• $32,374
  • 35,0948
  • 2325.33
  • 9104.81
24 Mart 2017 Cuma 01:00 | Son Güncelleme:

Ziraat Bankası 2.4 milyon emekliye promosyon ödedi

Ziraat Bankası 2.4 milyon emekliye promosyon ödedi

Sosyal Güvenlik Kurumu'yla protokol imzalayan ve promosyon ödemesini gerçekleştiren ilk banka olduklarına dikkat çeken Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, "Bir ay gibi kısa bir sürede 3.3 milyon başvuru aldık. Şu ana kadar 2.4 milyon emeklinin promosyon ödemesini gerçekleştirdik" diye konuştu.  

Türkiye’de bulunan yaklaşık 11.5 milyon emeklinin yüzde 41’i maaşlarını Ziraat Bankası aracılığıyla alıyor. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası'ndan almayı tercih eden müşterilerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, "Kendilerine verdiğimiz değeri onlara her daim gösterebilmek adına, 'Emeklinin Artısı Ziraat’te programımız kapsamında emeklilerimize özel bir uygulama hazırladık" dedi. 

BİRÇOK AVANTAJ VAR

Çakar, bu uygulamayla hem avantajlar içeren özel paketleri sürekli olarak geçerli tuttuklarını hem de çeşitli markalarla işbirlikleri kapsamında indirim ve avantaj kampanyalarını yıl içinde farklı dönemlerde devreye aldıklarını söyledi. Çakar, şöyle konuştu: "Emeklinin Artısı Ziraat’te programı kapsamında bankamızdan maaş alan tüm emeklilerimiz, Ziraat Finans Grubu ailesinin birer üyesi olan Ziraat Hayat ve Emeklilik, Ziraat Sigorta ve Ziraat Yatırım şirketlerinin ürün ve hizmetlerinden de avantajlı şekilde faydalanabiliyorlar. Emeklilerimiz BES Planı'yla torunlarını lehtar yapabilir ve özel koşullarla geleceklerini güvence altına alabilirler. Ziraat Sigorta İndirimli Kasko ve Konut Sigortası Kampanyası'yla Ziraat Sigorta Kasko poliçelerinde yüzde 10, konut poliçelerinde ise yüzde 15 indirim avantajından faydalanabilirler." 

300 - 450 lira arasında

Çakar, yakın zamanda başlayan promosyon ödemeleri konusunda da, "Müşteri sayımızın yüksekliğine rağmen son derece hızlı şekilde aksiyon aldık. Bu dönemde Sosyal Güvenlik Kurumu'yla protokol imzalayan ve promosyon ödemesini gerçekleştiren ilk banka olduk. Bir ay gibi kısa bir sürede 3.3 milyon promosyon başvurusunu şubelerimiz ve internet şube, ATM, SMS, Müşteri İletişim Merkezi gibi dijital kanallarımız aracılığıyla aldık ve şu ana kadar 2.4 milyon emeklinin promosyon ödemesini gerçekleştirdik" diye konuştu. Çakar, şöyle devam etti: "Bankamızla SGK arasında protokol kapsamında;

 1.000 TL altında emekli aylığı alanlara 300 TL,

1.000 TL ila 2.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 375 TL,

  2.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 450 TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemelerini yaptık."   

Özel indirim fırsatları sunuyor 

 

Çakar'a göre, diğer taraftan emekliler Türkiye'nin önde gelen çeşitli kurumlarıyla emeklilere özel düzenlenen indirim fırsatlarından yararlanabiliyorlar. Çakar, "Emeklilerimiz tüm bu fırsatları ülkemizin dört bir yanında hizmet veren ATM’lerimizden, www.ziraatbank.com.tr internet sitemiz üzerinden, bankamızın sosyal medya hesaplarından takip edebilir, izinli tüm iletişim kanallarından yaptığımız bilgilendirmeler ile bilgi sahibi olabilirler. Emekli maaşlarını bankamızdan almayı tercih eden müşterilerimize sunulan bu kampanyalara katılım için herhangi bir ek şart aramıyoruz" diye konuştu.

Kredide uygun faiz

Çakar ayrıca, "Emeklilerimizin kullanacakları tüketici, taşıt ve konut kredilerinde bankamızın en uygun faiz oranlarını sunuyoruz.  Emeklinin Artısı Kredi Paketleri kapsamında emeklilerimiz maaş ödeme dönemlerine uygun aylık veya 3 ayda bir taksit ödeme seçeneklerinden kendilerine uygun olanı seçebiliyorlar" dedi.  

 

 

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi