• $32,3701
  • 34,9918
  • 2325.48
  • 9094.26
8 Aralık 2017 Cuma 00:01 | Son Güncelleme:

Gişedeki filmler

Gişedeki filmler

Vizyon bu hafta izleyicisine birbirinden özel yapımlar sunuyor! Gerilim, dram, komedi ve polisiye tarzındaki yapımlar bu hafta izleyiciye farklı deneyimler yaşatacak!

KORKUSUZLAR - IMDB: 8.1

2013’te Arizona eyaletinin Prescott bölgesine bağlı Granite Mountain Hotshots’ta korkunç bir yangın başlar. Kısa sürede iyice yayılan yangın birçok hayatı tehdit etmektedir. Yangınla mücadele için Granite Mountain Hotshots yangın departmanında çalışan 19 itfaiyeci göreve başlarlar. Ancak yangınla mücadele oldukça zorludur. Herkesin kaçmaya çalıştığı mücadeleye koşar adım ilerleyen itfaiye ekibi, sevdiklerini, ailelerini ve komşularını koruyabilmek için kendi hayatlarını kaybetme riskiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

- Yön: Joseph Kosinski
- Oyn: Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges 
- Tür: Dram

İNTiKAM - IMDB: 7.1

Restoran sahibi olan Quan zamanını işleriyle geçirmektedir. Bir gün düzenlenen bir terör saldırısı tüm hayatını alt üst eder. Saldırıda kızı ölmüştür. Kızının ölümü Quan’ı derinden etkiler. Yaşanan korkunç olayın etkisinden uzun süre çıkamayan acılı baba kendine kızının ölümünden sorumlu olanları öldürmeyi görev edinir. Quan, gerçeklere ulaşmaya çalışırken karşısında eski bir devlet görevlisi olan Liam Hennessy’i bulacaktır.

- Yön: Martin Campbell
- Oyn: Jackie Chan, Pierce Brosnan, Orla Brady
- Tür: Aksiyon, Gerilim 

SUBURBICON - IMDB: 5.3

Lodge ailesi, sakin ve sıradan insanların yaşadığı, huzurlu bir banliyö mahallesi olan Suburbicon’da yaşamaktadır. Bölge 
aile kurmak için uygun bir yer gibi görünür. Fakat bu muhteşem görüntünün ardında rahatsızlık verici gerçekler vardır. İyi bir eş ve baba olan Gardner Lodge, mahallenin ihanet, aldatma ve şiddet dolu gizemli bölgelerini keşfe çıkar ve karanlık sokaklarda tehlikeli bir maceraya atılır.

- Yön: George Clooney
- Oyn: Matt Damon, Julianne Moore, Noah Jupe
- Tür: Polisiye

Delil.com - IMDB: 6.5

Greg ortağı Augustin ve arkadaşları Medhi oldukça yaratıcı bir fikirle yola çıkmış olan iki girişimcidir. İkili, özel hayatlarında ortaya çıkmasını istemedikleri bir şey olması durumunda bahaneye ihtiyaç duyan zenginlere bahane sunmaktadırlar. Greg’in işleri harika gitmektedir, hayatının aşkı Flo’yu da bulmuştur.

- Yön: Philippe Lacheau
- Oyn: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Julien Arruti 
- Tür: Komedi

Maide’nin Altın Günü

Altın günlerinin şaşaalı ismi Maide teyze, titizliği ve marifetleriyle ünlüdür.  Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhur olan Maide teyzeninkalabalık arkadaş ağı vardır. Ancak günün birinde, arkadaşlarından şüphe etmesine sebep olacak bir olay başına gelir; altın günlerinden birinde Maide’nin aile yadigarı gerdanlığı çalınır. Maide gerdanlığı bulmak için işe koyulur. 

- Yön: Caner Özyurtlu
- Oyn: Ezgi Mola, Mesut Can Tomay
- Tür: Komedi

Öteki Taraf

Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece’yi de yanına alarak yeni işi için şehir değiştiren adam kısa bir süre sonra Ece’nin ortadan kayboluşuyla yıkılır. Ece arkasında bir veda videosu bırakmıştır. Ancak kimse Ece’den haber alamamaktadır.

- Yön: Özcan Deniz
- Oyn: Özcan Deniz, Meryem Uzerli, Aslı Enver
- Tür: Gerilim

Sagu ile Pagu İşbaşında

Bir zamanlar içinde birçok canlının barındığı, herkesin mutlu bir şekilde bolluk içinde yaşadığı, yeşilliklerle dolu olan bir diyar kuraklık yüzünden mahvolmak üzeredir. İçerisinde yaşayan canlılar açlık çekip, susuzluktan ölmektedir.

- Yön: Engin Baştürk
- Ses: Onur Kırış, Fatih Özkul, Sinan Divrik
- Tür: Animasyon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı