• $32,3537
  • 35,1496
  • 2309.71
  • 9079.97
31 Ağustos 2016 Çarşamba 00:42 | Son Güncelleme:

15 Temmuz’u yapanlar 11 Eylül’ün failleri! 

15 Temmuz’u yapanlar 11 Eylül’ün failleri! 

Araştırmacı Ertan Özyiğit’e göre 15 Temmuz’da ABD’deki 11 Eylül saldırısını da gerçekleştiren Globalciler/Paracılar Türkiye’de FETÖ'yü kullanarak darbe girişiminde bulundu. 

Serdar Sağlam/ÖZEL

Araştırmacı Ertan Özyiğit ile ofisinde buluşup hain darbe girişimini ve bu girişimin perde arkasında neler olduğunu konuştuk. Algı yönetimi, iletişim ve ezoterizm konusunda uzman ve kendine has fikirleriyle tanınan Özyiğit, gençliğinde tüm dünyayı gezerek doğrudan bilgi kaynaklarına ulaşmış bir isim. İşte Özyiğit’in dikkat çeken yorumları... 

KRALİÇE İZİNSİZ TUVALETE GİDEMEZ 

15 Temmuz’un arkasında çoğu kişi ABD’nin olduğunu düşüyor. Ancak ABD topyekun bu saldırının arkasında mı yoksa bir grup mu bu işi tezgahladı? 

ABD’yi basite indirgeyerek tarif edersek Ulusalcılar (Kurucu fikir babaları ve milliyetçi akımlar) ve Globalciler (Paracılar ve para türevlerinden kazanç sağlayanlar) olarak ikiye bölebiliriz. Başkan Obama ulusalcıdır. Rothschild globalcidir. Rothschild’ın servetinin 1860’larda dünyadaki toplam servetin 4 katı olduğu ifade ediliyor. ABD’deki Fed (Federal Reserve/ABD Merkez Bankası) sistemini 12 aileyle birlikte kuran Rothschild İngiltere’de ise en hakim güç konumunda. Rothschild izin vermeden İngiltere Kraliçesi tuvalete bile gidemez.  

GÜLEN GLOBALCİLERİN MAŞASI 

FETÖ, ABD’deki globalcilerin maşasıdır. Dolayısıyla Bu operasyon globalcilerin FETÖ üzerinden Türkiye’ye çektikleri bir operasyondu. Tabii bu sırada ulusalcılar da boş durmadılar. Mutlaka karşı bir hamle yaptılar. Türkiye globalciler ile ulusalcılar arasında yaşanan meydan savaşının yeriydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin de ulusalcı taraftadır. 

Peki bu kavga neden başladı? 

ABD’deki ulusalcı (Ulusalcı deyince sadece ABD anlaşılmasın, bu kişiler global etkiye sahip insanlardır) taraf “yeter artık, biz bu kapitalizmi kabul etmiyoruz, biri açlıktan biri obezlikten ölüyor, bu kadar adaletsizlik üreten yapıyı istemiyoruz” dediler ve kavga başladı. 11 Eylül 2001’de New York'ta globalciler ulusalcılara saldırdı. Yönetimi tek merkezden alana (çok merkeze) yaymak istediler. Bu şekilde dünyayı yönetmek istediler. 

Darbe girişiminin perde arkası

Sadece FETÖ planlayamaz

Bu darbe girişimini Fetullah Gülen kendi başına düşünmüş olamaz. Düşünse bile eyleme geçirmez. Bunun için üstün aklın konsensüsü gerekir. Gizli örgütler STK ve cemaatleri genellikle kendileri kurmaz. Kendi doğrultularında olanları yeşertir, maddi ve manevi olarak gazlar ve kullanır. Bunların arkasında üst aklın, olduğu açık. 

'Süvariler' sahneye çıkar

Ben ABD’nin Türkiye’ye, kendisini iyi taraf olarak göstereceği bir operasyon çekmesini bekliyorum. ABD bu işten dayak yiyerek çıktı. Hani ABD sinemasında esas çocuk Kızılderililerin arasında kalır da süvariler son anda yetişip kurtarırlar ya… Yarın bir bakarsın deprem olur, doğal afet olur da süvariler yardıma gelir. 

CIA dolar icin teşkilatlandı

“ABD'de 1800’lü yıllarda 6 binden fazla farklı dolar vardı ve kalpazanlar sahte dolar basıyordu. CIA, bunu engellemek için ‘Parayı Koruma Servisi’ adıyla kuruldu.” 

CIA’in dolarla olan ilişkisi bir hayli ilginç. Şöyle anlatıyor Ertan Özyiğit: Thomas Jefferson’un başkanlığı döneminde 1800’lü yıllarda ABD’de 6 bin civarında küçük banka vardı. Kovboy filmlerindeki bankalar gibi. Bu bankaların hepsi kendine göre dolar basıyordu. 6 bin çeşit para var. Tabii kalpazanlar da bu durumdan faydalanarak sahte dolar basmaya başladı. Bunun üzerine devlet ‘Parayı koruma servisi’ diye bir kuruluş kurdu. Bu servis o kadar başarılı oldu ki, önce başkanları korumaya başladı sonra OSS (The Office of Strategic Service) adıyla gizli servise dönüştü ve 2. Dünya Savaşı sırasında etkili oldu. Roosevelt ve Churchill 1946’da Tavistock (Özellikle zihin kontrolü üzerinde çalıştığı iddia edilen Tavistock ile ilgili önemli iddialar vardır) etkisiyle bu örgütü CIA olarak yapılandırdılar. 

SEMBOLLERİN GİZEMİ 

1 doların üzerindeki semboller aslında sanıldığı gibi masonizm ya da Hıristiyanlıkla çok ilgili değil. ABD’nin kurucu babaları üst derece masonlardı ancak bunun yanında çok önemli ökültistler ve majisyenlerdi. Buradaki semboller Mısır kaynaklı sembollerdir. “In god we trust” ise evrenin ulu mimarı değildir. Aklı simgeler. Yani bize derler ki, “Bizim derdimiz para değil, biz bu ülkeyi akıl yolunda kurduk." Ne zamana kadar 1913’e, yani Fed’in (ABD Merkez Bankası) kuruluşuna kadar. Ondan sonra akıl, yerini paraya bıraktı. 

Lider olan yüzüğü takacaktı 

FETÖ’cülerin taşıdığı dolarlar bir sonraki aşamada yüzüğe dönüşecekti. Bu tarz gizli örgütlerde bu şekilde semboller kullanılır. Darbe girişimi başarılı olsaydı, yüzüğü takan lider olacaktı.  

Haşhaşiler de sikkeyle haberleşirdi 

1 doları üyelerine verdiyse Gülen’in muhakkak bir amacı ve ezoterik bir yönü vardır. Binli yıllarda Hasan Sabbah’ın örgütünün iletişim aracı sikkeydi. Bu bakımdan sayın Cumhurbaşkanı’nın bu örgütü Haşhaşilere benzetmesi de uygun. 

AB'yi sarsan Türkiye'ydi

İngiltere, AB’ye girecekse orayı ele geçirmek ister. Bunun için yeterli nüfusu yoktu. Türkiye’ye ihtiyacı vardı. Ama Fransa ve Almanya, Türkiye’yi engelledi. İngiltere de “Türkiye girmezse biz çıkıyoruz” dedi. FETÖ de bunun ardından devreye girdi.

BM işgal edecekti 

Büyük Türkiye’ye hazır olun 

Bu süreçte ne bekliyorsunuz? 

FETÖ kazansaydı Türkiye kendi içinde bölünecekti. İstanbul elimizden çıkacak, BM işgale gelecekti. Şimdi ise Türkiye büyüyerek devam edecek. Türkiye bölgesinde çok büyük ülke olmak zorunda. 

? Nasıl olacak bu? 

İlk olarak anayasa değişecek ve başkanlık sistemi gelecek. Federatif bir yapı oluşacak ama bu Türkiye içinde değil, bölgesel bir fedarasyon 
şeklinde… Suriye, Irak, Ürdün ve İsrail bu fedarasyona katılacak. Biz burada rol modeliz. 

? Neden böyle bir şey olsun? 

Bu bizle ilgili bir durum değil. Enerji şekil değiştiriyor. 

? Yani petrol devri bitiyor mu? 

Petrol devri çok hızlı bitiyor. Rockefellar petrolden çıkma kararı aldı. O yüzden gelip bize diyecekler ki, “Ey Türkiye, alın, bunların anahtarını size iade ediyorum, zaten buralar sizin hinterlandınızdı. 

IMF’den Mısır’a 15 Temmuz kredisi! 

IMF’nin Mısır’a verdiği 12 milyar dolarlık son kredi tamamen sus payıdır. Türkiye’de darbe girişimini halk kahramanca püskürttü. Mısırlılar bunu görünce “Biz ne kadar salakmışız” diye düşünmeye başladı. Şimdi bu parayla susturacaklar. Türkiye’nin IMF’yi ülkeden kovması büyük bir kahramanlıktır. 

ABD’de başkan seçilmez, belirlenir 

Üst akıl dediğimiz yapı bir konsensustur. ABD Başkanları seçilerek göreve gelmez. Konsensusla gelir. Sadece ABD’de değil, ABD’nin etkili olduğu her yerdeki liderler de üst akıl tarafından bu konsensusla belirlenir. Başkanlar sadece ikonik ögelerdir. Yoldan çıktıklarında da John F. Kennedy gibi öldürülürler. 

YARIN: 'Üst akıl'ın yeni kirli planları...Erhan Altunay AKŞAM'a anlattı.

 

 

 

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'