• $32,3723
  • 34,9755
  • 2325.31
  • 9107.19
22 Şubat 2018 Perşembe 14:56 | Son Güncelleme:

Çukur oyuncularından Emrah kimdir? Alperen Duymaz kaç yaşında, sevgilisi kimdir?

Çukur oyuncularından Emrah kimdir" Alperen Duymaz kaç yaşında, sevgilisi kimdir"

Alperen Duymaz kimdir, sevgilisi Burcu Özberk kimdir soruları merak ediliyor. Çukur oyuncuları Emrah kimdir sorusunun cevabı araştırılıyor. Sevilen dizi Çukur’a yeni bir isim katıldı. Sevilen oyuncu Alperen Duymaz dizinin oyuncuları arasına dahil oldu. Bodrum Masalı, Tatlı Küçük Yalancılar dizileri ile tanınan ve sevilen Duymaz, Show TV’de yayınlanan dizide Komiser Emrah rolüyle yer alacak. Dizinin tanıtımı, sevenlerini daha da heyecanlandırdı. Komiser Emrah karakterinin çok ses getireceği görülüyor. Alperen Duymaz’ın sevgilisi de herkesin tanıdığı bir isim. Duymaz, TRT 1’de yayınlanan Aslan Ailem dizisinde yer alan Burcu Özberk ile beraber. Peki Alperen Duymaz kimdir? 1992 yılında Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile kariyerine adım attı. Daha Sonra Bodrum Masalı dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Detaylar haberimiz içerisinde sizlerle.

Çukur oyuncularından Emrah’ın kim olduğu araştırılıyor. Alperen Duymaz Çukur oyuncuları arasına katıldı. Çukur Emrah Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında soruları araştırılıyor. Tatlı Küçük Yalancılar, Bodrum Masalı gibi yapımlar ile adını duyuran oyuncu Alperen Duymaz, Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’a katıldı. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde yer alan Duymaz, daha ilk göründüğü fragman ile çok ses getirdi. Oyuncu kadrosu güçlü olan dizi, kendinden daha çok söz ettirmeye devam ediyor. Komiser Emrah karakterinin çok ses getireceği görülüyor. Ters köşe kurgusuyla sosyal medyada da Pazartesi akşamları en çok konuşulan dizi olan Çukur’a gelen Komiser Emrah tüm dengeleri değiştirecek. Yayınlanan son bölümde Vartolu’nun içinde olduğu otomobilin alevler içinde kalması ekran başındakileri şoke ederken, Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Emrah karakterinin mahalleye gelişi başta Koçovalılar olmak üzere Çukur’daki herkesin hayatını etkileyecek. Duymaz, Güneşin Kızları dizisinde tanınan Burcu Özberk ile sevgili. Burcu Özberk 12 Aralık 1989 Eskişehir doğumludur.

1992 yılında Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile kariyerine adım attı.

ÇUKUR OYUNCULARI ARASINDA YENİ İSİM

Alperen Duymaz Komiser Emrah karakteriyle Çukur dizisine katıldı.

Pazartesi akşamlarının zirvesindeki fenomen dizi Çukur’a genç neslin yıldız oyuncularından Alperen Duymaz dahil oluyor. Komiser Emrah rolüyle ilk defa Pazartesi yayınlanacak bölümde ekran başındakilerle buluşacak olan Duymaz, daha önce canlandırdığı karakterlerden bambaşka bir rolle izleyicileri şaşırtacak.

Ters köşe kurgusuyla sosyal medyada da Pazartesi akşamları en çok konuşulan dizi olan Çukur’a gelen Komiser Emrah tüm dengeleri değiştirecek. Yayınlanan son bölümde Vartolu’nun içinde olduğu otomobilin alevler içinde kalması ekran başındakileri şoke ederken, Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Emrah karakterinin mahalleye gelişi başta Koçovalılar olmak üzere Çukur’daki herkesin hayatını etkileyecek.

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

1992 yılında Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile kariyerine adım attı. Daha Sonra Bodrum Masalı dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk 12 Aralık 1989 Eskişehir doğumludur. 26 yaşında olan oyuncu yay burcudur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Burcu Özberk ilk dizi deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yaşamıştır.

Bu dizide canlandırmış olduğu Huricihan Sultan karakteriyle dikkatleri çekmiş ve beğeni kazanmıştır. Güneşin Kızı dizisindeki Nazlı Yılmaz karakterini de hayatının dönüm noktası olarak adlandıran Burcu Yılmaz Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarında da yer almıştır.

Oyuncu Burcu Özberk; sadece Güneşin Kızları ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. Ayrıca Coca Cola ve Yedigün reklamlarında da oynayan Burcu Özberk; Ayyar Hamza, Kuşbakışı Kabare, Mahbect abla, Kırmızı Başlıklı Kız ve Yol arkadaşları adlı tiyatro oyunlarında da oynamıştır. Burcu Özberk; 11. Makin İstanbul Medya Sanat ve Spor ödüllerinde yılın sosyal medyada en sevilen ünlü ismi ödülünü kazanmıştır.

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı