MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deniz Akkaya’nın 6 yıllık sırrı ortaya çıktı

Eski manken Deniz Akkaya hakkında yapılan haberlere sosyal medya hesabı üzerinden açıklık getirdi. Deniz Akkaya, mahkemeye sunduğu dilekçede bakıcısı Semra D. yi şikayet etmiş ve kızının velayetinin değiştirilmesi ve nafaka miktarının artırılmasıyla ilgili davada yalancı tanıklık yaptığını öne sürerek şikayetçi olmuştu.

Akkaya davanın sonuçlandığını yine sosyal medya hesabından paylaştığı bir metinle duyurdu.

İşte Akkaya’nın o paylaşımı:

deniz akkaya

"ASLANLAR GİBİ ANNELER BÖYLE MEVZULARA TAKILMAZLAR"

“İlahi adalette sapma olmaz! Karşınızda haklı davalarının hepsinin arkasında duran ve hepsini kazanmış bir anne var. Kızımın velayet davasını ve tüm nafaka davalarını bendeniz çoktan kazanmıştım. Kızıma ait nafakayı yaklaşık 6 senedir almıyorum küçük ve önemsiz bir ayrıntı benim için… Çünkü aslanlar gibi anneler böyle ufak mevzulara takılmazlar. Evlat candır gerisi teferruattır.

"DADILIK MESLEĞİNİ AYAKLAR ALTINA ALAN BU ŞAHIS..."

Bugün asıl paylaşmak istediğim konu dadılık mesleğini ayaklar altına almış bu kişi ve yine kaybettiği dava ile aldığı ceza… Ben işten çıkardığım halde yani kızımın bakımında yetersiz bulduğum, ailem tarafından türlü tuhaflıklarına (asansörde zıplamacılık oynamak gibi!) şahit olduğumuz bu dadıyı, Ayşe’nin babası çekişmeli dava sürecinde işe almıştı. Aradan çok zaman geçti gitti ama medyadan onlarca aynı örneği okudum, seyrettim ve o zamanlara geri döndüm. Ayakları yere basan ve güçlü bir anne olarak hep kanuna, hukuk sistemine inandım, asla gözüm arkada kalmadı. Dadılık mesleğini ayaklar altına alan bu şahısla olan haklı davamda olduğu gibi…”

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler