Aksam.com.tr - 23.02.2012, 07:50




















28 Ocak 2012 Cumartesi -
Akşam | ANA SAYFA MANŞET

Kavgasız, çatışmasız dilekler
BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, Diyarbakır'da restorasyon çalışmaları tamamlanarak yeniden ibadete açılan Hz. Süleyman Camii'nde cuma namazını kıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'le açılış kurdelesini kesen Arınç, 'Allah bu güzel günlerde, hepimizi beraberlikler içerisinde mutlu etsin. Kavgasız çatışmasız, inşallah birlikte olacağız, bu güzel ülkeye birlikte hizmet edeceğiz'' dileklerinde bulundu.
Veysel KOÇ / DİYARBAKIR
FACEBOOK İLE YORUM YAZ | Facebook hesabınızla üye olmadan yorum yazın
YORUM YAZ
BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan AKŞAM ve aksam.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.DİĞER ANA SAYFA MANŞET HABERLERİ
EĞİTİM
AKŞAM ÖZEL RÖPORTAJ
MİT'e yapılan saldırının asıl nedeni 2014 süreci
Satır arası...İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin KCK soruşturması kapsamında MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu üst düzey istihbaratçıları şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırması ülkede adeta bir depremi tetikledi. Önce soruşturmayı başlatan savcı Sadrettin Sarıkaya'ya soruşturmadan el çektirildi ve İstanbul emniyetinde adeta tasfiye operasyonları yapıldı, ardından da MİT kanununda değişikliğe gidilerek teşkilat mensuplarına soruşturma açılması için Başbakan Erdoğan'dan izin alınması şartı getirildi. Buzdağının görünmeyen kısmında Fethullah Gülen Hareketi kastedilerek yapılan 'cemaat-AKP çekişmesi' yorumları tüm haftanın en çok tartışılan meselesi oldu. Bu baş döndüren süreci siyasal araştırmalarıyla tanınan Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi (ANAR) Genel Müdürü Dr. İbrahim Uslu ile konuştuk. ANAR AKP'ye her ay düzenli olarak kamuoyu araştırmaları sunan ve toplumsal dinamikleri oldukça iyi analiz eden bir araştırma şirketi. Bu nedenle yarın da Türkiye'de seçmen tercihlerinin nasıl şekillendiği ve AK Parti üzerine konuştuğumuz bölümü yayımlayacağız.


































