• $32,3773
  • 35,096
  • 2325.97
  • 9094.31
9 Nisan 2017 Pazar 01:00 | Son Güncelleme:

40’ından sonra gelen şöhret

40’ından sonra gelen şöhret

Barış Kocaoğlu

baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Instagram: @bariskocaoglu

twitter: @bariskocaoglu66

Şu bir hafta boyunca kiminle konuşsam Ozan Güven’i konuşuyor. ‘Çok iyi rol kesiyor’, ‘Kitabı okurken bu kadar hayal edememiştim Can Manay’ı, ‘Psikopatı oynarken oldukça başarılı’ şeklinde sözler duyuyordum. Biliyorsunuz Puhu TV’nin ilk orijinal dizisi ‘Fi’ izleyiciyle buluştu. Dizide Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç oynuyor. Açık söylemek gerekirse diziyi ilk başta izlememiştim. Ancak herkes Ozan Güven’in başarılı oyunculuğunu ve karizmasını konuşunca merak edip bir baktım. Gerçekten de dizide muazzam bir iş çıkarıyor. Psikopat bir psikoloğu anca bu kadar başarılı oynayabilirdi Ozan... ‘İkinci Bahar’ dizisinden sonra en çok Cem Yılmaz’ın komedi filmlerinde görmeye alışık olduğumuz oyuncu, doğru rol ve senaryoyla tanışma imkanı buldu diyebiliriz. Bu rolün Ozan Güven’i çok farklı bir noktaya taşıyacağı kesin. Kitaba çok sadık kalınarak hazırlanan senaryo, ulusal kanalların birine de kısa sürede transfer olursa şaşırmamak lazım. Televizyonların böyle bir projeyi kapmak için ellerinden geleni yapacağından eminim. Ozan Güven, dizide kendini aşmış bir oyunculuk göstererek 40’ından sonra kendine çok farklı bir kariyer yolu açtı. Bu dizi Ozan’ın ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun da ispatıdır. 

Ekranlarda Kıvanç rüzgârı 

Kıvanç Tatlıtuğ, bu aralar hangi kanalı açsam karşıma çıkıyor. Bir yandan model Cindy Melo ile Mavi reklamı diğer taraftan Star TV’de devam eden “Cesur ve Güzel” dizisiyle her perşembe ekranlarda. Üzerine bir de Beren Saat’le oynadığı  “Aşk-ı Memnu” dizisi eklenince Kıvanç, bu senenin ekrandan hiç kopmayan yüzü oldu. Bu işe eminim ki en çok Kıvanç’ın hayranları seviniyordur. Kıvanç hem Türkiye’de hem de Arap dünyasında çok sevilen ve büyük hayran kitlesi olan bir oyuncu… Arap dünyasında yeni yapılan bir ankette de en iyi erkek oyuncu seçilmesi de bunun ispatı. Umarım yüzünü çok eskitmiyordur.

Kayahan şimdi rahat uyuyordur

Türk Pop Müziği’nin üstadı Kayahan şimdi gerçekten rahat uyuyordur. Vefatının ardından eşi İpek Açar ve kızı Beste Haravon’un, miras davası yüzünden birbirine söylemediği laf ve hakaret kalmamıştı. Her sene yapılmaya başlanan ”İyi ki doğdun Kayahan” konserinde bu sene İpek Açar ve Beste Haravon bir araya gelmeyi başardı. Birlikte sahnede düet de yapan ikili ‘Bütün aile bir aradayız’ mesajı verdi. Neyse ki, problemler çözülmüş ve iki taraf da uzlaşma sağlamış. En azından usta sanatçı şimdi rahat uyuyordur. Kayahan’ı vefatının 2. yıldönümünde sevgi, saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz. 

Yeşilçam’dan bir yıldız kaydı

Türk sinemasının en değerli oyuncularından Halit Akçatepe, 79 yaşında kalbine yenik düştü.Tiyatro ve sinemamızın en önemli ismini sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı. “Ne kadar sevildiğimi cenazemde görürsünüz” diyen ustayı 7’den 70’e herkes dualarla uğurladı. Büyük sanatçımızı saygıyla anıyoruz. Huzur içinde uyu güzel adam, mekânın cennet olsun.

 

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi