• $32,3958
  • 35,0705
  • 2327.32
  • 9142.4
4 Ocak 2015 Pazar 02:00 | Son Güncelleme:

Transit Satürn Yay burcuna geçti!

Transit Satürn Yay burcuna geçti!

Transit Satürn bir süreliğine Yay burcuna geçti. Yani, 15 Haziran 2015’te Akrep burcuna geri dönecek, birkaç ay daha kaldıktan sonra Akrep’te, tam olarak Yay burcuna 18 Eylül 2015’te yerleşecek ve yaklaşık 2,5 sene Yay burcunda transit gezecek.

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

15 Hazirana kadar yaşadıklarınıza dikkat edin, nedir sizin 2,5 sene ilgilenmeniz gereken ve sizi terletecek, çabalayıp aşmanız ve başarmanız gereken konu, anlarsınız. O konuda şansa yer yok, bilin, her şey sizin bilek gücünüze, sorumluluk, çaba ve irade gücünüze bağlı. Haydi,kolay gelsin herkese! 

YOL AÇMAYI TEMSİL EDİYOR

Yay burcu hukuk, felsefe, inanç sistemleri, din, yüksek eğitim ve uzun yollar, yurt dışı konularını temsil eder genel olarak. Ayrıca girişimciliği, kendine ve insanlara hedeflerini gerçekleştirmesi için 'yol açma'yı temsil eder. Yay burcu ayrıca ruhsallıkla da ilgili bir burçtur. Ruhsallık konusunda, Spiritüalizm üzerine üniversitelerde dersler açılabilir, kürsüler kurulabilir. Bu konuda uluslararası kurumlar çeşitli vesilelerle bir araya gelir ve konu üzerine daha fazla kitaplar yazılabilir. Hatta bu konuda kitap patlaması yaşanabilir; böylece bilgi daha çok insana ulaşabilir. 

BURÇLARA ETKİLERİNE GELİNCE 

Transit Satürn Yay burcunda gezerken burçlara olası etkilerini okuyun. Olasılıklar arasında bakalım sizi hangi konuda etkileyecek, bunu kendi yaşantınıza bakarak, saptayın. 
Önce yükselen burcunuzu, sonra burcunuzu okuyun. 

TERFİ KAPIDA
Koç burcu

Koçlar mesleğinizle ilgili sizi yüksek bir noktaya taşıyacak çok önemli çalışmalar yapabilirsiniz. Çünkü 'kariyerde tırmanış' zamanındasınız! İyi bir terfi imkânı bulabilir, iş teklifi alabilirsiniz. Bu nedenle kent veya ülke değiştirebilirsiniz. Büyük ticarete atılabilir veya var olan işinizi daha geniş bir mekâna taşıyabilirsiniz. 

İRADENİZİ KULLANIN
Boğa burcu

Bu dönemde işiniz gücünüz yatırım hesapları yapmak, borçlar ödemek ve sigortaya kaydolup geleceğinizi garanti altına almak gibi uğraşlar olabilir. Miras sorunları gündeme gelebilir. Tecrübeler sizi ruhsal anlamda güçlendirir veya çökertir. İradenizi kullanırsanız, ruhsal temizlik yaparak, hayata daha olgun yaklaşmayı öğrenebilirsiniz. Korkularınızla yüzleşerek aşmalısınız. 

ANLAŞMALARI SAĞLAM YAPIN
İkizler burcu

Bazı ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir, tartışma, çatışma ve küskünlük de yaşanabilir. Aşkta ve evlilikte bazı üzüntülere dikkat… Öte yandan bu dönemde evlilik ve ilişkide çıkan ciddi sorunları çözerseniz, tam tersi, ilişkiniz daha da sağlamlaşacaktır. Biriyle açık çatışma, kavgalar can sıkacaktır. Belki mahkemelik bir durum da yaşayabilirsiniz. İşte ortaklık kurmaya yönelebilirsiniz. Karşılıklı saygı ve kâğıt üzerinde sağlam bir anlaşma yapılırsa kalıcı bir iş kurma söz konusu. Bir kişi vesilesiyle kent veya ülke olarak yer değişimi gerçekleştirebilirsiniz. 

SIKINTI SONRASI ÖDÜL
Yengeç burcu

İşten çıkarılabilirsiniz. Veya iş yerinde artan sorumluluklarınız sizi bunaltabilir. Ama yine de, sorumluluklarınıza sarılırsanız, arkasından ödülünü alırsınız. Kronik bir rahatsızlığınız ortaya çıkabilir. Hastalığınıza kronik olmadan önlem almak ve iyileştirmek için tedavi olmak için tam zamanı. İşte yanınızda çalışanlarla ciddi sorunlar yaşanabilir. Mesele 
mahkemeye bile taşınabilir akabinde. 

FEDAKÂRLIK ZAMANI
Aslan burcu

Çocuklarınızla veya eşle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Aşkta çok köklü tecrübeler yaşanabilir veya aşkta kısır bir döneme girebilirsiniz. Var olan ilişkinizi ciddi boyuta taşımak isteyeceksiniz. 
Ya da iyi gitmeyen bir ilişkiyi kesip atabilirsiniz. Sanatla uğraşıyorsanız, yaptığınız sanatsal faaliyetler size ün 
ve saygınlık getirebilir. İş sahibiyseniz, hatalı kararlar vermeyin, iflas riski yaşayabilirsiniz. Doğru kararlar ise 
tam tersi başarı getirecektir. Borç ödemek için birçok zevklerinizden fedakârlık yapmak zorunda kalabilirsiniz. 

SORUMLULUK ARTIYOR
Başak burcu

Ev, yuvada ağır sorumluluklar doğabilir. Bir yakınınız, özellikle bir büyüğünüzün hastalığıyla yakından ilgilenmek gerekebilir. Buna göre ev yaşantısı da değişebilir. Veya iş yaşantısındaki değişiklik evdeki düzeni etkileyebilir. Evde yürüteceğiniz bir iş yapabilirsiniz. Ev, arsa, iş yeri vs. yatırımına yönelme ihtimali yüksek. Büyük bir işe başlamak 
için iyi bir dönem değil ama yeni başlangıcı adım adım yapmakta fayda var. 

EĞİTİME AÇIK OLUN
Terazi burcu

İşte ilerlemek için kurs, seminer, staj, okul gibi eğitim aktivitelerine katılabilirsiniz. Kardeşiniz veya başka bir yakınınız iş, evlilik vesilesiyle kent değiştirebilir. Bilginizi derinleştirecek ciddi çalışmalara başlayabilirsiniz. İşte, eğitimde eksiklerinizi tamamlamak ihtiyacı doğacak. Hayata karşı düşüncelerinizde köklü değişiklikler yaratacak tecrübeler yaşayabilirsiniz. Bazı kontratları imzalarken dikkatli olmak gerekir. Sonra ciddi bir şekilde başınızı ağrıtabilir. 

YATIRIM YAPIN
Akrep burcu

Satürn sizi maddi konularda sıkar ve engeller koyar. Bu konuda çeşitli aksilikler, şanssızlıklar yaşayabilirsiniz. Öte yandan, bugüne kadar yaptığınız maddi birikimlerinizi kalıcı bir yatırıma dönüştürmek, geleceğinizi garanti altına 
almak için harekete geçmekte fayda var. Bir ev, arsa alabilirsiniz veya başka bir yatırıma yönelebilirsiniz. Geleceğinizi sağlama almak için çok fazla çalışabilirsiniz. Ek işlere yönelebilirsiniz. Daha kazançlı bir işe girmek isteyebilirsiniz. İş kurabilirsiniz. Devlet veya büyük bir kurum yoluyla mal sahibi olabilirsiniz.

BAŞARI KAPIDA
Yay burcu

Biraz karamsar hale gelebilirsiniz. Bazı kişilik sorunlarınız artık size ağır gelecek ve onları çözmek zorunluluğu hissedeceksiniz. Bunları çözmelisiniz. Çünkü ilerlemenizi ve özgürlüğünüzü kısıtlayan durumlar söz konusu olabilir. Ciddi ve uzun süreli çalışmalarınız size başarı getirecek. Evli Yaylar, evliliği iyi gitmiyorsa, bu dönemde evliliğini sonlandırmaya gidebilir. 

RUHUNUZU SERBEST BIRAKIN
Oğlak burcu

Kendi içinize ulaşamama sıkıntısı yaşarsınız, bazı korkularınızla yüzleşmekten kaçabilirsiniz. Bunlardan kurtulmak için çok çaba sarf etmeli, hayatı olduğu gibi kabul etmeyi, kendinizi her şeyinizle sevebilmeyi öğrenmelisiniz. Dikkatinizi başkalarına ve başka şeylere verin. Örneğin, birilerine yardım edin. Ruhunuzu serbest bırakın, akışta gidin. Ondan sonra kendinizi daha olumlu sorgulama gücünü bulursunuz içinizde. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem olabilir. 

YENİ DOSTLUKLAR KURUN
Kova burcu

Önemli, dost görünen kişi/lerden ihanet görebilirsiniz ya da tam tersi, önemli bir sorununuzda etkili, önemli gerçek dostlarınızın desteğini alabilirsiniz. Toplumsal faaliyetlere katıldığınız mekânlarda, hayatınıza ciddi ilişkiler kuracağınız insanlar girebilir. Yeni dostluklar edinebilir veya ciddi bir aşk ve ilişkiye başlayabilirsiniz. 
Bazı kişilerle iş kurabilir veya birtakım önemli projelerde birlikte çalışabilirsiniz. Bir dava ile uğraşabilirsiniz. 

BEDELLERE DİKKAT
Balık burcu

Sorumluluklarınızı yerine getirmişseniz, Satürn bu evde iken, kariyerinizde ulaşabileceğiniz en yüksek tepeye erişirsiniz. Yalnız bu dönemde eğer yanlış yola saparsanız güç elde edince, dönem içinde veya dönem bitince bedelini ağır ödeyebilirsiniz. 
Gözden düşebilir veya görevden alınabilirsiniz. Kariyerinizde gözü olanlara dikkat edin. 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi