Aksam.com.tr - 27.05.2012, 13:00
17 Şubat 2012 Cuma - 
Akşam | KÜLTÜR SANAT
Kırık Kalpler Oteli

Kırık Kalpler Oteli

KİM BİLİR ne büyük yalnızlıkları vardı, ki kendine kolayca yazık etti. 89'da tanıştığı Bobby Brown'ı kim bilir ne kadar sevdi, ki diğer yandan ona bu kadar zarar veren birine teslim oldu.

Tek başına bu dünyayı terk etti bir otel odasında, tıpkı şarkısı 'Heartbreak Hotel' gibi. 200 milyondan fazla albüm ve single satışı, 6 Grammy ödülü ile 48 yaşında çekip gitti. Güzel bir melodi daha eksildi, aşk azaldı yine şarkılardan. Pop müziği seven sevmeyen herkes, 44 milyondan fazla satan 'Bodyguard'ı öğrendi, o ayrı. 'Greatest Hits' albümünden sonra, özel hayatı ve kokain ve alkol bağımlılığıyla kendine zarar vermeye başladı. Konserlerini iptal etti, söz verdiği gecelere çıkmadı, hayatının kontrolünü kaybetti. Sesini de kaybediyordu üstelik. 2007'de Brown'dan nihayet boşandı, kendine çeki düzen vermeye başladı. 2 yıl sonra 'I Look to You' albümüyle listelere 1 numaradan girdi. Gücünü tekrar kazanmak istiyordu. Ancak Amy Winehouse'ı yuhalayanlar, başarısızlıklarından haz alırcasına haber yapanlar gibi onu da harcadılar. Whitney, aşka pek yer kalmayan dünyadan, Kırık Kalpler Oteli'nden sessizce çekip gitti. Cenk Erdem.



FACEBOOK İLE YORUM YAZ | Facebook hesabınızla üye olmadan yorum yazın

YORUM YAZ
BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan AKŞAM ve aksam.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
DİĞER KÜLTÜR SANAT HABERLERİ
FOTO & VIDEO GALERİ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün karikatürü
AKŞAM ÖZEL RÖPORTAJ
Futbolda şiddetin temelinde ataerkil değerlerimiz var
Futbolda şiddetin temelinde ataerkil değerlerimiz var
Sporda şiddet konusunda yaptığı çalışmalarıyla tanınan Doç. Dr. Nefise Bulgu 'Olayı tek bir nedene bağlamak doğru değil' diyor ve ekliyor: 'Sporda şiddetin erkeklikle, ataerkil değerlerle bağlantısı var. Şiddet ve spor erkekliğin meşru alanı. Bu geçmişten beri böyle. Günümüz futbol tribünlerinde, sahalarında ataerkil ilişkiler sergileniyor. Çünkü sporda şiddet erkek kimliğini yansıtıyor. Yükselen milliyetçilik de bu şiddeti bir erkek eylemi olarak meşrulaştırıyor'