• $32,381
  • 35,0496
  • 2326.35
  • 9100.99
22 Ağustos 2014 Cuma 02:02 | Son Güncelleme:

Dijital bankacılığı kullanan kazanıyor

Dijital bankacılığı kullanan kazanıyor

DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Çelik, dijital bankacılık kullananlar müşterilerine maliyetlerin düşük olması nedeniyle mevduat ve kredide daha avantajlı faiz oranları sunduklarını söyledi.

İnsanlar artık yaşamlarında hız, kalite ve kolaylık arıyor. Yerinden kalkmadan alışveriş yapabilmeyi, fatura ödemeyi ya da sosyalleşmeyi tercih ediyor. Bankacılık işlemlerini şubeye gitmeden, internetten ya da mobil kanallardan yapan kullanıcıların sayısı giderek artıyor. Güvenlik, hız ve hizmet kalitesi de bu tercihte önemli bir yere sahip olduğunu belirten DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, bankaların bu alanda yoğun bir rekabet içerisinde olduğunu söyledi.

REKABET YAYGINLAŞTIRIYOR

Bu rekabetin de internet ve mobil bankacılığın yaygınlaşmasını sağladığını dile getiren Çelik, “Dijital Bankacılık kanallarının kullanımı yaygınlaştıkça hem müşteriler hem de bankamız kazançlı duruma geçiyor. Bu kanallarda işlem maliyetinin düşük olması sebebiyle müşterilerimize daha yüksek oranlar ve daha düşük komisyon ücretleri önerebiliyoruz. Bununla birlikte, dijital kanal kullanımı yaygınlaştıkça banka açısından da maliyetler azalıyor, kârlılık artıyor” diye  konuştu. 
DenizBank olarak internet ve mobil tarafta sundukları hizmetler hakkında da bilgi veren Murat Çelik, “Müşterilerimize, internet erişimlerinin olduğu her yerde kolayca ulaşıp işlem yapabilecekleri AçıkDeniz İnternet Bankacılığı; her an yanlarında olan akıllı telefonlarından diledikleri anda her yerden her zaman bankacılık işlemlerine ulaşmak için tercih edebilecekleri MobilDeniz; cepten cebe 7/24 ücretsiz para transferi yapabilecekleri, üye işyerlerinde ödeme yapabilecekleri, ATM’lerden kart kullanmadan hatta sadece ses komutu vererek kolayca para çekebilecekleri mobil bir cüzdan olan fastPay uygulamasını sunuyoruz” dedi. 

AVANTAJLI FAİZ ORANLARI 

Murat Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, müşterilerimizin şubeye gitmeden hızlıca ve kolayca bankacılık işlemlerini yapabilecekleri, avantajlı faiz oranları ve düşük işlem maliyetleri ile birikimlerini daha avantajlı olarak değerlendirebilecekleri, dönem dönem yaptığımız kampanya ve işbirlikteliklerimizle özel indirimler kazanabileceği dijital kanallarımızdan bir tanesi. AçıkDeniz İnternet Bankacılığı üzerinden, para transferlerinden fatura ödemelerine, yatırım işlemlerinden kredi kartı işlemlerine kadar birçok işlem gerçekleştirilebiliyor. Bunların yanı sıra müşterilerimiz , şubeye gitmeden AçıkDeniz’den ihtiyaç, mortgage ve taşıt kredilerine başvuru yapabiliyorlar. Üstelik AçıkDeniz İnternet Bankacılığı'nda kullanıcı deneyimini göz önünde bulundurarak karşılama sayfamızı müşterilerimizin daha rahat ve pratik kullanabilmeleri için yeniledik.”

Yenilikler tam gaz devam edecek

ÇELİK, yine ilklerden olacak yeni projelere hız kesmeden devam ederek mevcut dijital bankacılık ürünlerini de kullanıcı deneyimi açısından geliştireceklerini aktardı. Bu arada MobilDeniz, Amerika’nın en prestijli ödüllerinden olan Stevie Awards tarafından düzenlenen 'The International Business Awards' değerlendirmesinde Hizmet ve Servisler dalında Gümüş Madalya ödülüne sahip. 

Mobilde 'TekŞifre' uygulaması başladı

MOBİLDENİZ uygulamasını da her gün geliştirdiklerini anlatan Çelik, mayıs ayında  'TekŞifre' teknolojisini entegre ettiklerini söyledi.  MobilDeniz kullanıcıları TekŞifre ile MobilDeniz'de artık SMS doğrulaması yapmak zorunda kalmadan, tek bir parmak hareketi ile akıllı telefonlarından banka hesaplarına erişebiliyor ve tüm bankacılık işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor. 

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı