• $32,3871
  • 35,11
  • 2326.51
  • 9121.71
8 Mayıs 2016 Pazar 01:00 | Son Güncelleme:

Ne şanslı kız! Tarkan düğününde şarkı söyleyecek

Ne şanslı kız! Tarkan düğününde şarkı söyleyecek

BUKET KAHRAMAN
buketkahramanbk@gmail.com twitter: @buketkahraman Instagram: @buketkahraman

Evet! Bir devrin de böylelikle sonuna geldik kızlar. Gerçi sağır sultan duydu ama ben yine de söyleyeyim. Tarkan, beş yıldır gizli aşk yaşadığı Pınar Dilek ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. Benim gibi doksanlı yılların çocukları için Tarkan bir başkaldırıştı. Bir özgürlük simgesiydi. Kızların rüyalarında ki beyaz atlı prensti. Şimdi Prens, gerçek prensesini buldu. Ama düğün törenleri pek onlara layık gibi miydi orası tartışılır. Belli ki hazırlık yapılmadı. Peki ama neden? Temmuz’da yapılacak olan düğün neden 3 ay önce öncesinden yapıldı? Pınar Dilek hamile mi? Şimdi merak edilen tüm bu soruları yanıtlama zamanı... Tarkan villasında sade bir nikâh töreniyle evlenmek istedi. Ama en yakın zamanda tüm dostlarının da katılacağı rüya gibi bir kutlama yapılacak. Hatta Tarkan kendi düğününde şarkı bile söyleyecek. Ne şanslı kız! Tarkan düğününde şarkı söyleyecek. Gelelim en merak edilen soruya! Hayır, Pınar Dilek hamile değil. İlk benden öğrenin o zaman. Şimdi Tarkan da evlendiğini göre dağılabiliriz kızlar!!

Murat Boz’da torun krizi 

Evlilikte keramet vardır derler ya aynen öyle oldu valla. Evlenme sırası şimdi Murat Boz’da. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Aslı Enver ile olan birlikteliğini herkese duyuran Boz, 10 Mayıs günü yüzükleri takıyor. Hem de Aslı’nın doğum gününde. Ne kadar romantik bir hareket. Bir süredir aynı evde yaşayan çift, Murat Boz’un babasının torun isteği üzerine nikâh işlemlerini hızlandırarak bir ay sonra evlenecek. Murat Boz da evlendikten sonra artık ergenliğin de bir anlamı kalmayacak.  Duvarlara kimin posterlerini asacağız.

İbrahim Tatlıses kızına kavuştu

Bir anda hayatımıza kıvırcık saçlı güzel sesli bir kız girdi. Ben İbrahim Tatlıses’in kızıyım dedi. Bunu açık yüreklilikle korkmadan söylediği için çok takdir ediyorum. İbrahim Tatlıses’in kızını ilk günlerde reddettikten sonra, Dilan’ın duruşu beni çok etkiledi. Bir gün olsun babasının adını kullanarak onu arkasına sığınarak geçimini sağlamadı. Belki Tatlıses’in kızı olması sektörde birçok kapıyı açtı Dilan’a ama duruşuyla ve sesiyle bugünlere geldi. Geçtiğimiz gün bir fotoğraf gördüm. İbrahim Bey, İdo ve Dilan ile birlikte sosyal medyada paylaşmış. İşte beklediğimiz fotoğraf. Umarım sadece bizler için çekilmemiştir.

Bir günlük ‘Baş Belası’ yeter

Geçenlerde çok sevdiğim bir yönetmen arkadaşımdan telefon geldi. Bir sinema filmi çekiyorlarmış adı da ‘Baş Belası’. Konuk oyuncu olarak yer almamı istedi. Sonrasında kendimi Edremit’te buldum. Allah’ım ne gizli güzel yerler varmış.  Sözde çekime gittim ama gezmediğim beldesi kalmadı. Gelelim filme; Artist Filmin Burçin Baş’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmenliğini Ahmet Tolga Baş yapıyor. Başrollerinde Çetin Altay ve Selen Seyven oynuyor. Film baştan sona absürd komedi. Çekimlerinin bir kısmına ben de eşlik ettim. Aynı zamanda benimle birlikte birçok ünlü sanatçı da filmde boy gösteriyor. Onlardan biri Mesut Yar. Öyle bir sahne çektiler ki gülmekten belki izleyemeyeceksiniz. Benim oynadığım karakter ise üçkağıtçı bir karakter. Nasıl mı? Haziranı bekleyin o zaman. E biz de ne diyelim. Şimdiden gişesi bol olsun.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi