• $32,3841
  • 35,0479
  • 2326.44
  • 9142.4
21 Ağustos 2014 Perşembe 13:57 | Son Güncelleme:

Ersin Korkut‘tan Güldüren Savunma

Ersin Korkut‘tan Güldüren Savunma

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanan Oyuncu Ersin Korkut'tan güldüren savunma! Korkut, sigaralık istemek için kelimeyi tersten 'klaragis' şeklinde söylediğinin hatırlatılması üzerine "Türkçe'yi sonradan öğrendiğim için kendimi ifade edemiyorum. Kelimeleri bazen yanlış söylüyorum. O yüzden 'sigaralık'ı tersten söylüyorum" dedi. Mahkeme Başkanı'nın "Türkçe'yi tersten mi öğrendin?" sorusu ise salonda gülüşmelere neden oldu.

SEDA KILIÇ / HABER MERKEZİ

Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım, Sarp Apak, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 53 şüpheli hakkında "uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak" suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar getirildi. Ünlü oyuncular Ersin Korkut, Rıza Kocaoğlu, Şahin Irmak, Murat Eken, Şinasi Yurtsever, Erdem Baş ile şarkıcı Koray Candemir’in de aralarında olduğu birçok tutuksuz sanık duruşmaya katıldı.

RAPOR SUNDULAR

Oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Murat Yıldırım ise duruşmaya gelmedi. Yıldırım ve İmirzalıoğlu, mahkemeye sağlık raporu sundu.  İmirzalıoğlu’nun belindeki sinir sıkışması nedeniyle belinde ağrı olduğu ve bu nedenle duruşmaya gelmediği öğrenildi.

TÜRKÇE’Yİ TERSTEN ÖĞRENMİŞ!

Duruşmada savunma yapan Ersin Korkut, Türkiye'de 1-2 sefer uyuşturucu kullandığını söyledi. Telefon görüşmelerinde uyuşturucu istemek için 'sigaralık' kelimesini tersten 'klaragis' olarak söylediğini hatırlatan Mahkeme Başkanı, Korkut’a "Kelimeyi neden tersten söylüyorsun?" diye sordu. Korkut ise "Türkçe'yi sonradan öğrendiğim için kendimi ifade edemiyorum. Kelimeleri bazen yanlış söylüyorum. O yüzden 'sigaralık'ı tersten söylüyorum" dedi. Mahkeme Başkanı'nın "Türkçe'yi tersten mi öğrendin?" sorusu ise salonda gülüşmelere neden oldu. Korkut, klaragis kelimesiyle sarma tütünü kast ettiğini, uyuşturucuyu kast etmediğini de sözlerine ekledi.

TERSTEN KONUŞMA JARGONMUŞ!

Oyuncu Şahin Irmak da, birkaç defa uyuşturucu kullandığını ama bağımlı olmadığını söyledi. Telefon görüşmelerindeki kelimeleri tersten söyleyerek yaptıkları konuşmalar için ise Irmak “Arkadaş grubumuzda birçok şeyi çok anlamsızca da olsa tersten konuşuyoruz. Şaka amaçlı kendi jargonumuz gibi bir şey. Biz mikrofonu da tersten söylüyoruz” diye konuştu.
Oyuncu Murat Eken de, hayatında birkaç defa uyuşturucu kullandığını ama kimseye uyuşturucu temin etmediğini söyledi.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi