• $32,3963
  • 35,0378
  • 2326.81
  • 9071.17
5 Aralık 2016 Pazartesi 10:31 | Son Güncelleme:

İşte Benim Stilim 4 Aralık Pazar TV 8 kim elendi? Kerimcan Durmaz juriden çıktı mı

İşte Benim Stilim’de bugün gala ve eleme heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim bu hafta 80'ler konsepti ile yarışmacılar sitil olmaya çalıştı. İşte Benim Stilim TV8 izleyicisinin önüne haftanın finaliyle çıktı ve kim elendi sorusunun yanıtı için 1980 konsepti yarıştı. Bahar Candan'ın geri döndüğü İşte Benim Stilim'de elenen isim Dilara Kayalı oldu.

İşte Benim Stilim yeni sezon; Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Öykü Serter ile bu akşam elemede Kerimcan Durmaz katıldı ve ikinci eleme haftası yaşandı. İşte Benim Stilim 04.12.2016 tarihinde kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. İste Benim stilim'den son olarak elenen isim Dilara Kayalı olurken Bahar Candan geri döndü. İşte Benim Stilim haftanın elemesinde Samsun'da feci şekilde dövülen Kerimcan Durmaz jürideki yerini aldı.

İŞTE BENİM STİLİM 4 ARALIK KİM ELENDİ

İşte Benim Stilim'de haftanın birincisi bütün jüri üyelerinden tam puan alan Melek Çağan oldu. Melek'e ilk 10 puanı veren Kerimcan Durmaz oldu. İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Nur Yerlitaş da onu takip etti. Melek Çağan aldığı puanlar sayesinde haftanın büyük para ödülü olan 10 bin liranın da sahibi oldu.

 İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim 4 Aralık eleme gecesinde yarışmacılar jürinin önüne 80'ler konsepti ile geldiler. İşte Benim Stilim'de en düşük puanı alan 3 yarışmacı elemeye kaldı. Jürinin karşısına çıkan Dilara Kayalı, Bahar ve Duygu arasından jüri elenmesi için Dilara Kayalı'nın ismini verdi. Gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Dilara Kayalı oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE HAFTANIN OLAYLARI

İşte Benim Stilim 1 Aralık 2016 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Melek Özçağan diğer yarışmacıların onun üzerine gelmesinden dolayı patlama yaşadı. Jürinin önüne gelir gelmez ise kilitlendi kaldı.

İŞTE BENİM STİLİM YENİ SEZON YARIŞMACILARI: Çağla Şen, Dilara Taşkın, Dilara Kayalı, Melek Özçağan, Yağmur Gürgen, Aleyna Eroğlu, Niran Yalaz, Nazlı Ersoy, Aylin - Selin Ençok ve  Simay Tokatlı.

Kerimcan Durmaz ile ilgili şok gelişme
 
Haftasonu elemelerine katılan ve jüride yer alan Kerimcan Durmaz, TV8 yönetimi tarafından bugün yayınlanacak İşte Benim Sitilim Haftanın Finali bant yayınının ardından jüri üyeliğinden çıkarıldı.

Kerimcan Durmaz kimdir? 

İlk olarak Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz, sosyal medya paylaşımları ve ünlülerle olan yakın ilişkisiyle sık sık gündeme geliyor. Peki kısa sürede binlerce kişi tarafından sevilen, paylaşımları rekor kıran Kerimcan Durmaz kimdir? Sıra dışı, kendine has ve eğlenceli tavırları ile oldukça dikkat çeken Kerimcan Durmaz, 1994 yılında Balıkesir Erdek’te doğdu. Verdiği bir röportajda geleneksel bir aile büyüdüğü ve üç kardeş oldukları bilgisini veren sosyal medya fenomeni DJ’lik yapıyor ancak en büyük hayali tasarımcı olmak.

Kısa sürede internet duayeni olan Kerimcan Durmaz, ismini tüm Türkiye’ye duyurmayı başardı. Periscope yayınlarıyla kendine özgü hal ve hareketleri ile yüzbinlerce gencin takibine girdi. Periscope denilince akla gelen Kerimcan Durmaz, 22 yaşındadır. 1994 doğumlu fenomen akrep burcudur. Dj’lik yapmakta olan fenomen isim uzun yıllar ses getirecek gibi gözüküyor. Sadece paylaşımları ile tanınmış olmasına rağmen aslında başarılı bir Make-Up Artist’tir.

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı