 'aldatma' iddiaları sebebiyle sıkıntılı günler yaşadı. 2010 yılında plajda bir kadınla öpüşürken görüntelenen Ümit Karan'ın Ümit Can adını verdiği bir oğlu var. 2013 yılında Survivor'a katılan Ümit Karan, ikinci kez adaya gidiyor.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR ASLEN NERELİ? 

Survivor 2017'de Ogeday ile finale kalan ve ikinci olan Adem Kılıççı, yarışma boyuncu Sabriye Ergin ile olan yakınlığıyla gündeme geldi. 5 Mart 1986 doğumlu olan Adem Kılıççı aslen Ağrı'lı. Milli boksör olan Adem Kılıççı, olimpiyatlarda doping yaptığı ortaya çıkınca müsabakalardan men cezası almıştı. Fenerbahçe Boks şubesinde kariyerini devam ettiren Adem Kılıççı, 2004 yılında Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya , 2007 yılında Dünya amatör Boks Şampiyonasında da bronz madalya kazandı.

HAKAN HATİPOĞLU NERELİ EŞİ GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR

 Survivor 2018 All Star kadrosunda yer alan Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 doğumlu. Aslen Çanakkaleli olan Hakan Hatipoğlu'nun meslek hanesinde milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu yazıyor. Hakan Hatipoğlu su topu dalında kariyer sahibi. Geçen sezon TV8 ekranlarında Survivor panoramayı sunan Hakan Hatipoğlu, elenecek yarışmacıları bilmesi ile ünlenmişti.  Var Mısın Yok Musun yarışmasında tanıştığı eşi Gizem Hatipoğlu ile aşk dolu bir evliliği olan Hakan Hatipoğlu, Survivor'a daha önce 2 kez katıldı ancak çok başarılı olamadı.

HİLMİ CEM İNTEPE KİMDİR ASLEN NERELİ?

Survivor 2018 All Star'da kendine bir kez daha yer bulan Hilmi Cem İntepe yarışmalardaki hızı ve çevikliği ile hatırlanıyor. Survivor'a 2 kez katılan Hilmi Cem İntepe aslen Muğla Yenice'den. 1992 doğumlu olan Hilmi Cem, 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılıp dikkatleri üzerine çeken Hilmi Cem, Survivor 2013'te şampiyon oldu. Yarışmadan sonra birçok projede yer alan Hilmicem İntepe, en son Bodrum Masalı’nın kadrosunda yer almış, oyunculuğuyla da adından söz ettirmişti. 

MURAT CEYLAN KİMDİR ASLEN NERELİ

Survivor All Star 2018 kadrosunda yer alan Murat Ceylan 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Müzikli ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. Murat Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam ediyor. Murat Ceylan 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşıyor. 

MERVE AYDIN NERELİ KİMDİR ?

Survivor 2018'de yarışacak isimlerden Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, altın, gümüş ve bronz madalya sahibi. 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinciliği, 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalyası var. Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştı.

SEMA AYDEMİR KİMDİR ASLEN NERELİ?

Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. Survivor 2018 yarışmacısı Sema Aydemir, 400 mt engelli yarışlarıyla tanındı. Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi.  Sema Aydemir Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir. Sema Aydemir, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir. Sema Aydemir, 400 metre engelli yarışlarıyla tanınıyor. Sema Aydemir 2012 Londra Olimpiyatları'nda da 4x400 metre bayrakta yarıştı. Survivor 2017'de yarışan Sema Aydemir sahada başarılı olsa da SMS'lerde yeterli desteği alamadı ve şampiyonluğu elinden kaçırdı. Eşi Eşref Apak'tan boşanan Sema Aydemir'in evliliğinden velayetini aldığı bir oğlu var.

NAGİHAN KARADERE SEVGİLİSİ RAMİZ ÖZBAY KİMDİR

 Survivor 2016'da Ünlüler takımındaki sıradışı karakteri ve müthiş başarılı grafiği ile hatırlanan Nagihan Karadere bir kez daha Survivor'da. 'Beni kıskanıyorsun kızım' diyerek Tuğba Özay'ı bile delirten Nagihan Karadere 1984 doğumlu milli bir atlet.Eşi Uğur Gökçe'nin çıplak fotoğrafları internete düşünce olaylı bir şekilde boşanan Nagihan Karadere, şimdilerde Ramiz Özbay isimli bir kişiyle sevgili. Ece isminde bir kızı olan Nagihan Karadere, katıldığı yıl Survivor şampiyonluğunu Atakan'a kaptırmıştı.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR NERELİ

 Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor. Aslen Mersinli olan Turabi Çamkıran dövüş sporları ile ilgileniyor. 1986 doğumlu olan Turabi, bir çeşit savunma sporu olan Muay Thai yapıyor. Şansını televizyonda da deneyen Turabi, bazı dizilerde yan rollerde oynadı.

 

YARIŞMA NEREDE ÇEKİLECEK?

Yarışma Dominik Cumhuriyeti adalarında çekilecek.

TURABİ SURVİVOR'DA 3. KEZ YARIŞACAK

Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından Survivor 2018'in fragmanını paylaştı. Fragmanda tek başına görünen Turabi yarışmada olacağını da göstermiş oldu. Fragmanı görenler, "Acun yine reytingleri alt üst edecek." yorumunda bulunmadan edemedi.

SURVIVOR NEDİR?

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yayınlanan bir televizyon yarışmasıdır. İlk olarak 1992 yılında ingiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından ortaya çıkartıldı. Programda 2 grup yarışmacı ıssız bir adaya bırakılarak burada birbirleriyle yarışır ve kazanan gruba ödül verilir. Yarışmalarda her hafta birileri elenerek adaya veda etmektedir.  Sadece tek bir kişi kalana kadar devam eden oyunlarda finaliste büyük bir para ödülü verilmektedir. Survivor'ın türkçe anlamı sağ kalan kişi demektir.

Başkan Erdoğan'ın fotoğrafıyla yayınlandı: Türkiye için mükemmel zamanlama!
Başkan Erdoğan'ın fotoğrafıyla yayınlandı: Türkiye için mükemmel zamanlama!

Başkan Erdoğan'ın fotoğrafıyla yayınlandı: Türkiye için mükemmel zamanlama!

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer

ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!
ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!

ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!