• $32,3766
  • 35,0439
  • 2325.76
  • 9094.29
19 Temmuz 2015 Pazar 02:00 | Son Güncelleme:

Ezgi’den ilk başta nefret ettim

Ezgi’den ilk başta nefret ettim

‘Aşkın Bedeli’ dizisinin yakışıklı oyuncularından Balamir Emren, bir süredir yapımdaki rol arkadaşı Ezgi Baran’la aşk yaşıyor.

Gelecek vaat eden oyuncular arasında gösterilen yetenekli oyuncu, sevgilisiyle sette başlayan aşklarını ve hakkında merak edilenleri anlattı. 

Biraz kendinizden bahseder misiniz? 

1985 İstanbul doğumluyum. Enerjik, hayatta her şeyin tecrübesini edinmeyi seven, “Çok gezen mi yoksa çok okuyan mı bilir?” lafının karşısında çok gezenin bileceğine inan yapıda bir kişiyim. 

‘Aşkın Bedeli’ dizisindeki rolünüzün hayatınıza ne gibi etkileri oldu? 
 
Günlük bir dizi olduğumuz için senaryo matematiği de diğer haftalık dizilere göre farklı işliyor. Çoğu karakter uzun süreçler içerisinde karakter değişimlerine uğruyor. Bu yüzden de orada canlandırdığım Cem karakteri de farklı süreçlerden geçti. Adana’da mütevazı bir şekilde hayatını sürdüren, zengin bir ailenin veliahtı olduğunu öğrendikten sonra zengin bir şehir züppesine dönüp, tekrar eski kimliğini bulmaya çalıştığı dönemler geçirdi. Bu yüzden de keyif veren ve oyunculuğumu da farklı yönlerde kullanmamı sağlayan bir karakter oldu. 

Oyunculuğun neresindesiniz? 

Oyunculuğa 2007 senesinde başlayıp bir sürü reklam filminde ve uzun soluklu dizilerde oynadım. Yönetmenliğe de ilgim olduğu için bu uzun dönemler içerisinde işin her yönünü dikkatlice izleyip öğrenme fırsatım oldu. İşini yapıp evine gitmeyi seven bir oyuncu olmak yerine, işini yaparken tüm kolları öğrenmeyi seven biri oldum hep. Bu yüzden çoğu meslektaşımdan daha önde olduğumu ve farkındalığımın yüksek olduğunu düşünüyorum. 

SEKTÖRDE YAKIŞIKLI OLMAK KOMEDİNİN ÖNÜNÜ KESER

Sizi gelen teklifleri kime ve neye göre değerlendiriyorsunuz? 

Sektörde en önde gelen ajanslardan Tümay Özokur ile çalışıyorum. Bu şöhret yönetimi ekibiyle gelen projeleri hassasiyetle inceleyip karar veriyoruz.

Sektörde yakışıklı olmak avantaj mı yoksa dezavantaj mıdır? 

Yakışıklı olmanın hem avantajı hem de dezavantajı var. Yetenekle Allah vergisini birleştirince çok şanslı olacağınız gibi komediye de bir o kadar uzak olunabiliyor. Daha tek tip karakterlerde oynatmaya çalışıyorlar. Bunu engellemek içinde seçimleri düzgün yapmak zorunda kalıyorsunuz. 

AŞK İLE İŞİ BİRBİRİNE KARIŞTIRMAM

Bir süredir dizideki rol arkadaşız Ezgi Baran’la birliktesiniz. İş arkadaşlığı nasıl aşka dönüştü?

Ezgi’yi ilk gördüğümde kendisinden nefret edip, aramızda bir şeyler geçeceğini anlamıştım. Çünkü beğendiğin kişiyle aranda değişik bir enerji oluyor ve birbirini tanıyana kadar sevmemene yol açıyor. Bizde de öyle oldu. Başta karşılıklı fazla konuşmayıp, birbirimize nedensizce ukala tavırlar sergiledik. Sonra ise bazı şeylere engel olamıyorsunuz. Tabii her şey 1 gün vakit geçirmeye bakıyormuş (gülüyor). Başta aynı iş ortamında olduğumuz için tedirginliğim vardı ama her şey yolunda devam ediyor. 

Aşk adamı mısınız? 

Aşk adamlığından çok, iyi bir ev adamı olduğumu düşünüyorum (gülüyor). Sevgimi pek belli edemem. Etsem de kullanılan bir deyim vardır ya ‘odun olmak’ diye, aynen öyle ederim. İlişkide anlayışlı ve mantıklıyımdır da ama fazla inatçılık gibi bir huyum da var. Ev içinde iyi yemek yaparım. Pozitif olurum, komşularımla tartışmayı severim, daha ne olsun.  

Aşk ile işi karıştırdığınız oluyor mu? Ya da bu sınırı nasıl koruyorsunuz ?

Aşk ile işi, belki hatalarım olmuştur ama kesinlikle karıştırmadığımı düşünüyorum. İşyerinde bu konuda profesyonelimdir. Ezgi ile sette sadece iş arkadaşı olarak vakit geçiririm. Bu sınırı da her zaman empatiyle korurum. 

Sevgilinizi kıskanır mısınız?

Kıskancımdır ama öyle çok belli etmem. Kimsenin hayatına da müdahale edemeyeceğimi de bilerek davranırım ilişkide. 

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı