• $32,3776
  • 34,9824
  • 2325.57
  • 9079.97
27 Eylül 2017 Çarşamba 14:48 | Son Güncelleme:

İrem Derici son dakika sağlık durumu, İrem Derici son hali yoğun bakımdan ilk fotoğraf

İrem Derici son dakika sağlık durumu, İrem Derici son hali yoğun bakımdan ilk fotoğraf

Son zamanlarda verdiği kilolar ile gündem de olan ve aşırı zayıflığı ile sevenlerini korkutmaya başlayan İrem Derici'nin önce konserlerini iptal ettiği ardından yoğun bakıma kadar giden süreçten, İrem Derici'nin sağlıklı olduğu haberini doktoru açıklamıştı. Gıda Zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan İrem Derici, sıvı eksikliğine bağlı solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. İrem Derici dün ilk defa Instagram'dan paylaşım atmıştı. İrem Derici bu kez de yoğun bakımdan ilk fotoğrafını yayınlaı. İşte İrem Derici'nin yoğun bakımdan ilk fotoğrafı. Geçirdiği rahatsızlık sonrası 16 gündür yoğun bakımda tedavi gören İrem Derici sosyal medya hesabından hayranlarına içini döktü. Durumunun gün be gün daha iyiye gittiğini söyleyen İrem Derici paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı.

İrem Dericinin önce konserleri iptal olmuş ardından hastaneye gıda zehirlenmesi nedeniyle hastane kaldırılmış ve konserleri iptal edilmişti. Geçirdiği rahatsızlık sonrası 16 gündür yoğun bakımda tedavi gören İrem Derici sosyal medya hesabından hayranlarına içini döktü. Durumunun gün be gün daha iyiye gittiğini söyleyen İrem Derici paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı. 'Yoğun bakımda 16. gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yalnızlık, sonun gelmeyen, süründüren ağrılar,boynu büküklük... Üzemem ben sevdiklerimi bir daha!'

İREM DERİCİ'Yİ HIZLA ZAYIFLATAN ARPA SUYU DİYETİ NEDİR-TIKLA ÖĞREN 

İYİ GECELER BENİM DEV AİLEM

Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah'a açtığınız o minicik elerinizden, kocaman dualarınızdandır... İYİ

GECERLER BENİM DEV AİLEM!

Derici'nin bu açıklamalarından sonra sevenlerinden destek mesajları yağdı.

YOĞUN BAKIMDAN İLK FOTOĞRAF

İrem Derici korkutan sürecin ardından yoğun bakımdan ilk fotoğrafını paylaştı.

Eski sevgilisi İrem'in yanına koştu!

İrem Derici'yle kısa süre önce yollarını ayıran Lider Şahin, eski aşkının durumunu öğrendiğinde İtalya'da tatildeydi. Genç müzisyen İrem'in yoğun bakımda olduğunu öğrenince ilk uçakla İstanbul'a döndü. Ve tüm gün hastanenin bahçesinde İrem'i bekledi. Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Lider Şahin, 'İrem iyi olsun benim konuşmama gerek yok' dedi.

Hastaneden ilk açıklama geldi

Salı günü Acıbadem Fulya Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’ne transfer edilerek tedavi altına alınan Sanatçı İrem Derici’nin sağlık durumuyla ilgili; bugün Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran tarafından açıklama yapıldı.

BİR ÖNCEKİ HASTANEDE YANLIŞ TEDAVİ Mİ UYGULANDI?

Hayır öyle bir şey yok. Orada yeteri kadar sıvı verilmiş ama bazı hastalarda sıvıyı atma sıkıntılı olabiliyor. Ayrıca hastamız da kendisi geldi.

KALP İLE İLGİLİ BİR SIKINTISI VAR MI?

Kalp ile ilgili bir sıkıntı yok. Kalp çarpıntısı herkeste olur. Şu anda ciddi bir sıkıntımız yok.

Hastanın bazı verilerini takip ediyoruz. Bunun düzelmesi önümüzdeki 48 saat de olabilir, biraz daha da geçebilir. Önümüzdeki bir iki gün yol gösterici olacak. Bir iki gün içinde normal kata alır mıyız almaz mıyız, daha iyi bilgi vereceğim.

Bu herkeste olabilecek bir enfeksiyon. Tıpta çok sık başımıza gelen şeyler. Beslenmeyle, basında da okuyorum... Yorgunluk elbette ki kişinin savunma sisteminde zafiyete sebep olabilir. Onların çalışma tempoları daha yüksek. Sanatçılarda bu işler yorucu geçebiliyor. Hiç anları yok, yorgunluk ortaya çıkabiliyor. Beslenme bozukluğu, diyet falan, primer olarak bu hastalığı yapacak durumu yok. Onun dışında ekstra bir şey yok.

İştahı son derece iyi. Kahvaltısını yaptı, kendisi meyve istedi verdik. Şu anda kilosu beklenildiği kadar. Her gün biz sıvı almak istiyoruz. Öyle dramatik bir durumu yok hastamızın.

ANOREKSİYA OLABİLİR Mİ?

Hayır, hiç alakası yok. Bizim gözlemlediğimiz tıbbi gerekçeler var. Anoreksiya solunum yetmezliği yapmıyor. Bizim hastamızda solunum sıkıntısı var.

Önümüzdeki günlerde diyeti nasıl gidecek, daha sonra görüş bildirebiliriz. Şu durum geçsin, hastamızla bunu konuşabiliriz. Bizim derdimiz şu anda bu değil zaten.

İrem Derici'nin sağlık durumu nasıl? Menajeri açıkladı

Kanal D'de yayınlanan Magazin D'ye telefonla bağlanan İrem Derici'nin menajeri Özgür Masur, İrem Derici'nin son haliyle ilgili açıklama yaptı. Arayan soran herkese teşekkür eden Özgür Masur, İrem Derici'nin şu anda emin ellerde olduğunu, yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini açıkladı. Masur, 'İrem Derici yediği yiyecekten vücudu enfeksiyon kaptı, zaman zaman uyanıyor bilinci yerinde' dedi.

Magazin D sunucusu Özge Ulusoy'un sorusu üzerine, solunum cihazına bağlı olup olmadığını bilmedğini söyleyen Özgür Masur, İrem Derici'nin yanına kimsenin girmediğini, sevenlerinin sadece doktorlardan gelen bilgiyi dikkate almalarını belirtti.

İrem Derici hakkında çıkan mide operasyonu geçirdi haberilerini yalanlayan Özgür Masur, İrem Derici'nin kendi kendine zayıfladığını, yalan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.

İrem Derici'nin tedavisinin yavaş ilerlediğini belirten Özgür Masur, doktorun yeni açıklamasının sabah yapacağını çıkan diğer haberlerin dikkate alınmamasını söyledi.

 
Her gün sadece bira içiyordu
 
Hürriyet yazarlarından Cengiz Semercioğlu, İrem Derici'nin son günlerde sadece bira içtiğini yazdı. Semercioğlu, bugünkü köşesinde, "Bir süredir çok zayıfladığı konuşulan, çok kilo verdiği haberleri çıkan İrem Derici hastaneye kaldırıldı. Bu yüzden doktor raporuyla 20 Eylül Ankara Atılım Üniversitesi, 23 Eylül Yenikapı, 24 Eylül İstanbul Çekmeköy konserlerini iptal etti. Gerçekten sağlıksız besleniyordu İrem... Son dönemde yediği içtiği hiçbir şey yoktu, sadece günde bir-iki şişe bira içiyordu... Başka yediği bir şey yoktu. Sonunda vücut iflas etti. Umarım arpa suyuyla hayatın geçmeyeceğini öğrenmiştir İrem, geçmiş olsun diyorum kendisine..." dedi.
 
İREM DERİCİ'Yİ ZAYIFLATAN ARPA SUYU DİYETİ NEDİR?
 
Arpa suyu diyeti : Diyet ve zayıflama sitelerinde önerilen Arpa Diyeti ile vücut demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyum kazanıyor. Toksinlerden vücudu temizleyen arpa böbrek ve karaciğer dostu olarak tanımlanıyor. Ancak Arpa Diyeti’nin zararları bazı durumlarda faydasından çok daha fazla oluyor. Tıpkı İrem Derici'nin durumunda olduğu gibi. Arpa suyunun tehlikelerini uzmanlar şöyle sıralıyor; Bağırsakta gaz sancısı / İshal, karın ağrısı ve ödem / Kabızlık / Rektal kanama / Alerjik reaksiyon / Çölyak hastalığı

Arpa suyu diyeti ile haftada 4 kilo : Bir çok kadın sitesinde arpa suyu diyeti bu başlıkla sunuluyor ve bu diyetle haftada 4 kilo verilebileceği belirtiliyor. Arpa suyu diyeti yapanlar için unlu yiyecekler, hazır gıdalar, alkol ve yumurta yasaklı. Tokluk hisse veren arpa hızlı kilo verme aracı olarak kullanılıyor.

İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici 21 Mart 1987 yılında İstanbul’da doğdu. İrem Derici’nin babasının adı Hulusi, annesinin ismi ise Jale’dir. Küçük yaşlardan itibaren org çalmaya başlayan İrem Derici 29 yaşındadır.
 
5 yaşındayken annesi babası boşanan İrem Derici lise eğitimini tamamladıktan sonra 16 yaşında burun ameliyatı oldu. Lise bittikten sonra üniversite okumaya başlayan İrem Derici üniversite hayatını bitirdikten sonra bir süre reklamcılık işiyle uğraştı. O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve yarı finale çıkmayı başlayan İrem Derici yarışmadan elendikten sonra müzik dünyasının kapılarını araladı.

İREM DERİCİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER

İrem Derici’nin boyu 1.77 cm’dir. 60 kilo ağırlığında olan İrem Derici’nin saçları sarı, gözleri kahverengidir. Koç burcu olan İrem Derici aslen Sinoplu’dur.


İrem Derici 13 Eylül 2014 yılında reklamcı Rıza Esendemir ile evlendi. 22 Mart 2016 yılında Rıza Esendemir’den boşanan İrem Derici 2.5 yıllık evliliğini sonlandırmıştır. İrem Derici şu an evli değildir.

İREM DERİCİ’NİN ÇIKARDIĞI ALBÜMLER

İrem Derici O Ses Türkiye yarışmasından sonra müzik hayatına hızlı bir giriş yaptı. Kısa süre içerisinde başarılı parçalarla müzik dünyasında ismini duyuran İrem Derici’nin albümlerinden ilki 2012 yılında çıkmış ve “Bensiz Yapamazsın” adını taşımıştır.

İrem Derici’nin diğer albümleri ise; Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı, İki, Neredesin Sen, Kalbimin Tek Sahibine ve Üç’tür. İrem Derici’nin birbirinden güzel şarkıları internette tıklanma rekorları kırmaktadır

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür