• $32,3786
  • 34,9961
  • 2326.06
  • 9066.33
25 Ekim 2014 Cumartesi 02:00 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak"

70. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğunda Map İletişim organizasyonuyla gerçekleşecek ‘Good Music In Town Konserleri’ kapsamında dünyanın en ünlü sopranosu Sarah Brightman, 9 Kasım'da İstanbul Ülker Sports Arena’da! 

AYSUN YILDIZ
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Haris Alexiou
Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri, 5. yılında büyüleyici bir sesle devam ediyor. Yunan müziğinin efsane ismi Haris Alexiou, 7 Kasım'da İstanbul Kongre Merkezi'nde en sevilen şarkılarını seslendiriyor.

Caz müziğinde kadın olmak
Çoğunlukla 'vokalist' olarak kendisine sahne bulan kadın caz müzisyenlerinin tarihsel açıdan kazanımları ve kayıpları usta yazar, çevirmen ve radyo programcısı Sevin Okyay moderatörlüğünde, Ceylan Ertem, Karsu Dönmez tarafından 27 Ekim’de değerlendirilecek.

Mehmet Erdem
Yaptığı şarkılarla büyük beğeni kazanan Mehmet Erdem, ‘Hiç konuşmadan’ şarkılarını 31 Ekim’de Jolly Joker istanbul’da söylüyor! İkinci solo albümü Hiç Konuşmadın’ı müzikseverlerle buluşturan Mehmet Erdem; ‘Hakim Bey’, ‘Haydi Gel Gidelim’ gibi ilk albümünün sevilen eserlerini de seslendirerek, kendisini dinlemeye gelenlere keyifli saatler yaşatacak. 

Alexandra Stan
Dünyaca tanınan Romanyalı genç Pop yıldızı Alexandra Stan, kasım ayında Türkiye’de. Alexandra Stan, ilk olarak 6 Kasım Ankara Jolly Joker de vereceği konserin ardından, 7 Kasım İzmir OzeVenue’de müzikseverlerle buluşacak. 

İskender Paydaş
Yaz aylarında ‘Zamansız Şarkılar 2’ adlı albümünü çıkartan ve büyük ses getiren İskender Paydaş, albüm sonrasındaki ilk konserini 29 Ekim’de Jolly Joker İstanbul’da verecek. İskender Paydaş ve sahne konuklarıyla unutulmaz bir gece yaşamak için bu konseri kaçırmayın.

Karsu
Çok küçük yaşlarda piyano çalmaya başlayan Amsterdam doğumlu birçok donanıma sahip olan sanatçı Karsu, sevenleriyle bugün Caddebostan Kültür Merkezi’nde bir araya geliyor.

Su geçirmez 
Tchibo, ‘Yağmurun Keyfini Çıkarıyoruz’ temasıyla yetişkinlere olduğu kadar çocuklara da su geçirmez özellikli yağmur kıyafetleri ve polar ürünler sunuyor.

Bu indirim kaçmaz
Maskülen çizgiler, feminen renk ve aksesuarlarıyla bir kompozisyon oluşturan ELLE'nin yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın.

Renkleriyle keyif veriyor
Trençkotlar, her sezon olduğu gibi, bu sezon da Faik Sönmez koleksiyonunda geniş yer buluyor. Faik Sönmez sezona; renkleriyle keyif veren, ince, terletmeyen, rüzgar ve su geçirmeyen, tekno kumaşlı modellerle girdi. 

Kilo vermeye yardımcı
Vücut detoksuna ve güçlü bağışıklık sistemine yardımcı olan Juico, daha kaliteli bir uyku sağlıyor. Aynı zamanda sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşturuyor ve kilo vermeye yardımcı oluyor. Juico, hayatına tazelik ve sağlık katmak isteyenler için sunduğu detoks programları ve farklı meyve sebze suyu karışımlarıyla vücudu toksinlerden arındırıyor!

Güzellik arayışı
Heykellerinde güzellik arayışını temel yol olarak seçen dünyaca ünlü heykel sanatçımız Emel Vardar, kasım ayının ilk haftası Amerika’da gerçekleşecek olan Art San DİEGO 2014 sanat fuarının ardından, eserlerini Artist 24. Uluslararası Sanat Fuarı ve 8-16 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar Alanı'nda sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Kayıp Toprak
Kayıp Toprak adlı kitabıyla Hollanda ve Belçika’da “En İyi Kitap” ödülünü alan ilk Türk yazar Murat Işık, bugün, saat 16:00’da, Zorlu Center D&R’da imza gününde okurlarıyla buluşuyor...

Özel kampanya
Evgör Mobilya, kuruluşunun 10. yılı dolayısıyla gerçekleştirdiği kampanyada, belirli ürünlerin fiyatlarını 2004 senesindeki satış rakamlarına çekti. ‘Yıldönümü’ adı altında; yemek odası, yatak odası, oturma grubu, köşe takımı, TV ünitesi ve çeşitli tamamlayıcı aksesuarlardan oluşan özel bir koleksiyon oluşturan firma, buradaki ürünleri 10 yıl öncesinin fiyatlarıyla sunacak.

Camın zarafeti
Camın sağlığı ve zarafetinden vazgeçemeyenler için Emsan'ın, özel olarak tasarladığı Cam Servis Seti hayatınıza değer ve estetik katacak.

Fark katın
Tureks Stone, yeni koleksiyonunda yer alan kayrak taşlarıyla iç mekânlarınıza renkli ve zengin bir görünüm kazandırıyor.

Yeni bir soluk
Kontrast geçişlerin ve kamuflaj desenlerin hakim olduğu Kiğılı 2014-2015 Sonbahar-Kışkoleksiyonu, bu sezon ‘military/askeri’ temaya ev sahipliği yapıyor. Erkek modasına yeni bir soluk kazandıran ‘military’ temasından yola çıkılarak hazırlanan ‘ARMY’ koleksiyonu,bu sezon erkeklere sıra dışı bir tarz kazandıracak.

Uğramadan geçmeyin
Sonbahar kış alışverişinizde JFC mağazalarına uğramadan geçmeyin. Yeni sezon ürünlerindeki özel fiyatlarla, sizleri hesaplı alışverişe davet ediyor. JFC Store Kaliteli, şık, sitil 2014-2015 Sonbahar-Kış model ve kalıplarla raflarda yerini aldı.

Özgün şıklık
Erkeklerin gezgin ve özgür ruhunu temsil eden Cacharel, sonbaharda da yine özgün bir şıklık sunuyor.  Özel dokularıyla kaşmir paltolar, tüy kadar hafif yelekler, örme yün kazaklar, balıkçı yaka trikolar ve sweatshirt kumaşından triko örgü ceketlerle, serin sonbahar günleri için ideal seçenekler sağlıyor.

Modaseverlerin tercihi 
Dünyanın önde gelen İtalyan gömlek tasarımcısı ve üreticisi Naracamicie; Milano, Londra, Paris, Tokyo ve Sidney’den sonra, Nişantaşı’ndaki mağazasıyla Türk moda severlerin tercihi oldu. Trendleri kişisel tarzıyla birleştirmek isteyen moda severlere, sıra dışı bir şıklık sunan Naracamicie, iş ve sosyal hayatın her anına 
hitap eden eşsiz gömlek tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Lüksün keyfi
Mykita ve Almanya’nın en ünlü avant-garde moda tasarımcısı Bernhard Willhelm işbirliğiyle tasarlanan Mykita Collaboration Franz F9 Gold parlak aynalı pilot model güneş gözlükler tüy hafifliğinde paslanmaz metal çerçeveler ile lüksün keyfini yaşatıyor. 

Farklı koleksiyon
30 ülkede koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan Bagozza, geniş çizgili kareli takımlar, yün ve flanel kumaşların bir arada olduğu farklı bir koleksiyon hazırladı.

Bebekler üşümesin
BabyNEO, bebeklerin kış döneminde üşümesini engelleyecek, annelerin ise her zaman çantasında kolaylıkla 
bulundurabilecekleri yumuşacık kabartma dokulu ve neşeli puantiye desenli Minky Battaniyeleri, ailelerin beğenisine sunuyor. 

Rengârenk kıyafetler
Büyükten küçüğe her yaş grubu için rahatlık ve şıklığın simgesi olan U.S. Polo Assn. rengârenk kıyafet seçenekleriyle çocukların gözdesi oluyor. U.S. Polo Assn.’nin 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonu, çocuklar için birbirinden şık ve rahat ürün seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Çocuklara yeni heyecan
Pınar’ın çocuklara sütü sevdirmek ve süt ürünlerini tüketme alışkanlığı kazandırmak amacıyla sunduğu ve lezzetiyle miniklerin vazgeçemediği Pınar Kido, iki yeni lezzetle çocuklarla buluşuyor. Pınar Kido; çikolatalı süt ve kavun karpuz aromalı sütüyle çocukların hayatına yeni bir heyecan katıyor. 

Damaklarda eşsiz bir tat
Seyidoğlu, ilk olarak Kandıra’da üretimine başlanan sonrasında İzmit ile özdeşleşen ‘pişmaniye’yi geleneksel tarifle sunuyor. Damaklarda eşsiz bir tat bırakan bu özel lezzet, Seyidoğlu tarafından sade ve çikolatalı olarak hazırlanıyor. 

Nostaljik lezzet
Sonbahar günlerinin nostaljik lezzeti kestaneyle hazırlanan birbirinden farklı sunum ve lezzetleri barındıran Kestane Günleri, 26 Ekim’e kadar Elite World Otelleri bünyesindeki Coffee Company’de lezzet tutkunlarını bekliyor. 

Doğal meyve özleriyle
Fonex fruıty body butter nemlendirici krem serisi içerdiği Shea Yağı ve doğal meyve özleriyle cilde özel bir bakım sağlıyor.

Özel bakım
L’Oréal Paris laboratuarlarında geliştirilen yepyeni Blur teknolojisiyle; cilde anında etki ederek pürüzsüz 
bir görünüme kavuşturan ilk yaşlanma karşıtı bakım kremi serisi ‘RevitaliftMagic Blur’ her kadına özel bir bakım deneyimi yaşatmak için oluşturuldu.

Çatlak karşıtı
Hamilelik döneminde birçok kadında, sağlıklı ve güzel hissetme isteği artar. Elancyl’in Yeni Çatlak Karşıtı Bakım Yağı, içeriğinde bulunan doğal yağlar, yeni çatlakların oluşumunu önlemeye ve oluşan çatlakların görünümünü hafifletiyor.

Pürüzsüz bir ten
Kozmetik dünyasının dev markalarından Shiseido, hem doğal görünüm sağlayan hem de ciltteki renk farklılıklarını nötralize ederek pürüzsüz bir cilt dokusu sağlayan BB kremlere yepyeni bir soluk 
getiriyor. 

Cilde tazelik verir
Neutrogena Alkolsüz Tonik, yumuşak temizleyici içeren özel bir formülle üretildi. Alkol içermediği için ciltteki doğal nemlendiricileri yok etmeden temizliyor, gözenekleri sıkılaştırıyor. Cilde tazelik veriyor ve esnekliğini koruyor. Neutrogena Alkolsüz Tonik, gözenekleri tıkamıyor. En hassas ciltler de dâhil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur.

Işıltı kazanın
Avène Ysthèal Anti-Aging kişisel bakım serisi genç yaşta oluşan kırışıklıklarınızın bakımında etkin bir çözüm. Yenilenen formülüyle cildin A vitamini rezervlerini destekler. Cildin elastikiyetini ve ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olur. 

Güzelliğin en doğal hali
Garnier, Sinem Kobal’la sizi Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada’nın etkisini kendi gözlerinizle görmeye davet ediyor. Güzelliğin en doğal halini sunan Garnier, ikinci kez marka yüzü olarak lanse ettiği Sinem Kobal’la bir reklam filmi daha çekti.

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı