• $32,4408
  • 35,0167
  • 2324.97
  • 9079.97
12 Ekim 2014 Pazar 01:29 | Son Güncelleme:

Sıra kendi markamı yaratmakta

Sıra kendi markamı yaratmakta

Victoria’s Secret meleği, ünlü Brezilyalı model Ana Beatriz Barros, tam bir Türkiye âşığı… Ayağına ay yıldız dövme yaptıran top model dostlarına ‘Önceden bir Türk’tüm’ diyebilecek kadar İstanbul’a hayran… Intimissimi firmasının çekimleri için daha önce buraya gelen güzel mankenle, modellik hayatından kariyer planlamasına kadar her şeyi konuştuk.

AMET ADAY

Çekimlerde motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz? Özellikle iç çamaşırı çekimlerinde zorluk yaşıyor musunuz?
Bu işe ilk olarak başladığım 13 yaşında çok fazla rahat değildim. Zaman içerisinde kameralara alıştım. İşimi çok daha severek yapmaya başladım. Modellikte vücudunuzla barışık olmanız gerekir. Bazı modeller bunu istemeyerek yapıyor ama ben her anından ayrı bir keyif alıyorum. 

Çok küçük denilebilecek yaştan itibaren podyumdasınız. Bugünlere geleceğinize inanıyor muydunuz?
Açık yüreklilikle söylemek gerekirse o yaşlarda dünyadan haberim yoktu. Hayat benim için; deniz, kum, güneşten ibaretti. Modellik teklifi aldığımda hâlâ bir takım şeylerin farkında değildim. Yıllar geçtikçe şunu anladım ki aslında ben o yıllarda kararımı vermiştim. Hatta 1-2 yıl sonra bir dergiye verdiğim bir röportajda süpermodel olmak istediğimide dile getirmiştim. İyi bir noktadayım ama daha iyi olmak için çalışıyorum. Bu anlamda ‘Intimissimi’ ile mükemmel bir uyum yakaladık.

MODELİM DİYE KİMSEYE KAPRİS YAPMAM

Süpermodellik hakkında neler düşünüyorsunuz? Eski ve yeni jenerasyonu da dikkate aldığınızda bu kavramla ilgili sizin görüşleriniz neler?
Herkesin seviyesi aşağı yukarı eşit ve herkes işini iyi yapmaya çalışıyor. Hiçbir model başka bir modelden üstün ya da ayrıcalıklı değil. Bana göre süpermodellik dönemi bitti. Ben modelim diye kimseye kapris yapma ayrıcalığım yok. Set varsa gece erken yatıyorum, uykumu alıyorum. Sete geç kalmıyorum ve işimi doğru yapmaya çalışıyorum. İş disiplinimi muhafaza etmeye ve herkese saygı göstermeye çalışıyorum.

Bu sezon Intimissimi ile beraber çalışıyorsunuz. Birkaç sezondur aynı markayla çalışmak nasıl bir duygu? 
Bence işinizi keyif alarak yapmanız, yaptığınız işin kalitesini doğrudan etkiler. Intimissimi’nin marka elçisi olmak benim için gurur verici. Onlarla çalışırken kendimi mutlu ve güvende hissediyorum. Kampanyalar için yaptığımız çekimlere bayılıyorum.

Çekimler nasıl geçti?
Verona kentinin simgesi tarihi Arena di Verona’da yaptık çekimleri. Birçok insan ve benim için gerçekten çok romantik ve büyüleyici bir yer. Fotoğrafları Russell James çekti. Geçen hafta Intimissimi on Ice- Opera Pop adı altında bir gece düzenlendi. Ben de Irina Shayk, Katsia Zingarevich, Bianca Balti ve Blanca Suarez ile birlikte davetliler arasındaydım. Muhteşem bir şovdu. Orada yaptığım işin ne kadar özel bir iş, çalıştığım firmanın ne kadar özel bir firma olduğunu bir kez daha anladım.

MESLEĞİMDE TABULARIM YOK 

Mesleğinizde olmazsa olmaz kurallarınız ya da tabularınız var mı?
Öyle çok önemli bir tabum olduğu söylenemez. Buz gibi suyun içinde ya da çok yüksek bir binanın çatısından bir diğerine atlarken de modellik yaptım. 

ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI İSTİYORUM 

Modellik bir kenara Ana Beatriz Barros olarak en büyük hayalinin nedir peki?
Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Hemen değil ama bir gün mutlaka büyük bir ailem olsun ve onlarla ilgileneyim istiyorum.

Son olarak formunuzu nasıl koruyorsunuz. Nelere dikkat ediyorsunuz? 
Öncelikle düzenli uyumaya çok dikkat ediyorum. Uyku çok önemli. Spor yapıyorum. Boks ve koşu benim için öncelikli sporlar. Sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum. Ama çok zor hayır dediğim birkaç kaçamak şey var, o da pizza ve kebap. Ara sıra bazı küçük kaçamaklar yapıyorum. Bunların dışındaysa yaz-kış güneş koruyucu krem sürmeden asla dışarı çıkmıyorum.

MODA PROGRAMI SUNMAK İSTİYORUM 

Kariyer planınızda oyunculuk var mı?
Şimdiye kadar oyuncu olmak gibi bir planım olmadı ama aklımdan geçmedi de değil. 
Bu işin içinde olunca insan ister istemez düşünüyor tabii ki. Ama yine de benim daha çok aklıma yatan sunucu olmak. Bir moda programı sunmak isteyebilirim mesela.

Hayranlarınız giyim tarzınızı beğeniyor. Bir gün sizi kendi adınız ya da markanızla moda dünyasındaki rekabetin içinde görebilir miyiz? 
Modelliği çok seviyorum ve tabii ki şimdilik sürdürmeyi planlıyorum. Ama bir yerden sonra kendi markamı yaratmak ve kendi tekstil firmamı kurmak istiyorum. Öncelikle bunu tabii ki Brezilya’da başlatıp daha sonra da dünyaya açılma hayalim var. Umarım başarılı olurum.

Daha öncede çekim için İstanbul’a geldiniz. Burada bulunduğunuz zaman içerisinde sizi etkileyen ne oldu? 
Bir cümleye sığdırmam gerekirse düşüncelerimi, sanırım ‘İstanbul’a bayılıyorum’ yeterli olacaktır. İstanbul benim favori şehirlerimden birisi. İnsanı adeta büyülüyor. Tarihin ve teknolojinin bir arada olması beni çok etkiliyor. Türk insanlarına bayılıyorum, çok ince, kibar insanlar. Ayrıca Türk yemeklerini çok seviyorum. Hatta en çok kebaplara bayılıyorum. Favorim şu ya da bu diyemem ama kebap denince ‘hadi hemen gelsin’ diyebilirim.

Ayak bileğinde ay-yıldız dövmesi olduğunu biliyoruz. Belki de bu İstanbul ve Türkiye’ye olan aşkınızın bir işaretidir. 
Erkek arkadaşım ve arkadaşlarım da sürekli bunu söylüyor bana. Daha önce birçok kez Türkiye’ye geldim ve çok da seviyorum. Belki de önceki hayatımda Türk’tüm diyorum bazen şakalarımda. Kim bilebilir ki? Neden olmasın?

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür