• $32,3963
  • 35,0378
  • 2326.81
  • 9071.17
16 Nisan 2014 Çarşamba 13:54 | Son Güncelleme:

Bir dehşet haberi de Aydın‘dan geldi

Bir dehşet haberi de Aydın‘dan geldi

Aydın'ın merkezdeki Efeler İlçesi, İmamköy Mahallesi, Gölcük Mevkisi'nde, 4 yaşındaki Caner Çerit, uzun süredir kullanılmayan bir ahırda boğazı ve sağ bileği kesilmiş halde bulundu. Cinayet ve tecavüzden şüphelenilirken ön otopsi raporunda farklı bir durum ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bir köylü ise ahırdaki akıllara durgunluk veren ölümle ilgili çarpıcı detayları anlattı.

VALİLİK: DÜŞME SONUCU ÖLDÜ

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, evlerinin yakınında bileği ve boğazı kesik ağır yaralı bulunan 4 yaşındaki Caner Çerit’in, hastanedeki ön otopsisi tamamlandı. Hastane morgundaki otopsi sonucunda Caner Çerit’de tecavüz bulgusuna rastlanmazken, boğazındaki kesiğin çivi batması, bileğindeki kesiğin ise de tel örgülere takılması sonucu meydana geldiği bildirildi.

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, “Bazı sanal basın organlarında yer alan, İmamköy Mahallesi’nde ikamet eden 4 yaşındaki C.Ç. adındaki çocuğun ölümü ile ilgili olarak yapılan incelemelerde, bahsi geçen çocuğun düşme sonucu kaza ile öldüğü, herhangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir” denildi.

PAZAR GÜNÜ SÜNNET OLDU

Ailesinin pazar günü sünnet düğünü yaptığı minik Caner bugün saat 13.00 sıralarında, Aydın’ın yeni kurulan merkez ilçelerinden Efeler’in İmamköy Mahallesi, Gölcük Mevkii’ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu. En son 10 dakika önce evin önünde oynarken gördüğü 3 çocuğundan en küçüğü olan Caner Çerit'i evin çevresinde aramasına rağmen bulamayan anne 37 yaşındaki Firdevs Çerit durumu kayınpederi 70 yaşındaki Cafer Çerit ve kepçe operatörü olan eşi 39 yaşındaki Bayram Çerit’e bildirdi. 
 
50 METRE UZAKTAKİ AHIRDA BULUNDU
 
Çerit Ailesi, komşularının da yardımıyla, ev ve yakınındaki bahçelerde Caner Çerit’i aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren arama sonucunda Cafer Çerit torununu, evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta, sahipleri Uşak’ta olduğu öğrenilen metruk bir ahırda sağ bileği ve boğazı kesilmiş olarak kanlar içinde buldu.
 
Babasının otomobiliyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürdüğü Caner Çerit doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Aydın’ın yerlisi oldukları öğrenilen Firdevs ve Cafer Çerit çifti, acı haber üzerine hastanede sinir krizi geçirdi. İlk anda doktorlar, çocuğa tecavüz şüphesi üzerinde durulduğunu bildirdi.
 
ÖN OTOPSİ RAPORU: KAZA

Bileği ve boğazı kesik ağır yaralı bulunan 4 yaşındaki Caner Çerit’in, hastanedeki ön otopsisi tamamlandı. Hastane morgundaki otopsi sonucunda Caner Çerit’de tecavüz bulgusuna ratlanmazken, boğazındaki kesiğin çivi batması, bileğindeki kesiğin ise de tel örgülere takılması sonucu meydana geldiği bildirildi.

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, “4 yaşındaki C.Ç. adındaki çocuğun ölümü ile ilgili olarak yapılan incelemelerde, bahsi geçen çocuğun düşme sonucu kaza ile öldüğü, herhangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir” denildi.

TUVALET İÇİN PANTOLONUNU İNDİRİNCE

Köylülerden Ramazan Saraç, komşunun ahırında bileği ve boğazı kesik, ağır yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede ölen 4 yaşındaki Caner Çerit’in çivili tahta üzerine düşerek öldüğünü ileri sürdü. Saraç, şu iddiada bulundu:
"Küçük Caner, birlikte oynadığı diğer çocuklara tuvaleti geldiğini söyleyip, yanlarından ayrılmış. Ardından ortadan kaybolduğu fark edilince ahırda bulunmuş. Burada tuvalet ihtiyacını gidereceği sırada üzerinde beş çivi olan tahtanın üzerine düştüğü, sanılıyor. Düşme sonucu boynuna saplanan tahtadan kurtulmak isterken de çivilerin bileğini kestiği tahmin ediliyor. Pantolonu inik olduğu için de önce tecavüze uğradığı zannedildi. Jandarma, kanlı çivili tahtayı incelemek üzere götürdü. Acımız, büyük."

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı