• $32,3611
  • 35,0099
  • 2323.51
  • 9079.97
4 Ocak 2018 Perşembe 01:52 | Son Güncelleme:

Oktay Kaynarca Deniz Çakır kimdir? Oktay Kaynarca Deniz Çakır sevgili mi?

Oktay Kaynarca Deniz Çakır kimdir" Oktay Kaynarca Deniz Çakır sevgili mi"

Oktay Kaynarca Deniz Çakır Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programına katıldılar. Oktay Kaynarca Deniz Çakır kimdir beraberler mi soruları araştırılıyor. Oktay Kaynarca Deniz Çakır Kim Milyoner Olmak İster’de ne kadar kazandılar? Yeni yılda televizyon kanallarında eğlenceli programlar yer aldı. ATV’nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster, Murat Yıldırım’ın sevilen sunumu ile ekrana geldi. Kim Milyoner Olmak İster'in özel bölümü yayınlandı. ATV dizilerinin oyuncularının yarıştığı programda Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır fırtınası esti. Yarışmacıların kazandığı paralar Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlandı. Heyecanla izlenen program esnasında vatandaşlar yarışan ünlüler ile ilgili bilgileri araştırdılar. Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965'te Malatya'da doğdu. Babası Malatyalı, annesi Elazığlı olan oyuncu genç yaşta anne ve babası Almanya'da çalıştıkları için Üsküdar'da anneannesinin yanında büyüdü. Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. Detaylar haberimizde sizlerle.

Deniz Çakır Oktay Kaynarca beraber, Kim Milyoner Olmak İster’de Oktay Kaynarca Deniz Çakır ne kadar kazandılar soruları araştırılıyor. Oktay Kaynarca Deniz Çakır Kim Milyoner Olmak İster’de ne kadar kazandılar? Yeni yılda televizyon kanallarında eğlenceli programlar yer aldı. ATV’nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster, Murat Yıldırım’ın sevilen sunumu ile ekrana geldi. Kim Milyoner Olmak İster'in özel bölümü yayınlandı. ATV dizilerinin oyuncularının yarıştığı programda Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır fırtınası esti. Yarışmacıların kazandığı paralar Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlandı. Heyecanla izlenen program esnasında vatandaşlar yarışan ünlüler ile ilgili bilgileri araştırdılar. Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965'te Malatya'da doğdu. Babası Malatyalı, annesi Elazığlı olan oyuncu genç yaşta anne ve babası Almanya'da çalıştıkları için Üsküdar'da anneannesinin yanında büyüdü. Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. Detaylar haberimizde sizlerle.

OKTAY KAYNARCA DENİZ ÇAKIR KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE

OKTAY KAYNARCA DENİZ ÇAKIR BERABER Mİ?

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın setinde taşınıp aşk yaşamaya başlayan Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca, geçen sene aralarındaki sorunları çözemeyince ayrılık kararı almışlardı.

Ünlü çift, ayrıldıklarına rağmen arkadaşlıkları sürdüyorlardı ve sürekli birbirleriyle olan fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyorlardı. Ancak 'Edho' setinden gelen bir kare akılları karıştırdı.

Fotoğrafda Oktay Kaynarca'nın Deniz Çakır'a anlamlı bakışları, "Acaba barıştırlar mı" yorumlarına neden oldu.

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965'te Malatya'da doğdu. Babası Malatyalı, annesi Elazığlı olan oyuncu genç yaşta anne ve babası Almanya'da çalıştıkları için Üsküdar'da anneannesinin yanında büyüdü. Ortaokulda bir sene kalan Kaynarca, liseyi de altı senede bitirdi. Üsküdar Lisesi'nde başlayıp, en son Hopa Lisesi'nden mezun oldu. Fiat fabrikasında elektrik işçisi olarak çalıştığı sırada, Konservatuvar sınavlarına girdi.

İlk kez Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özak'ın "Duvarıların Ötesi" adlı oyunda yer aldı. Ardından da birkaç çocuk oyununda yer alan Oktay Kaynarca, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nü bitirdikten sonra 1990 ile 1997 yılları arasında çeşitli kanallarda yarışma ve eğlence programı sunuculuğu yaptı. Konservatuvar zamanında TRT'de birkaç dizide yer aldı. İlk profesyonel oyunu Ali Atik ve Ayşegül Atik ile birlikte yer aldığı bir çocuk oyunu oldu.

Mezun olduktan sonra 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu'nda "Kan Kardeşleri" adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlugibi oyuncular ile rol aldı. 1993 ve 1994 yılında sahnelenen "Derin Bir Soluk Al" adlı adlı oyun ile Avni Dilligil En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

İlk sinema çalışması "Suyun Öte Yanı" olan oyuncu daha sonra "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni", "Yengeç Sepeti", "Bir Kadının Anatomisi" ve "Deliyürek" gibi sinema filmlerinde rol aldı. "Yengeç Sepeti" ve "Bumerang Cehennemi" adlı filmleriyle de Altın Portakal En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Daha sonraki dönem teleziyon dizilerine ağırlık veren Oktay Kaynarca, "Kurtlar Vadisi" adlı dizice canlandırdığı "Süleyman Çakır" karakteri ile çıkış yaptı.

"Kurtlar Vadisi" adlı diziden sonra "Aşkımızda Ölüm Var", "İlk Aşkım" ve "Geniş Zamanlar" adlı dizilerde rol aldıysa da bu diziler uzun soluklu olmadı. 2007yılında "Beynelnilel" ve "Sıfır Dediğimde" adlı filmlerde rol aldıktan sonra ayını yıl "Kuzey Rüzgarı" adlı dizide Poyraz karakteri ile karşımıza çıktı. "Ölümden Öte Köy Yok" isimli bir de şiir albümü bulunmaktadır. Oktay Kaynarca, 6,5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Özgü Namal’dan 2008 yılında ayrıldı.

Oktay Kaynarca, TV8’de Zara ile “Salı Sefası”isimli programı ve ATV’de”Türkünü Söyle” isimli yarışma programı sundu.

2015 yılında Çolpan İlhan - Sadri Alışık Tiyatrosunda sahnelenen ve Deniz Uğur ile başrolünü paylaştığı “Guguk Kuşu” adlı tiyatro oyununda oynadı.

Oktay Kaynarca’nın aldığı ödüller:

2002 – 39. Antalya Film Şenliği’nde, Deli Yürek-Boomerang Cehennemi filmi ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

1994 – Derin Bir Soluk Al ( Gapting )-Avni DİLLİGİL ( En iyi erkek oyuncu )

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. • Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. Yüksek öğrenimini ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. KKonservatuvar öğrencisi iken Ankara Radyosu‘nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi. 2004 yılında okuldan mezun olunca İstanbul‘a taşındı. 2004 yılında Birol Güven yapımı, Hülya Avşar ve Cihan Ünal‘ın başrollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” adlı dizide Deniz Çakır, Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yaşadı.

2006 yılında Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan ve Halil Ergün, Fahriye Evcen, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Gökçe Bahadır, Caner Kurtarangibi oyuncuların rol aldığı “Yaprak Dökümü” adlı dizisinin kadrosunda yer alan Deniz Çakır,  Ferhunde karakteri hafızalara kazındı. 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine katılarak Şah Sultan karakterine hayat verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir mafya adamının eşi olarak izleyici karşısına çıkmaya devam eden Deniz Çakır, Bütün Kadınların Kafası Karışıktır isimli tiyatro oyunu aracılığıyla da tiyatroseverlerle buluşuyor.

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!