• $32,3696
  • 35,0414
  • 2325.33
  • 9094.14
15 Mart 2019 Cuma 08:00 | Son Güncelleme:

'Mehmet Ali’nin sürekli etrafındayız'

'Mehmet Ali’nin sürekli etrafındayız'

Nergis Kumbasar yepyeni filmi ‘Çat Kapı Aşk’ ile güldürmeye hazırlanıyor. 22 Mart’ta vizyona girecek olan film öncesi Kumbasar ile bir araya geldik. Hem yeni filmini hem de Mehmet Ali Erbil’i konuştuk.

 Erçin Dağ EYSEN

‘Çat Kapı Aşk’ filminde nasıl bir karakterle seyirci karşısına çıkıyorsunuz?

Şimdi benim rolüm filmin tadı tuzu olsun şeklinde… Bir çocuğa kafayı takmış olan, boşanmak üzereyken bir rahatsızlığı olan, kahramanımızı yanlış anlayan ve ondan pay çıkaran deli manyak bir kadın diyebiliriz. 

Rolünüze benzer noktalarınız var mı?

Hiç… Alakası yok. Filmimiz gerçekten çok tatlı. Aslında misafir oyuncu olarak girdim. Sonrasında sahnelerim fazlalaştı. ‘Çat Kapı Aşk’ romantik bir komedi. İçinde hiçbir şekilde küfür olmayan, seyrettiren buna rağmen güldüren çok sıcak bir film… İlk galamızı Bakü’de yaptık. Oyuncu arkadaşlarımızın hepsi çok tatlılar. Hepsi işinde gayet başarılı çocuklar. Nedim Saban konuk oyuncu olarak yer aldı. Artık seyretmesi seyircimize kalmış. 

Gelen bir teklifi değerlendirirken hangi süzgeçlerden   geçirirsiniz?

Tabii ki ilk başta senaryo önemlidir. Bu filmde de senaryoyu çok beğendim. İçime sindi. Benim de bir tuzum olsun istedim. Oyuncu kadrosunu da öğrenince ortaya güzel bir şey çıkacağına inandım. 

Yıllardır bu sektörün içerisindesiniz. Ayakta kalmak hiç de kolay değildir. Bugün hãlâ konuşuluyor ve bir projede yer alıyorsanız. Buna nasıl yorum getirirsiniz?

Bence anlayışlar doğru yönde ilerliyor. Orta yaş üstü kadronun ve tecrübenin ne kadar önemli olduğunu anlıyorlar. Hikâyelerin de bel kemiğini oluşturduğunu biliyorlar. O yüzden de benim grubumdaki kadın sayısı az bile. Daha da olmalı. Bence büyük bir şans… Mankenlikle başladım. Sabırlı davrandım, hiç vazgeçmedim. “A ben Nergis Kumbasar’ım onu bunu yapmam, ona oyun vermem” tarzında isteklerim olmadı. O yüzdende de emeklerimin karşılığını alıyorum. Karşı tarafa saygı göstermek aynı meslek ahlakıyla davranmak, aynı şekilde önemsemek önemli diye düşünüyorum. 

GÜZELLİK TAKINTIM YOK

Özel olarak yaptırdığınız bakımlarınız var mı?

Botoks yaptırıyorum. Uzun zamandır cilt bakımına gitmiyorum. Özel acayip bakımları yok. Bir ara kilo aldım. Öncesi ve sonrası gibiyim. Ben o kilolu halimi de seviyorum. Zaten oynadığım yapımlara bakarsanız, mutlaka bende bir değişiklik görürsünüz. Hep aynı Nergis olarak izleyici karşısına çıkmıyorum. Bu anlamda oyunculuğun beni özgürleştirdiğini düşünüyorum. Güzellik takıntım kesinlikle yok. Çirkinleştirme özgürlüğünü de oyunculukta kullanabiliyorsunuz. 

Mehmet Ali Erbil sizden her zaman büyük bir sevgiyle bahsediyor. Siz de onun için ekranda gözyaşları dökmüştünüz. Erbil kendine geldi. Konuşma imkanız buldunuz mu?

Mehmet Ali’yle tabii ki görüşüyorum. Yasmin’in de hem oyunculuk hem de şan dersleri alıyor. Diğer yandan da babasını yalnız bırakmamaya çalışıyor. Şu anda durumu çok iyi… Zamanla toparlayacak. Kendisini boş bırakmıyoruz. 

Sizden özel bir talebi oldu mu?

Öyle özel bir talebi olmadı. “Nergis bana şunu yapar mısın” dediği yok. Biz zaten sürekli etrafındayız.

"Bugüne kadar oynadığım yapımlara bakarsanız mutlaka bende bir değişiklik görürsünüz. Hep aynı Nergis olarak izleyici karşısına çıkmamaya çalışıyorum."

‘Çat Kapı Aşk’ isimli sinema filminde Nergis Kumbasar’a Jess Molho ve Müge Boz eşlik ediyor. 

Şöhreti kabul etmiyorum 

Şöhret olmanın bedeli ne oldu?

Şöhreti kabul etmiyorum. Seçtiğimiz bir yol var. Tanınır bir insan oluyorsanız, o zaman bu işi yapmayacaksınız. Bedeli de magazinde çıkan yalan yanlış şeyler olabilir. İnsanlar biraz önyargılı yaklaşabiliyor. Siz kendinizi tanıdıkça, hayat kendi akışı içinde yerli yerinde oturuyor.

Kızımla oynamak istiyorum

Kızınız Yasmin Erbil’de oyunculuk alanından adımlar attı. 

Kendi tecrübemizle alakalı birtakım fikir alışverişlerimiz oluyor. Bazen kızabiliyorum da, kendi bildiğini yapmak istiyor. Bizim geçtiğimiz yoldan geçmek istiyor. İsmini hiçbir şekilde kullanmak istemiyor. Bütün görüşmelerini kendi yapıyor. Bu aslında iyi bir şey… Kızımla aynı yapımda olmak isterim. 

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı