• $32,374
  • 35,0948
  • 2325.33
  • 9104.81
27 Ağustos 2014 Çarşamba 13:25 | Son Güncelleme:

Bırakın seveyim, bir daha göremeyeceğim

Bırakın seveyim, bir daha göremeyeceğim

Adana’da iki TIR arasında sıkışarak hayatını kaybeden sürücünün eşi, ölen kocasının başında, "Bırakın beni bir daha eşimi göremeyeceğim doya doya seveyim, o 4 aylık bebeğini göremeden gitti" diyerek ağladı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Sarıçam ilçesinde meydana geldi. TIR sürücülüğü yapan ve 1 yıl önce Gülden (38) ile evlenen Ümit Ökşen (41) sabah saatlerinde 01 DJ 567 plakalı TIR’ı ile Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir firmaya mısır getirdi. Ökşen, TIR’ı park edip araçtan inerek hazırlık yapmaya başladı. Ancak bu arada TIR’ın freni boşalarak ön taraftaki 20 AZE 41 plakalı TIR’a doğru gitmeye başladı. Bunun üzerine Ökşen, iki TIR arasına girip kendi TIR’ına binerek durdurmak istedi. Ancak iki TIR’ın arasından geçerken kendi TIR’ına binmek üzereyken TIR’ların arasında sıkıştı. Olayı gören arkadaşları ise hemen TIR’ı geri geri çekip sağlık görevlilerini çağırdı. Ancak olay yerine gelen sağlık görevlileri Ökşen’in sıkışma sonucu hayatını kaybettiğini belirledi. Bir süre sonra olay yerine polis gelerek kazayla ilgili çalışma başlattı. Polis olay yerine şerit çekti.

"4 AYLIK BEBEĞİNİ GÖREMEDEN GİTTİN"

Polis bir taraftan çalışma yaparken diğer taraftan da Ökşen’in akrabalarına hayatını kaybettiğinin haberini verdi. Bunun üzerine eşi Gülden Ökşen olay yerine geldi. Kaza yeri şerit ile çevrili olmasına rağmen Ökşen eşini görmek için koşarak cenazesinin olduğu yere geldi. Eşinin üzerindeki battaniye ve gazeteleri çekip ona son bir kez dokunup öpen Ökşen, "4 aylık bebeğimizi görmedin gittin. Sana bu ölüm yakışmadı. Neden bizi bırakıp gittin" diye gözyaşlarına boğuldu. Polis ve Ökşen’in yakınları genç kadını cenazenin başından alıp bir aracın içerisine götürdü.

"BIRAKIN BENİ NE OLUR KOCAMI BİR DAHA GÖREMEYECEĞİM"

Ancak genç kadın bir süre sonra kocasının acısına dayanamayarak onu görmek için tekrar polis şeridini aşıp cenazenin yanına geldi. Polis Ökşen’in yanına gelip, "Lütfen hanımefendi cenazeyi kaldıracağız, yanında durmayın" diye uyardı. Yakınları da genç kadını uyardı ancak Ökşen, "Ne olur yanında durayım, bırakın beni. Kocamı bir daha zaten göremeyeğim, ona doya doya son kez bakayım" diye ağladı. Bunun üzerine polis ve genç kadının yakınları Ökşen’i cenaze başında bıraktı. Ökşen önce kocasının yüzünü açıp sevdikten sonra başında gözyaşlarına boğularak, "Neden böyle yaptın, bizi neden yalnız bıraktın. Karnımdaki çocuğunla biz şimdi ne yaparız. Sen dikkatli şofördün neden nasıl böyle bir hata yaptın" diye dakikalara eşinin cansız bedenini battaniye üzerinden sevdi.

Genç kadın ancak eşinin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılınca başından ayrıldı.

Cenaze otopsinin ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

(İHA)

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi