• $32,3705
  • 34,9744
  • 2325.57
  • 9125.61
21 Mart 2018 Çarşamba 09:02 | Son Güncelleme:

Android IOS PUBG Mobile oynama yolları PUBG Mobile nasıl indirilir

Android IOS PUBG Mobile oynama yolları PUBG Mobile nasıl indirilir

Oyun dünyasına yeni bir soluk getiren PUBG Mobile nasıl indirilir? Sezonun en çok oynanan PC oyunlarından birisi olan PUBG Mobile artık Android ve IOS platformlarında yer alıyor. PUBG Mobile oynama yolları oyun severler tarafından merakla araştırılıyor. Steam’de sezonun en çok oynanan oyunları arasında yer alan PUBG’nin mobil versiyonu yayınlandı. Son dönemin en çok ses getiren oyunlarından PlayerUnknown’s Battlegrounds, artık mobil oyun dünyasında da yer alacak. Bilindiği üzere battle royale oyunların popüler hale gelmesiyle telefonlar için de bu tarzda birçok oyun yayınlandı. Kullanıcıların mobil oyunlara olan ilgisini gören PUBG de Tencent ile önemli bir anlaşmaya imza atarak, bu popüler hayatta kalma oyununu Android ve iOS platformlarında yayınladı. İniş yapıldıktan sonra her oyuncu özgür olacaktır. Bu oyundaki genel amaç olabildiğince en iyi şekilde silah, zırh kask gibi donanımlara sahip olarak rakipleri öldürmek ve haritada yaşayan tek kişi olabilmek. Adaya indikten sonra çevrenizde gördüğünüz evlere sırayla girerek silah, zırh, kask, can, kıyafet, silah eklentileri, mermi gibi hem koruyucu hem de rakiplerinizi öldürmeye yarayacak ekipmanlar toplamalısınız ve toplama işlemini mümkün olduğunca rakiplerinizden önce yapmalısınız. Bu arada dikkat edilmesi gereken nokta her an rakiplerinizden bir veya birçoğuyla karşılaşabilme ihtimalinizdir. O yüzden evlere girerken ve çıkarken ölmemek için sürekli tetikte olmalısınız.

Sezonun flaş oyunu PUBG Mobile nasıl indirilir sorusuna oyun severler yanıt aramaya başladı. Android IOS PUBG Mobile oynama yolları oyunun fanları tarafından araştırılıyor. Sezona bomba gibi bir giriş yapan ve oyun platformu Steam’de sezonun en çok oynanan oyunları arasında yer alan PUBG’nin mobil versiyonu yayınlandı. Son dönemin en çok ses getiren oyunlarından PlayerUnknown’s Battlegrounds, artık mobil oyun dünyasında da yer alacak. Bilindiği üzere battle royale oyunların popüler hale gelmesiyle telefonlar için de bu tarzda birçok oyun yayınlandı. Kullanıcıların mobil oyunlara olan ilgisini gören PUBG de Tencent ile önemli bir anlaşmaya imza atarak, bu popüler hayatta kalma oyununu Android ve iOS platformlarında yayınladı. PUBG Mobile, Apple’da iOS 9 ve üzerini destekliyor. iPhone 5S’in de çalıştırabildiği oyun, iyi bir deneyim adına iPhone 6 ve üzeri cihazlar için öneriliyor. Oyunun Android sürümü ise Lollipop 5.1.1 ve üzerini destekliyor. PC versiyonuyla hemen hemen aynı olan oyunda arabaya binildiğinde panelin değişip buraya pedal ve frenin eklendiğini görüyoruz. Optimizasyon açısından da PUBG Mobile’ın gayet iyi olduğunu söyleyebiliriz. Android’de 674 MB olan PUBG Mobile, iOS platformunda ise 892 MB büyüklüğünde.

PUBG MOBİLE NASIL İNDİRİLİR?

PUBG Mobile, Apple’da iOS 9 ve üzerini destekliyor. iPhone 5S’in de çalıştırabildiği oyun, iyi bir deneyim adına iPhone 6 ve üzeri cihazlar için öneriliyor. Oyunun Android sürümü ise Lollipop 5.1.1 ve üzerini destekliyor. PC versiyonuyla hemen hemen aynı olan oyunda arabaya binildiğinde panelin değişip buraya pedal ve frenin eklendiğini görüyoruz. Optimizasyon açısından da PUBG Mobile’ın gayet iyi olduğunu söyleyebiliriz. Android’de 674 MB olan PUBG Mobile, iOS platformunda ise 892 MB büyüklüğünde.

PUBG NEDİR?

İniş yapıldıktan sonra her oyuncu özgür olacaktır. Bu oyundaki genel amaç olabildiğince en iyi şekilde silah, zırh kask gibi donanımlara sahip olarak rakipleri öldürmek ve haritada yaşayan tek kişi olabilmek. Adaya indikten sonra çevrenizde gördüğünüz evlere sırayla girerek silah, zırh, kask, can, kıyafet, silah eklentileri, mermi gibi hem koruyucu hem de rakiplerinizi öldürmeye yarayacak ekipmanlar toplamalısınız ve toplama işlemini mümkün olduğunca rakiplerinizden önce yapmalısınız. Bu arada dikkat edilmesi gereken nokta her an rakiplerinizden bir veya birçoğuyla karşılaşabilme ihtimalinizdir. O yüzden evlere girerken ve çıkarken ölmemek için sürekli tetikte olmalısınız.

Rakip öldürmek haricinde ada içerisinde hareketinizi kısıtlayacak gaz etkeni de bulunmaktadır. Adaya indikten belli bir süre sonra ada etrafını bir gaz dumanı sarıyor ve buna yakalandığınızda canınız azalıyor. Rakiplerin birbirini daha kolay bulabilmesi için gazlı bölge ada içerisinde geçen süreyle birlikte artmaya başlıyor ve hareket alanı daralıyor. Bu da alan küçüldükçe rakiplerin birbiriyle karşılaşma ihtimalini arttırıyor. Harita üzerinde bir noktadan başka bir noktaya yapılacak ulaşım sadece yürüme ve koşma ile olmuyor. Adada hareket için oyun içerisinde araba, motorsiklet, tekne gibi ulaşım kolaylıkları bulunuyor.

Genel olarak oyunu oynarken hem çabuk hem dikkatli olmalı, aynı zamanda ölmekten kaçınmalı ve öldürmeyi başarabilmelisiniz. Oyunda hedefiniz her zaman daha fazla rakip öldürerek oyunu olabildiğince en yüksek sırada bitirmeye çalışmak olmalıdır. Yüksek seviyede bitirdiğiniz her oyun size ona göre altın denilen oyun parası kazandırmaktadır. Oyun parası ile oyun içerisinde satılan kutuları alıyorsunuz. İster kutuları açarak içinden çıkan kıyafet, bere, eldiven, mont, gömlek gibi birçok oyuncuyu geliştirmek ve değiştirmek için envanterleri kullanabilirsiniz. İsterseniz de  oyun parası ile satın aldığınız kutuları hiç açmadan Steam’de gerçek para üzerinden satışa çıkarabilirsiniz.

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı