
Frankfurt havaalanındaki grev durduruldu
Almanya'nın Frankfurt havaalanında yaklaşık 200 yer görevlisinin daha fazla ücret ve çalışma saatlerinin iyileştirilmesi isteğiyle Cuma gecesine kadar sürdürmek istediği uyarı grevine, yeni bir görüşme teklifi nedeniyle son verildiği bildirildi.
Hava Trafik Güvenliği Sendikası (GdF) yönetiminden Markus Siebers, Frankfurt havaalanı işletmesi Fraport'tan yazılı bir görüşme teklifi aldıkları için uyarı grevine son verdiklerini duyurdu.
Siebers, görüşmelere hemen yarın başlamak istediklerini, gerekli formalitelerin tamamlanmasından sonra yer görevlilerinin bugün yeniden çalışmalarına başlayacağını kaydetti.
Alman hava yolu şirketi Lufthansa, grevden dolayı milyonlarca avro zarar ettiğini, bu nedenle ölçüsüz eylemlerde bulunduğu gerekçesiyle GdF'den tazminat talebinde bulunacağını açıklamıştı.
AA
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan AKŞAM ve aksam.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.| İç Piyasa | Endeks | % | Hacim | |
| İMKB 100 | ![]() | 54.810 | -0,19 | 2.361,0 |
| USD | ![]() | 1,8435 | 0,00 | - |
| EURO | ![]() | 2,3075 | -0,58 | - |
| ALTIN | ![]() | 92,77 | -0,66 | - |
| * Hacimler milyon bazındadır. | ||||
![]() | ||||





















































