• $32,3724
  • 35,0983
  • 2325.39
  • 9130.05
7 Ocak 2015 Çarşamba 13:37 | Son Güncelleme:

'Seks Kölesi' nin adres defteri ünlü isimlerle dolu

'Seks Kölesi' nin adres defteri ünlü isimlerle dolu

Epstein’in adres defteri ünlü isimlerle dolu

İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’ün (54), 1999-2002 yılları arasında reşit olmayan bir kızla ilişkiye girdiği yönündeki iddialarla ilgili skandalda yeni bir gelişme yaşandı.

Prens Andrew’ün Virginia Roberts ile henüz 15 yaşındayken birlikte olmasına aracılık ettiği öne sürülen ve geçmişte küçük yaştaki kızları fuhuşa zorlamaktan 18 ay hapis yatan ABD’li işadamı ve bankacı Jeffrey Epstein’e ait bir adres defterinde Bill Clinton, Tony Blair, Donald Trump ve Mick Jagger  gibi birçok ünlü ismin iletişim bilgilerinin bulunduğu ortaya çıktı.

İngiliz Daily Mail gazetesi, söz konusu defterde İsrail eski Başbakanı Ehud Olmert’in, ABD’li Kennedy ailesinin birçok üyesinin ve New York eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg’in de numaralarının bulunduğu belirtildi.

Epstein’ın yargılandığı davada delil olarak kullanılan defterde ayrıca “Masör” başlığı altında birçok kadının isim ve telefon numarasının yer aldığı da açıklandı.

Defterde model Angie Everhart ve ünlü İngiliz oyuncu Liz Hurley’nin numaralarının da bulunduğu tespit edildi.

Bu defterde iletişim bilgileri yer alan ünlü isimlerin hiçbir suçlama ile karşı karşıya olmadığının altı çizilirken, bu numaraların Epstein’ın ne kadar geniş bir çevreye sahip olduğunu ortaya koyduğu belirtildi.

ANDREW’E AİT BİRÇOK TELEFON NUMARASI
 Epstein’ın çalışanları tarafından “Kutsal Kâse” adı ile anıldığı belirtilen adres defterinde Prens Andrew’e ait 16 telefon numarasının kayıtlı olduğu belirtildi.
Defterde Prens Andrew’ün de sık sık konakladığı Kraliçe Elizabeth’e ait konutların telefon numaralarının da yer aldığı ve prensin eski eşi Sarah Ferguson’ın da tam 18 farklı telefon numarasının bu defterde kayıtlı olduğu belirtildi.

Ferguson’ın geçmişte borçlarını ödemek için Epstein’dan 22 bin 880 dolar aldığı ortaya çıkmış ve bu İngiltere’de büyük bir skandala neden olmuştu.

Epstein, 2008 yılında "küçük yaştaki kızları hayat kadınlığına zorlama" suçlamasıyla 18 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda 30 yaşındaki ABD’li Virginia Roberts, 15-18 yaşları arasında Epstein için masör olarak çalıştığını ve bu dönemde “seks kölesi” muamelesi görüp birçok zengin erkekle ilişkiye girmeye zorlandığını söylemişti.

Prens Andrew de bu suçlamalarla karşı karşıya kalmış ancak genç kadınla ilişki kurduğunu şiddetle reddetmişti.

Prens’in Epstein ile olan arkadaşlığı İngiltere’de uzun yıllardır tepki çeken bir konu. York Dükü unvanını taşıyan Andrew, 2011 yılında Epstein ile arkadaşlığından dolayı İngiliz halkından özür dilemiş ve Birleşik Krallık ticaret ve yatırım temsilciliği görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. HÜRRİYET

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi