• $32,3841
  • 35,0479
  • 2326.44
  • 9142.4
22 Ocak 2017 Pazar 01:00 | Son Güncelleme:

Benim üç favori Sezen Aksu şarkım

Benim üç favori Sezen Aksu şarkım

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com
twitter: @buketkahraman
Instagram: @buketkahraman

Sezen Aksu uzun süreli suskunluğu sonunda bozdu. Az değil koskoca 6 yıl sonra yeniden dinliyoruz. İ TUNES’ta ilk yayımlanacağı gece heyecanla beklediğimi söyleyebilirim. Sosyal medyada albümdeki en sevdiği şarkıyı paylaşmak için bekleyen çoğunluk içinde ki azınlıktım bende. “Nasıl bir albüm oldu? diye soranlara hiç kuşkusuz günlerce, gecelerce hiç bıkmadan hiç usanmadan dinleyebileceğiz diyebilirim. 16 şarkılık yılın albümünden bende favorilerimi yazmasam olmaz. Onlardan ilki, “Köz” ikincisi Şehrazat işbirliğiyle yapılan “Manifesto” üçüncüsü “İsyan” diyebilirim. Sezen Aksu hepimizin duygu dünyasına göz atmış, tam da bugün şu anda ne hissediyorsak bütün çıplaklığıyla gözler önüne sermiş. İlk çıktığı saatlerde İ TUNES’ta bir numaraya yerleşen “Biraz Pop, Biraz Sezen” hayırlı olsun.

MÜJDE UZMAN ÇILDIRDI MI?

Hande Yener’in geçtiğimiz günlerde 44. yaşına girdiğini öğrendim. Aslında kadınların yaşlarının yazılmasından pek hoşnut değilim. Ama bazı kadınlar sadece yaş alır ya işte Hande Yener tam da öyle. Doğum günü gecesine dönersek olaylar olaylar olaylar yine olaylar. Özellikle adı son günlerde sıkça birçok isimle yakın aralıklarla anılan oyuncu Müjde Uzman için doğum günü eğlencesi kâbusa dönmüş diyebilirim. Hande Yener’in oğlu Çağan Kulaçoğlu ile yakınlaştığı iddiası bile oyuncuyu çileden çıkarmaya yetmiş. Önce Sinan Akçıl sonra Soner Sarıkabadayı şimdi de Çağın Kulaçoğlu. Peki, gerçekte Uzman’ın sevgilisi kim? Sanırım kiminle yakınlaşmak istese Uzman, magazin basınına öyle bir konu oluyor ki bu gidişle gerçekten yalnız kalacak. Her şey bir yana Müjde Uzman’ın üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum. Kızcağız kiminle yakın sohbet etse yeni sevgilisi diye yazıyorlar. Çıldırmamak elde değil.

“ÖLENE KADAR” DİZİSİ HAKKINDA İLGİNÇ İDDİA

Başrollerini Fahriye Evcen ve Engin Akyürek’in paylaştığı Umur Turagay’ın yönettiği TIMS Production-Timur Savcı imzalı “Ölene Kadar” dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle yayımlandı. Dizi yayımlandı yayımlanmasına ama sürekli bir iddia ortaya çıkıyor. Dizinin reytinglerinin beklenilenden düşük gelmesinden sonra yapılan olumsuz eleştirilere şimdi bir yenisi daha eklendi. Söylentilere bir kulak verdim ki  “Ölene Kadar” dizisinin hikâyesi ABD’de yayımlanan “The Night Of”tan alıntıymış. Dayanamadım mini dizi olarak yayımlanan “The Night Of” dizisini izlemeye başladım. Evet, hikâyenin benzer yönleri var. Mesela ana karakterinde suçsuz yere hapse girmesi ve oradan çıkmaya çalışması hikâyeyi ortak kılabiliyor ilk bakışta. Ama daha “Ölene Kadar”ın yan olaylarına şahit olmadık. Hikâye ne yöne akacak bilmiyoruz. Belki iki dizi arasında biraz esinti vardır ama hikâyenin tamamı alıntı denirse haksızlık edilmiş olur. Bence en iyisi izleyelim ve görelim derim.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi