• $32,3667
  • 35,0888
  • 2325.09
  • 9126.91
1 Eylül 2016 Perşembe 01:00 | Son Güncelleme:

Önce iç savaş  sonra işgal planı 

Önce iç savaş  sonra işgal planı 

Araştırmacı Erhan Altunay 15 Temmuz’un ardından önce terör saldırıları ve suikastların planlandığını, hedefin iç savaş ve İstanbul’un işgali olduğunu söylüyor. 

Serdar Sağlam

Ezoterik örgütler ve paganizm konusundaki çalışmalarıyla tanınan araştırmacı ve yazar Erhan Altunay ile 15 Temmuz hain darbe girişimini ve sonrasında yaşanacakları konuşmak için Eyüp’te buluştuk. Eyüp, Müslümanlar için önemli olduğu kadar aynı zamanda çok gizli ve önemli örgütlerden birine de zamanında ev sahipliği yapmış (belki de hala yapıyordur) bir yer ve bu da söyleşimize ayrı bir atmosfer katıyor. Zaten İstanbul siluetini camilerin süslediği, Yahudilerin engizisyondan kaçarak sığındığı, Ortadoksların göz bebeği, Vatikan’ın hep takip ettiği ve pek çok gizli örgütün kutsal emanetleri aradığı bir yüce şehir… 

KEHANETLERİN İZİNDE BİR YAPI 

? Türkiye’ye saldıran tüm terör örgütlerini yönlendiren bir üst aklın varlığı artık konuşuluyor. Bu üst aklın nihai amacı nedir sizce? 

Bu yapı Tevrat’taki kehanetleri izliyor. Bunlara inananlar şövalye geleneğini takip eden insanlar. İnandıkları kitapta Ortadoğu’da bazı bölgelerin yıkılacağı söyleniyor. Babil/Irak, Asur/Suriye… “Filistinlileri abluka altına alıp aç bırakacaksınız” deniyor. Sonra Yahudiler ile Hıristiyanlar arasında savaş çıkacak. Bunlardan sonra da Süleyman Tapınağı eski yerine (Kudüs) kurulacak ve Mesih gelecek. Ve Tanrı Tevrat’ta “Bunları sizinle değil başkalarının eliyle yapacağım” diyor. Şu an DAEŞ’in attığı her adım Tevrat’ta yazıyor. Talmud’da “Palmira yıkılacak ve Rab bundan hoşnut olacak” yazıyor. Bakıyorsunuz DAEŞ sürekli Palmira’ya saldırıyor. Sırada Mısır var ve DAEŞ piramitlere saldıracağını açıkladı. Mesih’in gelebilmesi için tüm bu kehanetlerin gerçekleşmesi lazım. 

? Türkiye’de ne yapacaklar bundan sonra? 

  Bir sonraki adım iç savaş planı.  

KUTSAL EMANET BULACAKLAR 

? Böyle bir zemin var mı Türkiye’de? 

Var ve bunun için arka arkaya terör saldırıları ve suikastlar gelebilir. (Bu söyleşinin yapıldığı tarihten sonra Gaziantep'teki terör saldırısı ve Kılıçdaroğlu'na suikast girişimi gerçekleşti) İkinci olarak da ekonomik bir darbe. DAEŞ Suriye ve Irak’taki gibi burada aktif hale gelebilir. Ve İstanbul’u işgal planı tekrar devreye girer. 

? Nasıl olacak bu? 

 Ayasofya’da kutsal emanet bulunabilir. DAEŞ de Ayasofya’yı vurmak için tehdit ederse Türkiye’de de iç savaş durumu oluşursa BM, ben İstanbul’u ve Ayasofya’yı koruyacağım diyerek İstanbul’u işgal edebilir. İstanbul’u işgal etmek için tüm koşullar hazırlanıyor. Bu amaç için her şeyi yaparlar. Bundan kurtuluşun tek yolu birlik ve beraberliği muhafaza etmek.

Amaç BM müdahalesi 

? Ya Ayasofya’da kutsal emanet bulamazlarsa… 

Mutlaka bulurlar. Bulamazlarsa da bulmuş gibi yaparlar. Bu kısmı özellikle söylüyorum. BM’nin bir ülkeye nasıl kolayca girebildiğini Afrika’da Liberya’dayken bizzat gördüm. Bu örgüt işgal için her türlü oyunu çevirebilir.

Arkadaki güç Tapınak Şövalyeleri 

Türkiye ne yazık ki para üzerinden küresel sisteme yön veren gizli yapıların kirli savaşının ortasında kaldı.

Tapınakçılar 11. yy’da Kudüs’e giden Hıristiyan hacıları korumakla görevliydi. Kudüs’e giden hacılar altınlarını Avrupa’da Tapınakçılar’a veriyor ve karşılığında bir senet alıyor. Sonra bu senedi Kudüs’te onlara verip altınlarını alıyor. Tapınakçılar da bu iş üzerinden komisyon alıyor. Bu adamlar bunu yaparken kağıda para basabileceklerini ve hatta böyle böyle karşılıksız para basabileceklerini keşfediyor. Bunu da sisteme soktuklarında zengin olacaklar. İşte üst akıl şu anda bunu yaparak, parayla olayların akışını kontrol eden bu yapı. 
Dünya sisteme sokulan büyük miktarda sanal para var. Bu para silah, petrol ve uyuşturucuyla sisteme sokuluyor. Maalesef, Türkiye tam da bu olayların ortasında kalıyor. Dolar ağırlıklı olarak, petrol ve silahla, euro ise PKK da kullanılarak uyuşturucuyla sisteme sokuluyor. 

-Yani Türkiye ve Euro ve dolar savaşının merkezinde? 

Maalesef. 

Illüminati’nin sembol diliyle konuşuyor 

“Gizli örgütlerin FETÖ yapılanmasında akıl hocalığı yaptığına inanıyorum. Üstelik örgüt öğretisinin bilinçaltına yönelik kısmındaki yöntemlerin benzerliği de şaşırtıcıdır.  Bunların ‘ışık’ terminolojisini kullandığını görüyoruz. ‘Işık evleri’ gibi... İllüminati, ışık kökünden gelen ve aydınlanma anlamına gelen bir kelimedir. Aynı terminoloji FETÖ’de var”

Gülen'den haçlı selamı

“Batı’ya ve İbni Arabi’ye mahsus terimler kullanıyor. Gülen, son konuşmalarından birinde haçlı seferlerinin üç komutanı, Filip, Barbarosa ve Aslan Yürekli Richard’ın adını andı. Bu da çok ilginç. Gülen’in bu konuşmalarını kim hazırlıyorsa tüm gizli sembolleri kullanıyor.”  

Dolar seri katilin imzası 

Dolar kendi aralarında haberleşmelerini sağladı. Üzerindeki sembollerin elbette ezoterik örgütlere, üst akla bir atfı var. Bir dolar üzerindeki semboller aslında Tapınakçıların (Tapınak Şövalyeleri) senetleri üzerindeki semboller yani birbirlerini tanıma yöntemi. Bu durumu seri katillerin cinayetlerine benzetmek en doğrusu. Her seri katil, arkasında mutlaka bir ipucu bırakır. Kendisinin ne kadar zeki olduğunu bıraktığı ipucu ile göstermek ister. “Bana ulaş, beni anla, ne kadar üstünüm gör” der.   

 

 

 

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi