• $32,3963
  • 35,0378
  • 2326.81
  • 9071.17
17 Nisan 2012 Salı 04:52 | Son Güncelleme:

Bu sürüşün tadına varın...

Bu sürüşün tadına varın...

Peynirde fark arayanların vazgeçilmez markası Muratbey, yeni ürünü, “Sürmeli” beyaz peynir ile farklı bir beyaz peynir seçeneği sunuyor. Sürmeli beyaz peynir, sağladığı farklı sunum alternatifleriyle peynirde 3’ü bir arada konseptini oluşturuyor ve sofralarımızı lezzetiyle şenlendiriyor. Muratbey’in yeni ürünü “Sürmeli” beyaz peynir ile peynir severler, isterlerse peynirlerini ekmeklerine sürecek, isterlerse dilimleyecek ya da küp küp doğrayıp farklı sunumlar gerçekleştirebilecekler.

500 ve 800 gramlık iki farklı sunum alternatifiyle marketlerde yerini alacak Sürmeli beyaz peynir, kahvaltı sofralarını renklendirmekte zorlanan annelere de çeşitli sunumlar yapabilme imkanı verecek ve çocuklarına peyniri sevdirmelerinde yardımcı olacak.

7 bini aşkın noktada var

Yarım yüzyılı aşkın geçmişe sahip Muratbey, tecrübesiyle sütün Türkiye'deki gelişimine yön veren sayılı firmalar arasında yer alıyor. İnovasyona verdiği önemle de Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası olan Muratbey’in, 12 bin metrekare kapalı alanı bulunan 300 kişilik istihdam sağlayan ve günde 700 ton civarında süt işleme kapasitesindeki fabrikasında üretilen ürünler, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa bölge müdürlükleri aracılığıyla Türkiye çapında 7 bini aşkın noktaya ulaştırılıyor.

12 ülkeye inovatif peynir satıyor

Ar-Ge’ye büyük önem veren ve inovatif ürünleri ve sistemleri ile Türk sanayisinde katma değeri yüksek ürünler geliştirilmesi yoluyla ticari getiri avantajı sağlayan Muratbey, dünya pazarlarına sunduğu inovatif ürünleri ile ülkemiz adına da başarılar elde ediyor. ABD, S. Arabistan, Irak, Bahreyn, Kuveyt, Katar, K.K.T.C, Mısır, Türkmenistan, Azerbeycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün gibi bir çok ülkeye ihracat da yapan Muratbey, pek çok ürün çeşidiyle dünya sofralarında kendi markasıyla yer alıyor.

Muratbey ve Naturena Hakkında:

Yarım yüzyılı aşkın geçmişe sahip Muratbey, tecrübesiyle sütün Türkiye'deki gelişimine yön veren sayılı firmalar arasında yer alıyor. İnovasyona verdiği önemle de Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası olan Muratbey’in, 12 bin metrekare kapalı alanı bulunan ve 300 kişilik istihdam sağlayan tesisinin günlük 700 ton civarında süt işleme kapasitesi bulunuyor. Ürünler, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa bölge müdürlükleri ve distribütörleri aracılığıyla Türkiye çapında 7 bini aşkın noktaya ulaştırılıyor.

HACCP, TSE Uygunluk, BRC belgelerine, ISO 9001:2008 ve ISO 22000 kalite sistemlerine de sahip olan Muratbey’in, yeşil üretim kriterlerine uygun olarak gerçekleştirdiği üretim süreci web sitesi üzerinden 24 saat canlı olarak yayınlanıyor. Bunun dışında 18 ayrı kamerayla üretimin her saniyesi gıda mühendisleri ve kalite kontrol mühendislerince denetim altında tutuluyor

Hastanelerde kullanılan ultra viyole dezenfeksiyon sistemiyle her türlü bakteri, toz gibi dış etkilerden temizlenen tesisin tüm üretim bandında sadece pastörize edilmiş süt kullanılırken, seçilen köylerden süt alımı İtalya'da tasarlanan antibakteriyel paslanmaz tanklarla yapılıyor. 250 ‘ye yakın ürün çeşidiyle son aşamaya giren üretimin son safhasında ise özel hazırlanan bilgisayar programıyla her ürünün dış yüzeyi optik lensler ile ayrı ayrı taranıyor.

Sürekli farklılık arayan ve benzersiz işlere imza atan marka, bugün Naturena markasıyla patenti kendisine ait olan birçok peynir çeşidine sahip olmanın ötesinde bu peynirlerin üretildiği ve yine patenti kendisine ait birçok inovatif üretim sistemine ve teknolojisine de sahiptir. Ar-Ge ‘ye büyük önem veren ve inovatif ürünleri ve sistemleri ile Türk sanayisinde katma değeri yüksek ürünler geliştirilmesi yoluyla ticari getiri avantajı sağlayan Muratbey, dünya pazarlarına sunduğu inovatif ürünleri ile ülkemiz adına da başarılar elde etmektedir. ABD, S.Arabistan, Irak, Bahreyn, Kuveyt, Katar, K.K.T.C, Mısır, Türkmenistan, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün gibi birçok ülkeye ihracat da yapan Muratbey, pek çok ürün çeşidiyle dünya sofralarında kendi markasıyla yer alıyor.

Ayrıca, Muratbey , İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl düzenlediği İnovasyon Ödülleri’nde, peynir devrimi olarak duyurduğu ve dünyada bir ilk olan Naturena serisi ile İş Sonucu kategorisinde İSO İnovasyon Ödülü’ne layık görülmüştür.

İSO inovasyon ödüllerinde bu yıl Turkcell, Vodafone, Eczacıbaşı gibi firmalarla birlikte finale kalan 10 firmadan biri olan marka, ayrıca ödül alanlar içindeki tek gıda firmasıdır.

 

 

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı