• $32,3309
  • 35,0805
  • 2292.27
  • 8986.4
28 Şubat 2015 Cumartesi 02:00 | Son Güncelleme:

Hangi burca ne yakışır?

Hangi burca ne yakışır"

Astroloji güzellik bakımından burçlara tüyolar vermektedir. Hangi burca ne tür kıyafet tarzı daha çok yakışır, kendini daha iyi gösterebileceği tarz nedir, hangi renkler onu daha çekici yapacaktır, vs. birçok konuda burçlar rehberiniz olabilir.

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

KOÇ
Koç'ların ana rengi kırmızıdır. Kırmızıyı gerek giyiminizde gerekse takılarınızda kullandığınızda kendinizi daha cazibeli hissedebilir, insanların dikkatlerini çekebilirsiniz. Aksesuar olarak Koçlara en çok yakışan şey “şapka”dır. Deri tarzı kıyafetler ve bileklikler iddialı ve hareketli yapınızı ortaya koyacaktır. Erkeksi olmamaya dikkat edin. 

BOĞA 

Vücudunu saran ipeksi kıyafetler çekiciliğinizi gözler önüne serecektir. Kolye, küpe ve yüzük size uygun olacaktır. Ana renginiz “yeşil” ve uğurlu taşınız “zümrüt”ten bir yüzük veya kolye hem içinizdeki ahengi huzur veren güzelliğinize eşlik edecektir. Tüm çiçek renkleri size yakışır, özellikle pembe ve eflatun. 

İKİZLER 

Uçuşan etekler, eşarp havalı yanınızı vurgulayacaktır. Bebeksi ve genç giyim tercih edersiniz genellikle. Bunu kadınsı yanınızı da vurgulayan aksesuarlar tamamlayın. Yeni stil bir ayakkabı ve çantayla tarzınızı bütünleyebilirsiniz. Açık renkleri tercih edin. Mesela, sarı çok yakışır size.  

YENGEÇ

Size en çok yakışan renkler gümüş rengi ve beyazdır. Pembe, su yeşili ve gri de iyi gider. Yengeç'lerin göğüs ve gerdanı güzel olur genellikle, bu bölgeleri güzel bir eşarp, kolyeyle süsleyebilirsiniz. Çok klasiğe kaçıp 
nostaljik teyze havasına bürümeyin kendinizi. 

ASLAN

Altın sarısı Aslan'ların en dayanamadığı renktir. Ve Aslan kürkü modeli kıyafetler ve aksesuvarlar. Zaten bu tarz gösterişli kıyafetleri ancak sizin gibi heybetli ve kendine güvenen biri taşıyabilir. Güzel bir dekolte ayrıntısı giydiğiniz kıyafet içinde sizi bambaşka güzel gösterecektir. En önemli aksesuarınız saçlarınız. Her zaman bakımlı ve havalı saçlar size apayrı bir hava katar.  

BAŞAK

Sade ve tertipli şıklık sizin tarzınızdır! Bunu ifade eden her tür kıyafet tam size göredir. Toprak tonlarında ve yeşilin tonlarında kıyafetlerinizi güzel bir kemerle, eşarp, fular veya diğer aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. 
Çizgili desen etek, pantolon ve elbise sizi yakışan diğer bir tarzdır. Renk olarak turuncu ve tonlarını da deneyebilirsiniz.  

TERAZİ 

Gerek kıyafetlerinizde gerekse aksesuarlarda pırıltılı detaylar güzelliğinize güzellik katacaktır. Açık mavi, açık yeşil, pembe, beyaz size yakışır. Etekleri uçuşan veya güzel bir kat detayıyla belirgin olan bir elbise çok şık gösterir sizi. Şık, elit ve asil bir hava katan kıyafetinizi ipek veya başka hafif bir kumaşla süslenmiş bir şapkayla tamamlayabilirsiniz. 

AKREP 

Sizi en iyi anlatan renk siyahtır; gizemin ve gücün rengi. Ondan başka kırmızının tonları, koyu kırmızı, gülkurusu, ateş kırmızısı vs. Deri tarzı size çok yakışır ayrıca. Gözler etrafında koyu renk gölgeler, koyu kırmızı bir ruj cazibenizi ikiye katlar. Vücudunuzu saran giysiler çekici kılacaktır.  

YAY 

Uzun bir yırtmaç ve dalgalanan eteğin en çok yakıştığı burç Yay! Sportif, rahat giysiler altında uzun bir çizme size apayrı bir cazibe verir. Sallanan küpe, uzun kolyeler size göredir. Renk olarak en çok size yakışan renkler gri, bordo, koyu mavi ve mordur. 

OĞLAK 

Şık bir ceket, etek ve içine giydiğiniz yakası birkaç düğme açılmış, güzel ipeksi bir gömlekle insanların beğenisini kazanırsınız. Bu şık ve düzenli kıyafet tarzınızı uzun şık bir ayakkabı veya çizmeyle tamamlayabilirsiniz. Gri, siyah, lacivert, kahverenginin tonları, beyaz veya krem sizin renklerinizdir. Ayrıca spor kıyafetler de size çok yakışır.  

KOVA 

İddialı, çarpıcı ve farklı yapınızla sıra dışı giyim tarzı veya modern ve biraz çılgın bir stil size pek yakışır. Renk olarak siyah, mavi gibi renklerle canlı renkleri kombine etmeyi seversiniz. Modern görüneyim derken, bedeninize sımsıkı yapışan daracık kıyafetler giymemeye veya genç görüneceğim derken yapmacık görünmemeye özen gösterin aman dikkat. 

BALIK

Toz pembe, lila, krem, beyaz, pembe ve diğer renklerin uçuk tonları sizin renklerinizdir. Gece kıyafetlerini iyi taşırsınız. Pırıl pırıl parlayan bir kolye ve küpe estetik, feminen tavrınıza yakışır. Şık ve parlak taşlarla süslenmiş bir ayakkabı güzel ayaklarınızı ortaya koyacaktır. Tüylü bluzler de ayrıca size çok yakışır. Kadınsı ve romantik görünmeyi abartıp film karesinden çıkmış gibi abartmayın makyajınızı ve kıyafetlerinizi. Ayrıca üstü çocuksu 
altı kadınsı stil sevdasından vazgeçin.

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak