• $32,3835
  • 34,9979
  • 2326.15
  • 9091.63
9 Ekim 2016 Pazar 01:00 | Son Güncelleme:

Akdeniz lezzetleri Boğaz’a taşınıyor

Akdeniz lezzetleri Boğaz’a taşınıyor

İletişim: barko61@gmail.com
baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Akdeniz deniz ürünleri lezzetlerinin en iyi içerikler kullanılarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunulduğu, Boğaz’ın eşsiz konumundaki Capricorn kapılarını açıyor. 

Akdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn, deniz ürünlerini yepyeni bir konseptle Boğaz’a taşıyor. Mekân acı sos ve limonla harmanlanmış buzda istiridyeden deniz mahsulleriyle hazırlanmış ev yapımı makarna seçeneklerine kadar, Akdeniz lezzetlerini bir arada sunuyor. 

Bomontİada’da yeni konsept

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunan Delimonti, yaz mönüsünün en sevilen lezzetlerini kış ayında da buluşturmaya devam ediyor. Anadolu’nun topraklarında yetişen mahsullerin bulunduğu mönüsünde, mekânın yaz mönüsünde öne çıkan kabak çiçeği dolması ve kadınbudu köftesini kış ayı boyunca tatmak mümkün… Özel lezzetleri açık havada deneyimlemek isteyen misafirler, restoranın Bomontiada avlusunda yer alan masalarından faydalanabiliyor.

İstanbul’un ritmini değiştiren festival

The Populist, 7-8-9 Ekim’de düzenlenecek ‘OktoberFest’ ile 3 gün boyunca İstanbul’un ritmini değiştirecek. Mönüsünde hamburger, pizzetta ve tütsülenmiş et gibi lezzetler sunan mekân festivalin olmazsa olmazı  pretzel gibi özel tatlar da sunacak. 

Kalust’un melekleri

Londra’da oyunculuk yapan Kalust Şalcıoğlu, Türkiye’deki tiyatro sezonuna, Nami Esatgil’in kurduğu Tiyatroname Esatgil Oyuncuları’nın “Olgun Portakal” oyunuyla merhaba diyor. Kalust’a sahnede İpek Tanrıyar ve Sibel Gökçe eşlik ediyor. 

Yağmuru seviyoruz

Tchibo bu hafta herkesi yağmurun tadını çıkarmaya davet ediyor. Tchibo, 12 Ekim haftası raflarda yerini alacak “Yağmuru Seviyoruz” temalı ürünlerini, şık ve modern görünmek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Gülşen ve Ozan Opera Club’da 

İstanbul gece hayatının gözde mekânlarından Opera Club, sahnesinde ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Bin 500 kişilik kapasitesiyle dikkat çeken mekânda 14 Ekim akşamı Gülşen ile Ozan Çolakoğlu sahne alacak. İkili canlı performanslarıyla kulakların pasını silecek. 

Botlar sokağa inmeye hazır!

2016- 2017 sonbahar- kış sezonuna birbirinden farklı modelleriyle giriş yapan Elle, bot modelleriyle de ofiste ve günlük yaşamındaki yerini alıyor. Kalın tabanlı, bağcıklı botlar ve postallarspor kombinlerin en ideal tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. 

Çoraplar bi’şey söylüyor!

Çorap tasarımlarıyla trendlere yön veren Penti, sloganlı ve desenli çoraplarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sonbahar- kış stilinin tamamlayıcısı çoraplar dinamik, eğlenceli ve pozitif kadınların vazgeçilmezi olmaya hazır. Gezgin ruhlar ‘City’ modeline, pozitif ruhlar ‘Dream’ modeline bayılacak. 

Nostaljik dokunuşlar 

Kayra, yeni sezonuyla kullandığı şık ve zarif detaylarla moda tutkunlarının karşısına çıkıyor. “Cesaretin Var mı?” mottosuyla yola çıkan koleksiyon kat kat ve karışık kombinleriyle bambaşka bir tarz sunuyor. 60’ların zarif ve şık silüetleri, 70’lerin bohem etkisi ve 80’lerin büyük aksesuar, metal kuşgözleri ise dikkat çeken temalar arasında yer alıyor.

En İyi Tasarım ödülü 

Kestane Doğal Kaynak Suyu, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl 7.si düzenlenen “Ambalajın Ay Yıldızları 2016” Yarışması’nda içecek kategorisinde ödüle layık görüldü. Törende ödülü, Gülşah Baltalı aldı. 1954 yılından beri Sarıyer’de Kestane Su Özel Ormanı’nda hayat bulan Kestane Su, kendi sektöründe ilk defa Premium şişede ürün konseptini gündeme getiren yenilikçi bir firma olarak özgün şişe tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Batı Yakası’nın Hikâyesi Zorlu’da 

Müzikal tarihinin kült eserlerinden biri daha Zorlu PSM’de... Broadway tarihine adını altın harflerle yazdıran ve ruhuyla pek çok yapıma ilham olan müzikal West Side Story (Batı Yakasının Hikayesi), 1-18 Mart 2017 tarihleri arasında izleyiciyle buluşuyor. Biletler şimdiden satışa çıktı. 

 

 

 

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı