• $32,38
  • 34,9787
  • 2325.55
  • 9079.97
6 Eylül 2014 Cumartesi 02:07 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak"

Serdar Ortaç, 20. sanat yılında 10 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.00’de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşuyor.

PINAR HİÇDURMAZ
pinar.hicdurmaz@aksam.com.tr

Blondie
Garanti Bankası ana sponsorluğunda Blondie, Türkiye'de ilk defa bu akşam saat 18.30’da Black Box Istanbul'da sahneye çıkıyor.

Sezen Aksu
Sezen Aksu, 10 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.15’te Büyükçekmece Kültürpark Amfi Tiyatro’da konser verecek. 

Goran Bregovic
Balkan müziğinin tanınan ismi Goran Bregovic, 10 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.00'de ODTÜ Vişnelik Tesisleri'nde konser veriyor. 

Selami Şahin
Jolly Joker Ankara, bu gece saat 22.00’de Türk müziğinin sevilen sesi Selami Şahin'i ağırlıyor.

Akbatı üç yaşında
Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılışının üçüncü yılını bugün saat 21.00’de ziyaretçileriyle birlikte pop müziğin en sevilen ismi Kenan Doğulu ile kutlayacak. 

Tasarımcılar tek bir adreste
Birbirinden farklı tasarımların özel fiyatlarla sunulduğu ve tasarımseverlerin heyecanla beklediği Garden Sale üçüncü kez bugün ve yarın KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşiyor.

Tüm gün müzik
Bugün İTÜ Stadyumu’nda tüm gün sürecek, GNCFEST’te, dünyadan ve Türkiye’den birçok ünlü isim konser verecek. Festivalde ‘Happy’ şarkısıyla ünlü Grammy ödüllü müzisyen Pharrell Williams, Rita Ora, INNA, Manga, Mabel Matiz ve Model gibi isimler sahneye çıkacak. 

Yastık By Rıfat Özbek
Dünyaca ünlü tasarımcılar Rıfat Özbek ve Erdal Karaman, Yastık By Rıfat Özbek markasıyla 9 Eylül’e kadar ünlü tasarım fuarı Maison&Objet’te…

Minik kâşifler
21 Eylül’e kadar devam edecek olan ‘Minik Kâşifler’ etkinliğiyle Kanyon’un minik kâşifleri uzaydan ormana, sualtından kutuplara ulaşan keşif dünyasında yaratıcılık dolu bir yolculuk yapacaklar.

Gözünüz arkada kalmasın
Taiwan Excellence Ödülü’ne sahip taşınabilir D-Link DCS-825L kablosuz bebek kamerası çocuğunuzu internet ağ bağlantısı olan her yerden takip etme imkânı sağlıyor. Tek yapmanız gereken evdeki kablosuz internet ağınıza kamerayı bağlamak.

Meraklısına duyurulur
Dünyanın en büyük model helikopter üreticilerinden Align tarafından özellikle bu spora yeni başlayanlar için üretilen, RTF (Ready to Fly - Uçmaya Hazır) T-Rex 450 Sport Plus piyasaya sunuldu.

Karanlık İşler Atölyesi
Her türlü sanatsal üretim ve inisiyatifin özgür ve bağımsız bir biçimde var olması gerektiğini savunan Karanlık İşler Atölyesi’nin yeni dönem kayıtları başladı. Ayrıntılı bilgiye www.karanlikisleratolyesi.com internet adresinden ulaşabilirsiniz. 

Tüm gün konferans
Dr. Natasha Campbell McBride, 18 Ekim Cumartesi günü ‘1. Türkiye GAPS Konferansı’ için Türkiye’ye geliyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsünde gün boyu sürecek olan konferansta, beslenmeye dayalı doğal GAPS Tedavisinin nasıl uygulanacağını vaka örnekleriyle anlatacak.  

Yeni sayı çıktı
IKEA kataloğunun heyecanla beklenen yeni sayısı çıktı. Yeni IKEA kataloğu, evlerdeki en özel iki mekâna, güne başlanan ve günün noktalandığı yatak odalarıyla banyolara odaklanıyor. 

Sıra dışı temizlik
Rowenta Silence Force Extreme serisi, yüzde 50 enerji tasarrufu ve yüzde 100 toz toplama performansıyla 
sıra dışı özellikler barındırıyor.

Farklı tarzlar
Vakko ‘Back to College’ temasıyla çağdaş kadının güncesini Boyish, biraz da Girly bir tarzla oluşturuyor. Bu temanın ana renkleriyse bordo, lacivert, nefti , hardal ve gri melanjdan oluşuyor. 

Tarihin tozlu sayfalarından…

Diamond by Naci Şenocaklı, unutulmaya yüz tutmuş broşları kendine has tarzıyla yorumlayarak yeniden gün yüzüne çıkarıyor.

Saf ipek
Sefamerve’nin yüzde yüz doğal saf ipek şalları, sonbahara damgasını vuruyor.

Aynalı gözlükler
80'lerde çok moda olan aynalı güneş gözlükleri geçen sene gibi bu sezon da oldukça moda. Bunun en güzel örneklerini Despada, Sarar, Kenzo ve Levi’s’ın modellerinde bulmak mümkün.

Zamanın sonsuzluğu
Nacar; Woman Style Serisi ile zarafeti yeniden tanımlarken, zamanın sonsuzluğunda kalıcı bir 
iz bırakmayı hedefliyor.

Gece acıkanlar
Pizzaseverleri farklı lezzetlerle buluşturan Domino’s Pizza; saat 02.00’ye kadar süren gece servisine yönelik oluşturduğu yeni mönüsü ‘Gece Acıkanlar’ı tüketicilerin beğenisine sunuyor.

McDonald’s ve sevimli oyuncaklar
McDonald’s birbirinden eğlenceli adeta koleksiyon niteliğindeki 8 farklı ‘Cut the Rope’ oyuncaklarıyla, yemekleri eğlenceli ve sürprizli bir hale getirmek için sizleri bekliyor.

Daha güzel eller
NUXE'ün Rêve de Miel Onarıcı Besleyici ve Koruyucu El & Tırnak Bakım Kremi, bitkisel yağlar (Avokado, Tatlı Badem) ve E Vitamini desteğiyle el ve tırnaklarda onarıcı, güçlendirici ve canlandırıcı etki yaratıyor.

Rolling Stones saatleri
Dünyanın en ünlü saat markalarından Zenith, şimdi albümleri tüm dünyada milyonlarca satan, İngiliz rock grubu 
Rolling Stones için çok özel saat tasarımları gerçekleştirdi.

Tasarım parfümler
Miller Harris’ in taptaze erkek kokuları La Fumee, Fleurs de Sel, Feuilles de Tabac 3’lü ‘Wood Set’ Tasarım Parfüm Butiği La Deesse tarafından sunuluyor.

Şeftali büyüsü
Yeni Palmolive Body Butter Şeftali Büyüsü Duş Jeli, tüm duyularınıza hitap eden eşsiz aromasıyla şeftalinin muhteşem kokusunu teninizde hissetmenize olanak veriyor. 

Havyar özlü
Sans Soucis hayvar özlü nemlendirici, sıcak yaz günlerinin cildimizde meydana getirdiği kırışıklıkları yok etmek için size denizin hazinesini sunuyor.

Süper ikili
Koska’nın, Ballı İkili ve Süper İkili adını verdiği ürünleri, çocukların yeni gözdesi. 

Ağababa Döner
Ümraniye Dudullu'da dönerseverlerin vazgeçilmez adresi olmayı başaran Ağababa Döner İstanbullulardan yoğun ilgi görüyor.

Dört yeni model
Philips; benzersiz ses kalitesi, işçiliği ve yenilikçi teknolojisi ile tanınan Fidelio serisi kulaklıklarına 4 yeni modeli daha ekledi.

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı