• $32,367
  • 34,9481
  • 2325.23
  • 9079.97
26 Temmuz 2014 Cumartesi 02:07 | Son Güncelleme:

Şeker tadında bir bayram olsun…

Şeker tadında bir bayram olsun…

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayram alışverişi telaşı hepimizi sardı. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için alternatif oluşturacak seçenekleri sizler için derledik.

Capcanlı terlikler
Tkees’in bayram şekeri tadındaki modelleri bayramda canlı kişiliğinizi yansıtmanızı sağlıyor.

Özel tasarım
Godiva’nın, Ramazan Bayramı için özel tasarlanan, desenlerinde nazar boncuğunu merkeze alan kutuları mağaza raflarında yerini aldı.

Çikolata kaplı hurma
Marie Antoinette Chocolatier, Ramazan’a özel çikolata kaplı hurmasıyla bayramınızı tatlandırıyor.

Lokum gibi bayram
Ramazan Bayramı’nda misafirlerinizle bir yandan sohbet ederken bir yandan da kahvenizin yanında ikram edeceğiniz Lokkum ile fark yaratın.

Hediye çeki
D’S Damat’ta yüzde 50 indirimin yanı sıra bayrama özel her 150 liralık alışverişe 50 TL hediye çeki de var.

Eğitimde Fırsat Eşitliği
Bir buçuk asırdır ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ misyonunu değerli bağışçılarının desteğiyle devam ettiren Darüşşafaka Cemiyeti, Ramazan Bayramı’nda bağışlarınızı bekliyor.

Winx Club
Yaygan’ın Winx Club lisansı ile ürettiği fashion koleksiyonunda yer alan birbirinden gösterişli modellerdeki çantalar,  bayramda da kızların şıklığını tamamlayacak.  

Lavanta bahçeleri
EST 1923 Alaçatı Lavender 4’lü setiyle Alaçatı rüzgârları sizi alıp Ege’nin mis kokulu lavanta bahçelerine götürüyor. Tüm bu ürünleri ve daha fazlasını http://shop.eyupsabrituncer.com adresinden inceleyebilir ve 50 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanından yararlanabilirsiniz.

Senin tarzın DeFacto
Arkadaşlarla gidilecek eğlenceli bir partiden, sevgiliyle çıkılacak romantik bir yemeğe kadar her konsepte uyum sağlayacak birbirinden şık DeFacto ürünleri Yaz Koleksiyonu’nda seni bekliyor.

Rengârenk sofralar
IKEA mutfak ürünleri, bayramı rengârenk sofralarla karşılıyor. Birbirinden güzel IKEA yemek takımları, sevdikleriyle birlikte olma coşkusunu bayram sofralarına taşımak isteyenlere ilham kaynağı oluyor.

Watsons’ta indirim 
Watsons mağazalarında büyük bayram indirimi başladı. 

Akıllı yardımcınız
Russell Hobbs Illumina el mikseri ihtiyacınız olan tüm özellikleri kullandığınız malzemeye göre renk değiştiren 4 adet dijital ayarla son derece basit hale getiriyor.

Unutulmaz anlar
Fujifilm, akıllı telefonlarındaki fotoğrafları istenilen yerde, saniyeler içinde karta basabilen Instax SHARE’i geliştirdi. 

Cevizli ev baklavası
Komşufırın, Ramazan Bayramı’nı özel lezzetlerle tatlandırmak isteyenlerin beğenisine ‘Cevizli Ev Baklavası’ ve ‘Fıstıklı Tel Kadayıf’ı sunuyor.

Buhur Suyu
Yaklaşık beş asır önce Çamaşırcıbaşı Yusuf Ağa’nın hazırladığı Buhur Suyu ile Osmanlı Sarayı’na giren, Ramazan ayının 15. gününden sonra padişaha takdim edilen ve Hırka-i Saadet’e davet anlamı da taşıyan Osmanlı’nın ilk parfümü, şimdi BKG’nin Latis-i Harem Koleksiyonu ile Müze Mağazaları’ndaki yerini aldı.

Dalgaların keyfini çıkarın
Remington Stylist Perfect Wave şekillendirici; minimum çabayla maksimum etkiyi yaratacak ve ekstra bakım gerektirmeden saçlarınızda yazdan ilham alan dalgaların keyfini çıkarmanızı sağlayacak.

Uygun fiyat
JFC Store Erkek Giyim, bayrama özel fiyatlarla hem kendinize hem sevdiklerinize istediğiniz 
ürünü uygun kampanya fiyatlarıyla bütçenizi zorlamayacak.

İndirim üstüne indirim
Aldo, temmuz ayına özel yüzde 50+ yüzde 20 indirimiyle moda tutkunlarını sevindiriyor.

Hünerli ellerden
Seçkin ustaların hünerini yansıtan, hafif ve lezzetli Nar Gourmet lokumları ve akide şekerleri l
ezzet dolu bir bayrama daha hazır.

Saraylara layık
Sütlü ve bitter madlen çikolatadan oluşan Ülker Dolmabahçe ve Beylerbeyi, ikramlarınızı hem özel kılacak hem de lezzetlendirecek.

Gigi ile maceraya devam
Hello Kitty, Minnie Mouse, Cars (Şimşek Mc Queen ), Mickey Mouse, Fisher Price gibi markaların ayakkabıları bayramda Gigi ile çocukların ayaklarında maceralarına devam ediyor.

Teknoloji harikası
Tefal, doğanın renklerini buluşturan ‘Ceramic Colors’ serisi ve dünyada ilk kez kullanılan Thermo-Spot teknolojisiyle bayram sofralarınıza misafir oluyor.

Yüzde 70 indirim
Bayram alışverişleri için uygun fiyat seçenekleri ve kampanyalar sunan Kiğılı, bu bayram yüzde 70 indirim imkânı sunuyor.

Ekonomiye Kadın Gücü
Turkcell’in TİSVA işbirliğinde hayata geçirdiği Ekonomiye Kadın Gücü projesinden faydalanan girişimci kadınların birbirinden şık ürünleri n11.com’la yapılan işbirliği sayesinde artık milyonların beğenisine sunuluyor. Bayram alışverişinizde; ülkemizin nadir bulunan, geleneksel ürünlerini alın; hem kendinize hem de el emeği,  göz nuru üreten kadınlara bayram mutluluğu yaşatın.

İçiniz rahat olsun
Imaginarium, en kapsamlı güvenlik kontrollerine sahip Aqua Çocuk ürünleriyle bu bayram çocuklarıyla birlikte deniz kenarına ya da yüzme havuzuna giden aileleri güvenli su ürünleri kullanma konularında teşvik ediyor.

Meyve parçacıklı
Birbirinden lezzetli şeker ve çikolatalarıyla bayramları taçlandıran Kent, bu bayram da sevincinize ortak olmak için nefis meyve parçacıklı yeni ‘Gurme Madlen’i beğeniye sunuyor.

Unutulmaz bir ziyafet
Büyük şeflerin özel lezzetleri, ayrıcalıklı sunumlarıyla bu bayram kendinize unutulmaz bir ziyafet çekebilir, sevdiklerinizi Big Chefs’in büyük lezzet sofralarında ağırlayabilirsiniz.

Bayramda da Del Mare
Zengin mönüsü, kaliteli hizmeti, yenilenen Ege Mutfağı ve birbirinden taze mevsim balıklarıyla Çengelköy’ün hemen girişinde yer alan Del Mare, bayramda da müdavimlerine müthiş lezzetler sunuyor.

Modanın teknolojiyle buluşması
Modanın olduğu kadar teknolojinin de her daim yanında olan Silk & Cashmere, etiketli ürünlerinde ve on-line sitesinde indirim fırsatı sunuyor.

Yeni ambalaj
Beyaz Fırın’ın premium çikolata markası Chocolat Chez Nathalie; yepyeni ambalajlarıyla Şeker Bayramı’na renk katıyor.

Tüm pişirme ürünleri
Bernardo mağazalarında bayrama özel seramik kaplama tencerelerden düdüklülere, tavalardan kek kalıplarına kadar tüm pişirme ürünleri yüzde 50 indirimli.

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür