• $32,3936
  • 35,1028
  • 2326.71
  • 9134.86
25 Ekim 2016 Salı 16:12 | Son Güncelleme:

Irmak bebek cinayeti otopsi sonucu son dakika haberleri

Irmak bebek cinayeti otopsi sonucu son dakika haberleri

Manisa'yı sarsan Irmak Kupal cinayetinde otopsiden gelen ilk sonuçlar aileyi yıktı. Küçük Irmak boğularak öldürülmüş.Himmet Aktürk'ün Irmak Kupal'ı öldürmeden önce tecavüz ettiği de ortaya çıktı. 3.5 yaşındaki Irmak Kupal'ı tecavüzden sonra boğazını sıkarak öldürmüş.

Irmak Kupal cinayetinde otopsi raporu kahretti. Irmak otopsi raporuna göre önce tecavüze uğradı ardından boğularak öldürüldü. Adli Tıp ayrıntılı otopsi raporunu daha sonra açıklayacak. İlk bulgular bile herkesi ürpertirken küçük Irmak dün toprağa verildi. Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ise yaptığı açıklamada, 4 yaşındaki Irmak Kupal cinayetiyle ilgili 20 kişilik özel bir ekibin titizlikle çalıştığını ve olay gününe ait 32 ayrı kameranın kayıtlarının incelendiğini söyledi. Bilgiç, katil zanlısı Himmet A.’nın cezaevinde kendisine zarar verdiği iddialarının da doğru olmadığını belirtti.

IRMAK KUPAL CİNAYETİ 

Alaşehir'de 14 Ekim'de sokağa oynamaya çıkan 4 yaşındaki Irmak Kupal'dan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı. Evin çevresindeki ormanlık alan ve dere yataklarında küçük kızın izine rastlanamamıştı. Çocuğun ayak tırnaklarındaki genetik rahatsızlığın etkisiyle uzun süre yürüyemeyeceği ve kaçırılmış olma ihtimalinin ağırlık kazanması nedeniyle arama çalışmalarına 16 Ekim'de ara verilmişti. Irmak Kupal'ı öldürdüğünü katıldığı televizyon programında itiraf eden zanlı H.A'nın ifadesi doğrultusunda Ilıca Mahallesi Sarıkız mevkisindeki 4 dönümlük bağda sürdürülen çalışmalarda, küçük kızın cesedi toprağa gömülmüş vaziyette bulunmuştu. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece "canavarca hisle öldürmek" suçundan tutuklanmıştı.

Minik Irmak'ın cansız bedeni bulundu

 
Minik Irmak cinayetinde iğrenç detay

EMNİYET MÜDÜRÜ: 20 KİŞİLİK ÖZEL EKİP KURULDU

Cenazeye ulaşılmasının ardından Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve arama çalışmalarına katılan ekip amirleri Alaşehir Emniyet Müdürlüğünde bir basın açıklaması düzenledi. Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, “20 kişilik özel bir ekibin koordinesini sağladık. Olay yeri ekibi, kayıp şahıslar büro amirliğinden bir ekip, aynı zamanda cinayet büro amirliğinden oluşan bir ekip ve yerel ilçe emniyet müdürlüğümüzden de oluşan 20 kişilik özel bir ekip oluşturduk. Bu özel ekibi oluşturduktan sonra olay yeri ve çevresinde yapmış olduğumuz incelemelerde acilen çevrede gördüğümü veya var olduğunu bildiğimiz çalışmalar neticesinde 32 değişik kameradan o güne ait görüntüler alındı. Bu kamera kayıtlarının incelemesi devam ederken odak noktası olarak çocuğun kaybolduğu noktayı başlangıç almak suretiyle o bölgeyi dairenin merkezi olarak tespit edip genişleterek tamamen o bölgede yaşayan insanların ifadeleri, beyanları alındı. Bu süre içerisinde şüpheli şahısların GBT sorgulamaları yapıldı. Bu devam eden süreçte malum olan şüphelimiz bu yönde daha önce bir suç işlediği yönünde bilgi kaydına rastlamamız sonucunda bizim için öncelikli hedef olarak değerlendirmeye almıştık. Bunun akabinde İzmir’den getirmiş olduğumuz dedektör köpeğimiz ile çocuğun elbiselerine ve eşyalarını koklatıp köpeği bıraktığımızda ilk olarak bu şüpheli şahsın ikamet ettiği aynı zamanda hurda işlerini yaptığı noktaya götürdü. Bunun üzerine adli makamlardan almış olduğumuz kararlar neticesinde moleküler inceleme yapmak adına delil toplama yöntemiyle içeride bulmuş olduğumuz kan lekeleri, kıl örneklerini toparladık. Elde ettiğimiz delilleri kurye yoluyla Ankara’ya kriminal laboratuarımıza gönderdik. Durumun hassasiyeti ve önemi hakkında bilgi verdik. Arkadaşlarımız hızlı bir şekilde buradan bize bir sonuç bildirdiler” dedi.

Katil zanlısı Hikmet A.’nın cezaevinde kendisine zarar verdiğiyle ilgili iddialar hakkındaki soruyu yanıtlayan Bilgiç, “Buraya gelmeden 5 dakika önce görüştüm. Herhangi öyle bir konu yok. Zarar verdiğine dair şuana kadar bir amere yok. İlgili cezaevi görevlileriyle görüştük. Böyle bir durum söz konusu değil” diye konuştu.

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi