• $32,3759
  • 35,1699
  • 2323.95
  • 9079.97
29 Kasım 2016 Salı 11:21 | Son Güncelleme:

Yıldızlarla dolu Aralık programı Akasya Kültür Sanat’ta

Yıldızlarla dolu Aralık programı Akasya Kültür Sanat’ta

Enbe Orkestrası & Behzat Gerçeker, Betül Demir, Işın Karaca, Burcu Güneş, Yüksek Sadakat gibi dev isimlerin vetiyatronun duayenlerinden Sumru Yavrucuk, Ali Poyrazoğlu ve Ferhan Şensoy AKS’ de sanatsever ile buluşacak.

Müzik dünyasının dev isimlerinin konser vereceği ve usta tiyatrocuların sahne alacağı Akasya Kültür Sanat’ta dopdolu bir program sanatseverleri bekliyor. Birbirinden özel 19 unutulmaz kültür ve sanat programıyla 7’den 70’e eğlence sunan AKS’de Aralık programı dolu dolu.

AKS Aralık ayı boyunca müzik dünyasının dev isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Türkiye'den ve yurt dışından birçok müzisyenle sahne alan ve düet yapan müzik grubu “ENBE Orkestrası & Behzat GERÇEKER” konuk sanatçılarıyla AKS’de izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

6 Aralık Salı - Sesiyle ve Zarafetiyle Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Burcu GÜNEŞ, ENBE Orkestrası & Behzat GERÇEKER ile aynı sahnede sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek. 

8 Aralık Perşembe – Güçlü sesi ve hit olan şarkılarıyla dinleyicilerinin gönlünde taht kuran Işın KARACA, ENBE Orkestrası & Behzat GERÇEKER ile ziyaretçilerine müzikal bir ziyafet sunacak.

Sesiyle müzik severleri kendine hayran bırakan ve birçok kez “En İyi Pop Kadın Sanatçı” seçilen Işın KARACA ile unutulmaz dakikalar müzikseverleri bekliyor olacak.

16 Aralık Cuma – 2010 yılında çıkarttığı ilk solo albümüyle kısa sürede sevilen ve kendi tarzıyla beğeni toplayan Melis DANİŞMED, müzikseverlerle buluşacak. AKS’de genç hayran kitlesiyle sevilen şarkılarını seslendirecek olan DANİŞMEND, akustik ve alternatif müzik performansıyla eğlence dolu dakikalar sunacak. 

22 Aralık Perşembe – ENBE Orkestrası & Behzat GERÇEKER ile 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden ve genç dinleyicilerin büyük hayranı olduğu Yüksek Sadakat unutulmaz bir konserde bir araya gelecek.. Her albümüyle büyük beğeni toplayan başarılı grup rock severleri kendine hayran bırakacak. 

28 Aralık Çarşamba – Sezen Aksu, Sinan Akçıl, Fettah Can gibi isimlerin şarkılarını yorumlayan pop müziğin başarılı ismi Betül DEMİR, ENBE Orkestrası & Behzat GERÇEKER ile AKS’ de hafızalardan çıkmayan unutulmaz şarkıları ile bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Tiyatronun Ustaları İsimleri AKS Sahnesinde

AKM, tiyatroseverlerin yakından takip ettiği ve Türk tiyatrosundaki geçirdikleri uzun yıllar boyunca başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplayan Sumru YAVRUCUK, Ferhan ŞENSOY, Ali POYRAZOĞLU, Çiçek DİLLİGİL ve Kemal KOCATÜRK gibi usta isimleri ağırlıyor. Uzun yıllar tiyatro izleyicisini kendine bağlamış olanusta isimler AKS’de büyülü anlar yaşatmaya devam edecek. Kendine özgü sahne programlarıyla birbirinden özel performansların sergileneceği oyunlar için  Aralık ayı Tiyatro programı şöyle:

1 Aralık Perşembe – Bir kadının kendini yeniden sevme yolculuğunu anlatan “Yolculuğum” Çiçek DİLLİGİL’in yönetmenliğinde sahneleniyor. Hayatını değiştirecek karar verme anlarını, aşkı arayışını, kısacası varoluş hikâyesini anlatacak.

2 Aralık Cuma – Sevilen oyuncular Cemal HÜNAL, Ruhi SARI, Neslihan SOYDAN ve Duygu ŞEN’in başrollerini oynadığı “2’si 1 Arada” adlı tiyatro oyunu Ahmet KAZANBAL'ın yönettiğini üstlendiği tek perdelik romantik komedi herkesi güldürecek.

3 Aralık Cumartesi- Polonyalı oyun yazarı, senarist ve karikatürist Slawomir Mrozek’in 1958 yılında yazdığı ilk eser olan “Polisler” Ümit ÇIRAK'ın yönetmenliğinde sahneleniyor. Akasya Kültür Sanat’ta tiyatroseverlerle buluşacak oyun unutulmaz bir komedi yaşatacak. 

5 Aralık Pazartesi – “Shırley” 40’lı yaşlarda çocuklarını büyütüp okutmuş, onlar evden gidince de eşi ile yalnızca kalmış bir kadının hikâyesini canlandıran Sumru YAVRUCUK’un usta performansıyla sahneleniyor. Tiyatro tutkunlarına unutulmaz dakikalar yaşatacak tiyatrocunun bu tek kişilik performansı Akasya Kültür Sanat’ta büyük ses uyandıracak. 

7 Aralık Çarşamba – “Ben Orhan Veli” Usta oyuncu Kemal KOCATÜRK’ten bir unutulmaz portre daha. Orhan Veli Kanık’ın kısıtlı yaşamına sığdırdığı unutulmaz şiirlerle dolu performansı AKS sahnesinde izleyenler ile buluşacak.

10 Aralık Cumartesi – Mutlu, mesut bir yaşam süren kral ve kraliçenin hayatlarını anlatan ve ülkelerini işgal eden kötü kalpli kralın oğlunun anlatıldığı “Uyuyan Güzel Komedisi” çocukları dakikalarca eğlendirecek bir gösteri sunacak.

13 Aralık Salı – “Bekârlığa Veda” Elizabeth Coleman'ın kaleme aldığı ve Akasya ASILTÜRKMEN tarafından uyarlanan romantik komedi AKS sahnesinde tiyatro severler ile buluşacak. 

14 Aralık Çarşamba – “İnternette Tanışan Son Çift” Siz hiç internetten biriyle tanıştınız mı? Sorusuyla Tito'nun kaleme aldığı "İnternette Tanışan Son Çift"AKS’ de izleyenler ile buluşacak.

15 Aralık Perşembe – “Uşak Kral Ve Ötekiler” Levent ÖZDİLEK'in yönetmenliğinde Köksal Engür ve Merve Engin'in başrolleri paylaştığı oyun Akasya Kültür Sanat'ta izleyicisiyle buluşacak.

17 Aralık Cumartesi – “Ödünç Yaşamlar Ali POYRAZOĞLU” Farkı yaratan insan üstüne tek kişilik eşsiz bir stand-up gösterisi. Ali Poyrazoğlu’nun anılarından oluşan, kendi deyimi ile güldürü ve yaşam koçluğunu aynı potada eriten bu gösteri Akasya Kültür Sanat’ta sanatseverlerle buluşacak.

18 Aralık Pazar – “Pişman Olmazsın” "Hayata yeniden başlayabilirsin. Kır zincirlerini hadi, pişman olmazsın!" sözlerinden hareketle sahnelenen oyun Özdemir ÇİFÇİOĞLU'nun yönetiminde sahneleniyor. tiyatroseverlerle Akasya Kültür Sanat’ta buluşacak oyun eğlendirirken düşündürecek.

21 Aralık Çarşamba –Ferhan ŞENSOY’un 1987’den bu yana sahnelediği tek kişilik gösterisi “Ferhangi Şeyler” şimdi Akasya Kültür Sanat'ta izleyicinin karşısına çıkacak.

23 Aralık Cuma – Emrah SERBES'in kaleme aldığı öykülerden seçme oyunlar olarak tiyatroseverlerle buluşacak. Ünlü yazar ve senarist Emrah SERBES'in öykü ve romanlarından yola çıkarak sahnelenen “Öykülerden Oyunlar” yazarın eğlenceli dilini sahnelere taşıyor. İzleyicisine büyük tiyatro keyfi yaşatan oyun hayattan öyküleri AKS sahnesine taşıyacak.

24 Aralık Cumartesi – “Sunay AKIN İle Görçek” Kağıt gemilerden emekli kaptanın izleyicilerine seyir defterinin yeni sayfalarını okumaya davet ettiği gösteri Akasya Kültür Sanat'ta izleyici karşısına çıkacak. Sunay AKIN; “Haydi gel, iki saate iki bin kitabın ışığının sığdığı bu gösteride karanlığa taşınan ışığı sen de avuçlarında hisset.” diyerek duygularınızı ufak bir gezintiye çıkaracak.

AKS etkinliklerinin biletleri Akasya'nın zemin kattaki gişeden ve Biletix'ten ulaşmak mümkün.

AKASYA KÜLTÜR SANAT MERKEZİ-AKS ULAŞIM: 

İstanbul’un merkez noktalarından biri olan Acıbadem’in kalbinde yer alan Akasya’ya,Metro, Metrobüs ve Marmaray bağlantılarıyla ulaşmak mümkün. Kendi araçları ile gelecek misafirler Akasya otoparkından ve vale hizmetlerinden de yararlanabilirler.

AKS'nin Aralık Programı şöyle:

1 Aralık Perşembe - Yolculuğum
2 Aralık Cuma - 2si Bir Arada
3 Aralık Cumartesi- Polisler
5 Aralık Pazartesi - Shırley
6 Aralık Salı - ENBE Orkestrası -Behzat GERÇEKER & Burcu GÜNEŞ
7 Aralık Çarşamba - Ben Orhan Veli
8 Aralık Perşembe - ENBE Orkestrası -Behzat GERÇEKER & Işın KARACA
10 Aralık Cumartesi - Uyuyan Güzel Komedisi
13 Aralık Salı - Bekarlığa Veda
14 Aralık Çarşamba - İnternette Tanışan Son Çift
15 Aralık Perşembe - Uşak Kral Ve Ötekiler
16 Aralık Cuma - Melis DANİŞMED
17 Aralık Cumartesi - Ödünç Yaşamlar Ali POYRAZOĞLU
18 Aralık Pazar - Pişman Olmazsın
21 Aralık Çarşamba - Ferhangi Şeyler
22 Aralık Perşembe - ENBE Orkestrası -Behzat GERÇEKER & Yüksek Sadakat
23 Aralık Cuma - Öykülerden Oyunlar
24 Aralık Cumartesi - Sunay AKIN İle Görçek
28 Aralık Çarşamba - ENBE Orkestrası -Behzat GERÇEKER & Betül DEMİR

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür