• $32,3324
  • 35,0419
  • 2285.16
  • 8983.66
25 Ocak 2015 Pazar 02:00 | Son Güncelleme:

Şöhret insanın başını çok çabuk dönderen bir şey

Şöhret insanın başını çok çabuk dönderen bir şey

Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz’ın (Serkan Çayoğlu) annesini canlandıran başarılı oyuncu Neslihan Yeldan AKŞAM Life’a konuştu… Sosyal medyada ‘Siz ancak sevgilisini oynayabilirsiniz’ diye yorumlar yapıldığını belirten Neslihan Yeldan, “Genç gösteriyorum, çünkü kendime iyi bakıyorum” diyor…

‘Kiraz Mevsimi’ gençler tarafından oldukça beğenilen bir dizi. İlgiden memnun musunuz?
İlk başta böyle bir ilgi beklemiyorduk. Her hafta yeni bir bölüm yayınlandığında reytingimiz gitgide arttı. Yükselen bir grafik çizerek yayımlanmaya devam ediyoruz. Neredeyse reyting 10’a kadar yükseldi. Dizi gençlere hitap ettiği için her şey çok güzel ilerliyor, daha da güzel olacak diye düşünüyorum. 

Rolünüzden biraz bahseder misiniz?
Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Ayaz’ın annesini oynuyorum. Önem Dinçer, modaevi sahibi bir kadın. Bir erkek arkadaşı var onunla ilişkisini düzeltmeye çalışıyor. Oğlunun ilişkileri de dahil olmak üzere, aşk ilişkileri etrafında dönen bir hikayemiz var. 

Serkan Çayoğlu bu aralar oldukça popüler. Serkan’la çalışmak nasıl bir tecrübe?
Serkan Çayoğlu yakışıklı ve popüler bir genç oyuncu. Sadece fiziğiyle değil, yeteneğiyle de var olmak istiyor. Ekip olarak aramızda güzel bir sinerji var. Çünkü gençler ve bir iki tecrübeli oyuncu olarak birbirimizi sevdik ve güzel bir yola koyulduk. 

‘BEN OLDUM, USTA OYUNCUYUM’ DEDİĞİN ANDA BİTMİŞSİNDİR!

Tümay Özokur Atölye’de  eğitmenlik yapıyorsunuz. Genç oyunculara destek oluyor musunuz sette? 
Ben zaten kendimi tutamayıp genç oyunculara burayı böyle yap diyorum ama hepsi çok sempatik ve yetenekliler zaten. Başarılı olduğumuz açık, işin başarısı da süksesi de ortada. Yani her zaman gelişmeye ihtiyacımız var aslında ben de kendimi geliştirmeliyim. Serkan Çayoğlu da Nilperi Şahinkaya da Özge Gürel de… Oyunculuğun sonu yok ki. Ben oldum tamam usta oyuncuyum dediğin anda bitmişsindir. Ben de burada çocuklardan öğreniyorum, onlar da benden öğreniyorlar. 

Dizide anneyi canlandırıyorsunuz ama aslında çok büyük bir yaş farkı da yok aranızda?
Genç gösteriyorum çünkü kendime iyi bakıyorum. Spor yapıyorum, yediklerime çok dikkat ediyorum. Ama artık trend bu. Son birkaç senedir Türk dizilerinde anneler genç, bakımlı ve hoş kadınlar. Çocukları onlardan 10-15 yaş küçük en fazla. Biz de en başında olur mu acaba diye düşündük ama şimdi herkes alıştı buna. 

“Adını Feriha Koydum”da Çağatay Ulusoy’un annesini Ahu Sungur oynamıştı… Yaş farkı onlar arasında da azdı… 
Oyuncuyuz ve her şeyi oynuyoruz. Sosyal medya da ilginç yorumlar oluyor bazen benim için. ‘Siz ancak sevgilisi olabilirsiniz’ diye (gülüşmeler). Güzel bir iltifat tabii ama cast’ımız bu şekilde düzenlendi. ‘Hiç annesi gibi durmuyorsunuz’ şeklinde de yorumlar alıyoruz. Ben de bozuluyorum, Serkan (Çayoğlu) gibi yakışıklı bir çocuğun bana “Anne, anneciğim” demesine (gülüşmeler). Ama dediğim gibi yapacak bir şey yok.

“TUTAN VE İSTİKRARLI BİR DİZİDE OYNAMAK ÇOK ÖNEMLİ ARTIK”

Söylemek istediğiniz başka bir şey var mı?
Umarım dizimiz uzun soluklu olur ve bir iki sezon daha devam eder. Tutan ve istikrarlı bir dizide oynamak çok önemli artık. Çünkü bir işe başlıyorsunuz ve birkaç bölüm sonra kaldırılıyor. Emekler boşa gidiyor, heves boşa gidiyor, diğer gelen işleri kaçırıyorsunuz, maddi ve manevi kaybınız oluyor, başka bir iş bekliyorsunuz. Dizimiz çok beğenildi ve sevildi. Sosyal medyada bir anda takipçilerim de arttı. Yolda durduranlar, fotoğraf çektirenler çoğaldı. Tabii biliyorum ki suya yazı yazmak ama şu anda bu başarının keyfini sürmek de hakkımız. 

Oyunculukta kaç yıl oldu?
18 yaşından beri ben bu işi yapıyorum. Benim beraber oynadığım genç oyuncular kadar kariyerim var. Ama yolumuz öğrenerek devam ediyor. 

Genç oyuncular çok çabuk havaya girebiliyor. Biz de gazeteci olarak çok net bir şekilde gözlemliyoruz bu değişimi. Sizce neden?
Şöhret insanın başını çok çabuk döndüren bir şey. Bir anda üzerinize insanlar yüklenip de sizi sanki insan değilmişsiniz de uzaylıymışsınız gibi başka bir yerden gelmişsiniz muamelesi yapınca ki bizim Türk milleti bunu yapmaya çok müsait. Ne yiyoruz, ne içiyoruz, nereden giyiniyoruz vs. hepsinin peşindeler. Ben de senin yediğin kuru fasulyeyi yiyorum, ben de kot pantolon giyiyorum. Farklı bir şeyler yapmıyoruz. Ama biraz tecrübe ve olgunlukla alakalı bu işler. Yüz binlerce takipçisi hayranı olunca ‘Vaay be ben önemli bir şeyim’ gibi hissediyor bazıları. Ama bazıları da bizim dizimizde oynayan genç oyuncular gibi işlerini doğru yapmaya çalışıyorlar sadece. Zaten yapılması gereken bu. 

Onların karakterleri nasıl?
Serkan ile Özge de çok sempatikler ve mütevazılar. Biz işimizi hep birlikte doğru enerjiyle iyi yapmaya çalışıyoruz. 

Sizi yolda çevirdiklerinde tepkiler nasıl oluyor?
Çok seviyoruz, çok beğenerek izliyoruz, ne güzelsiniz, ekranda göründüğünüzden daha gençsiniz gibi yorumlar alıyorum. Yıllardır da en çok karşılaştığım yorum da daha genç durduğumla alakalı oluyor. Dizideki karakteri çok iyi canlandırıyorsunuz, çok iyi oyuncusunuz gibi bildik iltifatları alıyorum. İnşallah bu iltifatlar hiç bitmez. Çünkü bizim besinimiz de o.

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak