• $32,3876
  • 35,089
  • 2326.47
  • 9078.83
24 Nisan 2016 Pazar 01:00 | Son Güncelleme:

Zeki Müren çocukları okutacak

Zeki Müren çocukları okutacak

BUKET KAHRAMAN
buketkahramanbk@gmail.com twitter: @buketkahraman Instagram: @buketkahraman

‘Ha bugün ha yarın derken’ sonunda Zeki Müren’e Saygı albümü çıktı. İlk bu projeyi yapacağım dediğinde albümün prodüktörü Murat Yıldırım’a kocaman sarıldım. Çünkü çok öncesinde bu albüm yapılmalıydı. Zeki Müren’i yakından tanımayan bir genç kuşak var. Ve o güzel şarkıları en çok fan kitlesi olan şarkıcılardan dinleyerek yeniden yayabileceğiz. Evet! geç oldu ama güç olmadı. Çok da güzel oldu. 18 eserin yorumlandığı albümde değerli sanatçıların yer aldığına vurgu yaparak, Engin Altan Düzyatan ‘Suları Taşladım’ isimli şiiri okudu. Halit Ergenç, rahmetli babasıyla Müren’in birlikte okuduğu, ‘Şeytana Uyduk Bir Kere’yi seslendirdi. Muazzez Abacı ve Muazzez Ersoy ilk defa bir albümde bir aradalar. Funda Arar, Kıraç var. Kıraç ‘Berduş’u yorumladı. Şimdi bir de Zeki Müren için özel bir gece düzenlenecek. Ve o gecedeki tüm gelirler (TEV) vakfına bağışlanacak. Neden mi (TEV)? Çünkü orada Zeki Müren bursuyla birçok öğrenci okutuluyor. Ayrıca bu albüm ne kadar çok çalınırsa, söz ve bestesi Zeki Müren’in olduğu için, vakfa o kadar çok para gidecek. 

Acun Ilıcalı hangi diziyi gözüne kestirdi? 

Hiçbir şey Acun Ilıcalı’nın gözünden kaçmıyor. Çok takdir ediyorum, çok iyi bir televizyoncu. Ne yapıyorsa tutuyor. TV8’ deki yarışma programlarını izlemeyen yok. Bir tek dizileri pek tutulmadı. O da alışkanlıktan. Gözümüz o kadar yarışma programlarına alıştı ki, dizi görünce yadırgıyorduk. Şimdi Acun Ilıcalı farklı bir taktik yapacak sanırım. Endemol yapım şirketiyle işbirliği yapan Ilıcalı, pek yakında çeşitli televizyon filmlerini yayımlayacak. Eğer bu taktik tutarsa TV8 kanalı yarışma kanalı izleniminden sıyrılabilecek. 

Sanatçı Atilla Özdemiroğlu’na saygı albümü olacak mı? 

Geçen gece çok kötü bir rüya gördüm. Ne gördüğümü pek hatırlamıyorum ama uyanıp hıçkıra hıçkıra ağladığı hatırlıyorum. Çok değil hemen sabahında Aykut Gürel’in attığı mesajla Atilla Özdemiroğlu’nun öldüğünü öğrendim. Söz yazarı ve bestekâr Mehmet Atilla Özdemiroğlu, 2014 yılından beri akciğer kanseriyle savaşıyordu. Bu haber bütün müzik dünyasını yasa boğdu. Belki yazmak için erken ama aklıma geleni söylemeden geçemeyeceğim. Özdemiroğlu için bir saygı albümü yapılsa iyi olmaz mı? Buradan Murat Yıldırım’a duyuralım o zaman. Sonuçta özel albümlere verdiği değeri görüyoruz. 

Boru değil aşk bu aşk 

Kerem Bürsin için “tutuk” diyormuş hayranları. Bunu duyan Serenay hiç susar mı? Tabii ki susmaz. “O tutuk değil, onun tarzı o” diye konuşmuş. Bu söz yüzünden kadın hayranları oyuncuya tepki göstermiş. Ben de tepki gösterenlere tepki gösteriyorum o zaman. Biri sizin sevgiliniz için herhangi bir şey derse, siz ne yapardınız acaba? Yürü be Serenay arkandayız. 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi