• $32,3916
  • 35,0762
  • 2326.71
  • 9138.22
13 Nisan 2014 Pazar 01:45 | Son Güncelleme:

İşkadını kimliğimi miras bırakacağım

İşkadını kimliğimi miras bırakacağım

‘Küçük Ağa’ dizisiyle ara verdiği ekranlara geri dönüş yapan Banu Zorlu, iş dünyasına da adım atmaya hazırlanıyor. Sahne dünyası ve oyunculuktan sonra şimdi de ticarete atılan Banu Zorlu, sektör olarak kendisine güzellik ve estetiği seçti. Sanat dünyasında edindiği tecrübeleri güzellik merkezinde kullanacak olan sanatçı ‘Sanatçı kimliğim önceki nesilden aldığım, işkadını kimliğim ise bir sonraki nesile bırakacağım bir miras’ diyor.

Sizi ‘Küçük Ağa’ dizisinde Yeşim karakteriyle izliyoruz. Hem ekran hem de sahne birlikte zor olmuyor mu?
Belki başkaları için zor olabilirdi. Ama benim için durum çok farklı. Çünkü oyunculuğu çocukluğumdan beri yapıyorum. Ailem sinemanın içindeydi hep. Yani ben bu işin göbeğinde doğdum. Şarkı söylemek de bana ait ve keyif aldığım bir durum. Sahne tecrübem konservatuvarda başladı. Yani her ikisi de bildiğim ve yapmaktan keyif aldığım şeylerdi. Hâl böyle olunca da ortaya güzel şeyler çıkınca; çalışmak, yorulmak değil de daha fazla enerji almayı sağlıyor. İşinden keyif alırsan başarılı olursun. ‘Küçük Ağa’ya gelince bence son zamanların en güzel ve keyifli projesi oldu. Bu projenin İçinde olduğum içinde ayrıca mutluyum.

Bu yoğunluğun içerisine bir de iş hayatı dahil oldu değil mi? 
(Gülüyor) evet galiba öyle oldu. Az önce de söylemiştim. ‘Sanatçı bir aileden geliyorum’ diye. Dolayısıyla sanatçı kimliğim onlardan bana miras kalan bir şey. Ben de buna ilave olarak iş hayatına atılıp, benden sonra ki nesile işkadını kimliğimi miras bırakmayı hedefledim. 

ARTIK ERKEKLER KADINLARDAN DAHA BAKIMLI 

Bize tam olarak bu işin tanımını ve hedefini belirtir misiniz?
Güzellik ve estetik üzerine bir merkez. İsmini de ‘Shambala Clinic’ koyduk. En son teknolojik makinelerle donatılmış komplike bir yer oldu. Yani kadın ya da erkeğin tepeden tırnağa hem bakım hem de klinik operasyonlar geçirebileceği bir merkez.  Türkiye’de eşi benzeri yok. Yani bu kadar komplike ve geniş çapta olan bir merkez ilk kez açılıyor. Ben de çok heyecanlıyım

Yaz ayları geliyor. Zaten  kadınlar şimdiden kendilerini bakıma almaya başladı sanırım.
Evet doğrusu telefonlarım sık çalmaya başladı. Bir sürü soruyla karşılaşıyorum. Ben de elimden geldiğince doğru uzmanlara yönlendiriyorum. Ama size ilginç bir tespitim var söylemeden geçemeyeceğim. Son dönemlerde araştırmalar gösteriyor ki artık kadınlar erkeklerden daha bakımlı değil. Erkekler kendilerine bakmaya ve bedenlerini önemsemeye başladı. SPA merkezlerine bakın giden erkek sayısı kadından neredeyse daha fazla. Ya da erkek kuaförlerine bakın. Eskiden 5 dakikada tıraş olan erkekler şimdilerde el ayak bakımı yaptırmadan çıkmıyor.

Gerçekten böyle mi?
Evet gerçekten böyle. Baksanıza estetik operasyonu yaptıran, sağlıklı yaşam koçu tutan, yağ aldıran, pilates yapan erkek sayısında ne kadar artış var. Bu da bakımlı olmak isteyen her insanın hakkı bence.

YAZA BİR ŞARKI HAZIRLADIM 

Biraz da albüm konuşalım, yeni bir albüm var mı yaz aylarında sevenleriniz için.
Albüm değil aslında 1 şarkı hazırladık. Yakında klibi çekeceğim. Açıkçası vakit de bulamıyorum. Gerçekten içime sinen ve doğru bir iş yapmak istiyorum. Bu da zaman alıyor tabii ki. Şarkı son halini aldı. Şimdi buradan çok bilgi vermeyeyim. Sevenlerime güzel sürprizlerim olacak. 

AŞK İNSANIN HAYAT ENERJİSİNİ YÜKSELTİYOR

Özel hayatınızda biri var mı? 
Size çok samimi cevap veriyorum kalbim boş. Hem de uzun zamandır. Ama aşkı istemediğimden değil. Doğru enerjiyi bulamadığımdan boş. Galiba işlerle o kadar yoğunlaştım ki kafamı kaldırıp etrafıma bakmaya fırsatım olmadı. Ama bu benim aşktan kaçtığım anlamına gelmesin. İnanın âşık olmayı çok istiyorum. Aşk insanın hayat enerjisini de yükseltiyor bence.

Sanatçılar aşkı yaşıyorlar ama evliliğe şöhretin engel olduğunu düşünürler… Sizce de öyle mi? 
Bence bunlar eski de kaldı artık. Şimdi koşullar ve sosyal hayat çok daha farklı. Evlilik veya çocuk asla insanın işini etkilemiyor. Etkilemez de zaten. Eğer gerçekten doğru bir insansa karşımdaki evlilik neden olmasın? 

Evlenince de çalışır mısınız?
Tabii ki çalışırım. İşimi çok seviyorum ben. Evlliğimi etkilemeyecek veya çocuklarımı aksatmayacak şekilde çalışırım. Ama bu yoğunlukta olmaz belki o kadar yani.

HAZİRANDA YENİ BİR FİLME BAŞLIYORUM 

Peki birazda moda konuşalım. Giyim kuşam ayakkabı çanta merakınızla gündeme geldiniz.
(Gülüyor) Aslında bunlar çok doğal şeyler. Sanatçı olmak sahneye çıkmak oyuncu olmak bunlar zaten akabinde sürekli giyim kuşam gerektiren işler. Düşünsenize ben senelerdir sahneye çıkıyorum. Yüzlerce kıyafet ayakkabı. Bir de buna özel ayakkabı merakım eklenince konuşulacak kadar olay oldu. Yani evet seviyorum ama bunda yaptığım işinde etkisi var tabii.

‘Küçük Ağa’ daki Yeşim de biraz size benziyor. Sürekli bakımlı ve şık.
Evet biraz benziyoruz. Zaten dizide ki kıyafetlerim saçım ayakkabılarım takılarım sürekli sosyal medyada takipçilerimin ilgisini çekiyor. Bende onlar isteyince sık sık paylaşıyorum. Yani sosyal medyada beni takip edenlerle  aramda keyifli bir enerji oluştu. Sosyal medya, adını bilmediğin bir arkadaş oluyor zamanla insana.

Son olarak bir sinema filmi projesi geldi kulağımıza. Biraz ondan da bahsedelim mi?
Evet öyle bir proje var. Haziran’da olmasını planladığımız bir iş bu. Şimdi çok detay veremeyeceğim ama en yakın zamanda bununla ilgili paylaşımlarım olacak. Sinema bambaşka bir dünya. Şimdilik bu kadarını söyleyebilirim. Bunun için heyecanım dorukta ve çok iyi bir iş çıkacağını biliyorum.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi